Új hozzászólás Aktív témák

  • fordfairlane

    veterán

    válasz oxox #7995 üzenetére

    egyrészt nincs bizonyitva a mai napig ..

    Van bizonyíték. Bizonyíték rá az összes lelet, a fajtanemesítés növényeknél, állatoknál, a géntechnológia erre épül. Arra viszont semmi bizonyíték nincs, hogy ez az egész egyszerre vagy hét nap (év, évszázad, évezred, mit tudom én, ki mit magyaráz ebbe bele) alatt az égből lett lepottyantva.

    Anyum mindig azt mondta, hogy nézd csak meg az emberi szem bonyolultságát,...

    Mindenki ezt fújja, mert olvasták valahol, hogy jaj milyen bonyolult. Na és? Ez azt jelenti, hogy az élővilág változatlan, úgy, ahogy Isten megteremtette őket? Azért lenne hamis a szelekció és mutáció, mert azok, akik nem értenek hozzá, nem tudják "elképzelni", hogy a szem hogy alakult ki? A gének szerepe tény, a gének megváltoztatásának és megváltozásának eredménye látható, sőt, lassan egyre nagyobb felette a kontroll. Akkor meg ki hiszi el, hogy csak isten teremthet élőlényt? 2000 éve a villámmal sem tudtak mit kezdeni, nehogy már azt a tudásszintet állítsuk példaként.

    Hát én meg azt nem tudom elképzelni, hogy egy szakállas fickó legyártotta előre az élőlényeket, meg mindenféle hamis csontokat rakott a földbe, hogy azt higgyük, régen másfajta élőlények voltak, amik hasonlítottak ugyan a többiekre, de csak részben. Ez egyszerűen mese.

    [ Szerkesztve ]

    x gon' give it to ya

Új hozzászólás Aktív témák