Új hozzászólás Aktív témák

  • Dalai Láma

    őstag

    válasz JJános #4956 üzenetére

    A tudósok hazudnak, mert gonoszak. A genetika egy kamu. Persze. Tengernyi bizonyíték van az evolúció elmélete mellett. Mutáció, szelekció, megfigyelhető, leírható jelenségek. Ha láttál már német juhász kutyát, akkor tudod, hogy működik.

    Végeztem már genetikai kísérleteket. Lehet, hogy a számítógép hazudott. Vagy anno a vallásos genetika tanárom. Az egész egy nagy összeesküvés lenne? És a valóság egy nyakatekert, a saját törvényeinek ellentmondó valóság?

    Nem egyszerűbb, és szebb, ha a természet törvényei érvényesek? Evolúció, mint a teremtés eszköze. A Biblia sem veszti érvényét ettől. De nem is az a célja, hogy a világ keletkezését mutassa be az embernek. Nem egy nagy oktatókönyv az emberiség részére, hanem, -mint már többször írtam- az Isten és az emberek kapcsolatáról szól.

    Homokba dugod a fejed, ha egyszerűen csak butaságnak titulálod, és egyből elveted amit a tudósok kutatnak, és tesznek. Ez a hited gyengeségére vall. Ha igaz, amiben hiszel, akkor kiállja a próbát. Akkor bátran utána nézhetsz dolgoknak. akkor nem kell majd mindent csípőből elvetned. És meglátod, hogy nincs ellentmondás. Nem érdemes olyan dologban hinni, amiről tudni lehet, hogy nem úgy van. Persze ámíthatod magad ezzel. Csak veszélyes igazi kereszténységként hirdetni, mert azt a hamis látszatot kelti, hogy a hit és a tudomány szemben állnak egymással. Ez veszélyes, és nincs is így.

    ''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

Új hozzászólás Aktív témák