Új hozzászólás Aktív témák

  • pocokxx

    Közösségépítő

    Azért nem ildomos valakit rágalmazással vádolni, mert katolikus. Főleg úgy, hogy nem kitalált számokkal dolgozik, sőt nem is saját forrásból. (lap alján ott van alábjegyzet, az utolsó oldalon meg a bibliográfia. Ellenőrizhető.) Magam sem tartom túl hiteles forrásnak a Wikipedia-t, de nem tudok a kezedbe adni könyveket.

    Azért ne feledd, hogy a 160% 1973 óta érvényes, és két vagy több abortuszról beszél. Ma már jóval korszerűbb orvoslás. Az más kérdés, hogy mire használják.

    A probléma pedig nem csak abban van, hogy a műtétnek testi következményei vannak.

    "amirol te beszelsz az nem a mutet miatt van. egy spontan veteles utan is ez van."

    De pontosan az miatt van. Mert nem spontán vetélt, hanem abortált. Az előbbinél szenvedő, a másiknál aktív résztvevő. Azért ne mosd össze már a kettőt.

    "te tenyleg annyira lokott lennel hogy azt hiszed hogy akinek abortusza volt az automatikusan depresszios ongyilkosjelolt mutans koromrago idiota lesz?"

    Állítottam ilyet? Azt viszont állítom, hogy nyomot hagy benne, és más ember lesz.

    "de azert tudod hogy te arra irtal peldat hogy az abortusz tiltasa miatt kevesebb abortuszt vegeztek ami magatol erthetodo, es nem azt hogy a nepesseg gyorsabban nott ennek hatasara." A kettőt nem lehet összekötni? Több élveszületett gyermek=nő a népesség...?

    Az a legnagyobb baj, hogy eleve ostobának néztek azért, mert kitartok az élet igenlése mellett. Innentől kezdve én jöhetek bármilyen számokkal, forrásokkal, bármivel, nem fog megváltozni a véleményetek. Ettől függetlenül az abortusz gyilkosság, mely törvényes keretek között zajlik. Ha ti nem látjátok problémának, lelketek rajta, én a magam részéről befejeztem a témát.

    "Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

Új hozzászólás Aktív témák