Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    válasz gyulazsolti #69834 üzenetére

    Csak azt, amit fentebb javasoltál, hogy vegyek egy routert és használjam azt.

    Én tavaly vettem egy TP-LINK router-t használtan, jelenleg LEDE van rajta, én ezt használom. Az Ubee-nél sokkal többet tud a Wi-Fi-je, talán még a Connect-nél is. A többiben biztos, hogy többet tud. Előtte a 30-as nethez is inkább egy régi 100-as TP-LINK-et használtam.

    Vagy esetleg szóljak nekik, hogy ez így mégsem jó, és adjanak egy másik routert aminek jó a szoftvere?

    Az összes Ubee-n ugyan az a szoftver van. Még azt is megmerem kockáztatni, hogy az összes eszközükön ugyan az van (természetesen a hardver specifikus dolgok eltérnek).

    Erre hivatkozva kicserélik egyáltalán?

    Az itt gyűjtött tapasztalatok alapján, erre azt mondanám, hogy 5000 Ft-ért (ha jól tudom, ennyiért adják kérésre) adnak Connect box-ot (amivel szintén vannak problémák, itt olvashatsz róla bőven). A cserét nagy valószínűséggel el fogják utasítani (de biztosat csak Ők tudnak mondani), mivel a hiba bejelentésnél a hibát elhárították (nem találtak). Így nem indokolt a csere.

    Innentől kezdve csak rajtad áll. hogy hogyan döntesz. Megpróbálkozol a cserével, hátha sikerül (ami nem garancia a hibátlan eszközre), vagy nem foglalkozol vele és így használod tovább, vagy használsz saját router-t és nem bízol semmilyen a belső hálózattal kapcsolatos dolgot a szolgáltatói eszközre (én ezt javaslom, de ezzel nem vagyok egyedül itt a fórumon).

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák