Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• citkar

addikt

Üdv!

Egy hónap és lejár a UPC hűségem és mivel máshol jobb csomagot olcsóbban ajánlottak, gondoltam még így időben felmondom a UPC-t, mármint a hűség napjával. Viszont nem szeretnék egy nappal sem fizetni tovább, mert hát minek.
    Az ügyintéző azt mondta, hogy ugyan lemondhatom a hűség lejárta utáni nappal (leghamarabb ezen a napon, ah kötbért nem akarok fizetni), de mivel az eszközeim nem jutnak vissza hozzájuk azzal a nappal, így tovább számláznak. Személyesen bevihetném, de aznap épp dolgozom, nehéz lenne megoldani. Kérdeztem más lehetőség van-e, de a postai úttal való visszajuttatásnál nem tudott egyértelmű választ adni, hogy ha aznap elpostázom, amelyiken fel is mondtam (hűség utáni napon), akkor tovább számláznak-e. "Szerinte nem."
    Próbáltam rugalmas lenni, hogy egy-két nappal hamarabb elviszem nekik a modemet és a TV kártyát személyesen, majd a megfelelő napon telefonon felmondom a szolgáltatásukat, de azt mondta ez nem járható út.

Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, ha nem akarom tovább fizetni egy nappal sem a szolgáltatásukat, akkor postázhatok is, vagy valahogy oldjam meg a személyes leadást azon a napon, az a biztos?

Új hozzászólás Aktív témák