Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Üdv!
Egy hónap és lejár a UPC hűségem és mivel máshol jobb csomagot olcsóbban ajánlottak, gondoltam még így időben felmondom a UPC-t, mármint a hűség napjával. Viszont nem szeretnék egy nappal sem fizetni tovább, mert hát minek.
Az ügyintéző azt mondta, hogy ugyan lemondhatom a hűség lejárta utáni nappal (leghamarabb ezen a napon, ah kötbért nem akarok fizetni), de mivel az eszközeim nem jutnak vissza hozzájuk azzal a nappal, így tovább számláznak. Személyesen bevihetném, de aznap épp dolgozom, nehéz lenne megoldani. Kérdeztem más lehetőség van-e, de a postai úttal való visszajuttatásnál nem tudott egyértelmű választ adni, hogy ha aznap elpostázom, amelyiken fel is mondtam (hűség utáni napon), akkor tovább számláznak-e. "Szerinte nem."
Próbáltam rugalmas lenni, hogy egy-két nappal hamarabb elviszem nekik a modemet és a TV kártyát személyesen, majd a megfelelő napon telefonon felmondom a szolgáltatásukat, de azt mondta ez nem járható út.Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, ha nem akarom tovább fizetni egy nappal sem a szolgáltatásukat, akkor postázhatok is, vagy valahogy oldjam meg a személyes leadást azon a napon, az a biztos?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
- Eladó 11db ddr2 memória, és 8db ddr3 memória
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.