Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    válasz TeeJay #60917 üzenetére

    Én is kivetetném az analógokat, de a upc nem fogja még sokáig szvsz, mert lusta (és mint minden multi lassú). Egyébként a T-nél is sok helyen box van az ip-tv miatt, szóval szerintem az nem probléma. Az én nagyim is azt használ (igaz sosem kapcsolja ki a box-ot csak a tv-t). Egyébként ezt simán le lehet nyeletni az emberekkel (ezt a T úgy oldotta meg az adsl-vdsl átállásnál, hogy kicsit olcsóbban adta a csomagot).

    Még mindig tartom, hogy szerintem az emberek 90%-ának nem kell 500-1000-es net. Viszont a stabilitás javulásnak (és feltöltés javulásnak), örülök. (bár ezek a szempontok a szolgáltatót nem nagyon izgatják, őket csak az érdekli, hogy valamit hangzatosan lehessen reklámozni, eladni).

    Sok helyen a 30-as net is bőven elég. (bár a T adsl/vdsl szolgáltatása nem túl megbízható, azt nem merném ajánlani senkinek).

    "a letöltés a gázabb mert sok 120-240-es user van és azok ugye csak azt a 8DS-t tudják szívni 14-ből meg nem is lehet úgy szétosztani hogy 1-8 DS-en az előfizetők egyik fele 9-16-on meg a másik fele
    mindenképpen lesz 2 DS amit mindkét fél használ
    éjszaka és reggel nem volt gond csúcsidőben viszont 180-190megabit volt meg 240-ből"
    "ha kidobnának még legalább 10 analóg TV csatornát máris lehetne 24DS sáv meg mondjuk még egy US sávval már 6 bőven elég lenne jó ideig"
    "24DS-en meg harmadolni lehet adott node-on az előfizetőket így simán lehetne 1-8, 9-16, 17-24-es DS-re szétosztani a modemeket és voila máris nem lenne gond a sebességgel
    persze legjobb lenne ha végre leállna az analóg TV és máris lehetne vagy 40DS sáv meg végre 8US is
    aztán azzal sima ügy lenne az 500-as csomag is évekig"

    Mint mondtam, a szolgáltatót nem érdekli túlságosan a stabilitás. És csak azért, hogy kicsit jobb legyen az előfizetőnek, nem fog tervet készíteni, átszervezni, és a nyugdíjasokkal konfrontálódást felvállalni. Ezt nem tudja reklámozni plakátokon, hogy stabilabb lett a szolgáltatásunk, vagy hogy 20-ról 40-re nőtt a feltöltés sebessége.

    Szerintem majd egyszer hirtelen ugrik egy nagyot és vált ED3.1-re, de arra még ráérünk várni. :(

    [ Szerkesztve ]

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák