Új hozzászólás Aktív témák

  • picur10

    aktív tag

    Sziasztok! A napokban vásároltam egy új tv-t (Samsung UE40H6400) a jó öreg képcsöves Thomson helyett.
    Jelenleg analóg bronz csomagom van. Igazából tv-t elég ritkán nézünk, de elég borzalmas kép, gondoltam előfizetek a digital bronz csomagra. Kiderült, hogy csak a Trio M csomaggal fogom tudni (legolcsóbban) megtenni. Ezzel kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem.
    1.) Láttam, hogy lehet kérni mediaboxot vagy mediacardot is. Annyit írtak különbségnek, hogy a box-szal lehet a médiatárban bóklászni, ami nem igazán villanyoz fel. Van kezelésben bármi előnye a box-nak? Mert csak porfogónak nem kell egy újabb doboz.
    2.) A + HD csomagon még gondolkodom, ez független ugye a mediacardtól? Mármint nem kell másik kártya típus, később is meggondolhatom magam kártyacsere nélkül?
    3.) Jelenleg 30-as netem van egy jó öreg Atlanta modemmel. Jól tudom, hogy ez már nem fogja tudni kezelni a 120/240-es netet, tehát emiatt cserélni kell? Wifis modemet írnak a csomagleírásnál, az mennyire használható? Lehet tudni a típusát? Jelenleg egy TP-LINK TL-WR741 router van a modem mögött a wifi és a net elosztás miatt, lehet hogy azt ki is tudná váltani?
    4.) Ha online megkötöm a szerződést, akkor után be lehet menni személyesen a hardware-ekért? Vagy csak posta játszik?

    Köszi a segítséget! :)

Új hozzászólás Aktív témák