Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Csabi1984 #127651 üzenetére

    Nem nagyon. Magával a lejátszással, ha elindul általában nem szokott gond lenni, néha van egy-két érdekes, vicces pixelhiba, de ritkán és nem túl zavaró.

    Viszont a többi anomáliából jut bőven.
    Pl. ilyenek, hogy ha engedik tekerni és már az elején a leggyorsabb sebességen próbálod előretekerni, simán belefagy. :D Ki kell lépni és vissza és akkor megint jó.
    Sőt fagyásból már volt olyan is, hogy vagy ugye tekerés közben fagyott ki vagy lejátszás közben egyszer csak megállt a kép és így nézel, hogy most mi van. És a legjobb, hogy ilyenkor hibaüzenetet se ír, mert hát ugye a net az patika mögötte, tehát csak a kapcsolatmegszakadós baromságot írja esetleg, HA szerencséd van. LOL
    Ilyen esetekben persze semmire nem reagál a távirányító. LOL Kikapcsolni sem lehet a boxot.

    Vagy a lejátszás indításakor: a kapcsolat megszakadt a kiszolgálóval hibaüzenet jobb felül :D

    Meg mostanában volt nem is egyszer olyan, hogy a felvétel rosszul lett időzítve és mikor lejátszod már az adott sorozatrész közepén tart és nyilván ebből kifolyólag hamarabb is vége lesz, mint amennyi időt szántak neki, utána meg reklám, ajánló és társai és már jön is a következő műsor elejéből is valamennyi.

    Olyan is szokott lenni, hogy a csatornaváltás szarul működik és 2 perces lag következik egy váltás után, amit ha kivársz odakapcsol ugyan, de megint jöhet egy újabb 2 perces a következő átkapcsolásnál.

    Aztán szokott olyan lenni, hogy a konkrét sorozat felvételeinek menüjében lépkedve, amikor egy újabb epizódra lépnél, egyszerűen nem vagy nem azonnal jelenik meg a menüsor. LOL Tehát olyan, mintha a menüpontok megjelenítése is attól függne, hogy éppen milyen a háttérnet. Pedig ezeket azért offline állapotban is meg kéne tudni jelenítenie.

    Vagy mostanában olyat játszik, ha bekapcsolom: csatlakozik a netre, majd kiírja, hogy "ismeretlen lejátszási hiba" majd betölti az adást. LOL

    Utóbbi időben meg az volt, hogy vagy az élő adás ment hibátlanul, de visszanézni felvételt vagy műsorvisszanézős cuccot nem lehetett, mert "megszakadt a kapcsolat" LOL (magyarul hazudik)
    VAGY a visszanézős anyagok mentek hibátlanul, de élő adást nem lehetett nézni.

    Természetesen egyik sem az access point hibája volt, mert ha ANNYIRA nem lenne net miatta, akkor a PC-n se vagy laptopon se lenne vagy ott is szakadozna. Majd kipróbálok már játékot is access pointon keresztül, hogy a pinget is lássam.

    Hozzáteszem nálam is neten jön az egész, ahogy nálad.

    Ja és még a kedvencem: a közelmúltból: a Beállítások menü menüpontjaiban ugyan lehetett lépkedni, de az OK gombra egyik sem reagált. Csak mutatja az animáció, hogy "rányomtál" a gombra, meg a fehér led is villog egy kicsit, de belépni nem volt hajlandó. :DD

    Felvételeknél az adott sorozat egy epizódjánál is volt ilyen, hogy azért nem tudtam kitörölni egy feltévelt, mert a gombnyomásra nem reagált... á lá Beállítások menü. LOL

    Ezeket a szarságokat általában egy áramtalanítás megoldja, csak most már firmware szinten is kezdhetnének valamit ezzel a sok ostobasággal, mert szerintem aki ezt használja is, az valószínűleg nem akar naponta áramtalanítgatni. Nekem elég heti egy idegbaj.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák