Új hozzászólás Aktív témák

  • #13903872

    törölt tag

    Megítélésem szerint az egy botrány, amit a Vodafone művel egyes szolgáltatásaival. Megszüntetik a tökéletesen működő HorizonTV szolgáltatást, és behozzák helyette ezt a rakás trágya VodafoneTV alkalmazást, ami sem a média boxon, sem böngészőben nem működik rendesen. Számítógépes browserben, Linux platformon konkrétan nem működik, és értelmetlen hibaüzeneteket ad. A reklamálásra pedig ostoba visszakérdezés és lényegében vállvonogatás a válasz.
    Windows operációs rendszer alatt működik, de csak akkor, ha bármikor nem jelentkeztél be 5-nél több eszközön, de nem egyszerre, hanem bármikor. Elmenti a bejelentkezést, és mindenféle nyakatekert módokon lehet egyáltalán elérni az egyszer felvett készülék regisztrálásának az eltávolítását, PIN kódok megadásával. Szerintem ez egy röhej.
    A média boxon az alkalmazást nem tudom kitől vették, de egy barom volt. Lassú, mint a tetű az egész app. Lejátszási listákat akar mentegetni, mintha Spotify lenne, csak pont az nem működik benne, hogy egy X órakor kezdődő műsorra, közvetítésre figyelmeztessen, és az égvilágon semmit sem hajlandók az ügyfelek kérdéseivel, panaszaival tenni. Ez van, kb. ennyi a reakció.

Új hozzászólás Aktív témák