Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz HussarF #11593 üzenetére
haha, aztan majd nehogy egy hirtelen otlettol vezerelve kelet fele induljanak el a kamionok a loszergyarbol
szerintem ez most a legnagyobb kockazat az orszagban. azt mar olvashatjuk, hogy az oroszok nem rettennenek vissza feltetlenul egy nato elleni tamadastol (bar en ertelmet nem latom), azt is olvashatjuk, hogy mi mit tennenk olyan helyzetben, ha megjelennenek a tankok zahonynal. az megbszerintem nem tenyezo, hogy brusszelben mit mond a foni a natorol. azt is mondja, hogy nem serul ankogallamisag. szoval az en olvasatomban az teljesen valos veszely, hogy egyszer nem csak a hondolkodasunk de a fizikai valonk se fog tobbe beleilleni az eu-s es eszak-atlanti gondolkodasba, hanem visszatraveralunk a keleti elnyomasba ami biztositja a hatalmat valamilyen szinten. good luck, en orulok, hogy ezt nem vartam meg remelem bem igy lesz, de az biztos, hogy a valoszinusege minden ilyen kijelentessel novekszik.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest