Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
-
akoska23
aktív tag
válasz #58984960 #14204 üzenetére
És itt van a másik problémám.
Lassan ott tartok valahova el kell vinni a gépet telepittetni ilyen még nem történt velem vagy 10 éve........
Vagy marad a win7 ahhoz van minden driver....A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
Janou
Topikgazda
válasz akoska23 #14205 üzenetére
Én a másik problémára azt mondanám, hogy próbáld meg Slimdrivers-el vagy Driver navigatorral leszedni hozzá a drivert. Amúgy jártam már úgy hogy egy nem megfelelő driver úgy hazavágta az egészet hogy újra kellett telepítenem, mert mint később kiderült a jó drivert sem fogadta már el.
-
Blackhill
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy egy Toshiba laptoban ami első generációs intel I3 330 M processzor dolgozik érdemes -e I5 esetleg i7 re cserélni. Mivel külön videó kártya nincs a gépben ezért olyan proci kell amiben van grafikus mag is ha jól írom. Egy i7 640 M abban van de a magasabb órajelen kívül szinte semmi különbség nincs a két proci között! Jól gondolom hogy nincs sok értelme cserélni???? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Gooner
csendes tag
Üdv!
A mai napon ráesett a polcról a notebookomra(l850-13U) egy üveg, kb. a videokártya részre. Azóta ha játszanék vagy insta/coub/facebook stb. videót néznék a képen eltorzul(fekete foltok, oda nem illő színek) és lefagyok. Érdekes módon a gépről filmnézés és a youtube az megy simán egyelőre. A kérdésem az lenne, hogy ez valahogy javítható ?
-
Gooner
csendes tag
Köszi szépen a gyors választ!
Semmilyen külsérelmi nyom nincsen, a numerikus bill.re esett rá az üveg, de a gombok is hibátlanul működnek. Most már néha netezés közben is csinálja néha, hogy csíkozódik feketén.
Ez a VGA chipcsere kb. milyen árba mozog, és mennyi idő megcsinálni? -
Janou
Topikgazda
válasz Gooner #14210 üzenetére
Nagyságrendileg 30e Ft. És több hét az átfutása általában, de ez függ a chip típusától és a noti gyártójától is. (Sonynál pl. 2 hónap ) Ahol dolgozom mi is szoktunk vinni notikat ilyenre. (Pl. pont ma vittünk egy Asust.) Helyileg pedig a laptophardvert tudnám ajánlani.
Szerk.: Nyilván ott be is tesztelik előtte, hogy valójában mi a baja, illetve javítás után is tesztelik még.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Mitől lehet, hogy bluetooth-on keresztül csak egyirányú a kapcsolat?
Telefon-> noti irányba jó, de visszafelé semmit nem tudok küldeni.
Ugyanez a helyzet a Share it alkalmazással is.
(Toshiba NB 100-Win 7)#?*@&!
-
Janou
Topikgazda
válasz zeon.hu #14212 üzenetére
Szia
Beépített bluetooth vagy usb-s stick? Régebben ment vagy amióta megvan azóta felemásan működik? Próbáltad frissíteni a driverét/szoftverét? Mivel egyik irányba jó, így a hardveres hibát nagy valószínűség szerint kizárnám. Esetleg meg lehetne még próbálni egy friss windows telepítéssel vagy esetleg egy Win 8.1 vagy 10-el. Más telefonnal sem működik a noti -> telefon irány?
-
zeon.hu
nagyúr
Beépített.
Valamikor régen működött hiba nélkül, aztán egyszer csak egyirányú lett.
Most akartam egy kisebb fájlt átküldeni, ekkor jutott eszembe ismét a hiba.
Másik telóval mostanában nem próbáltam, majd megnézem.
8.1-et, pláne 10-et szerintem el se bírja
(Telefonon semmilyen tiltás nincs, mobil-mobil között működik oda-vissza)#?*@&!
-
SZIGMA
aktív tag
válasz zeon.hu #14214 üzenetére
Szia!
Ha jól sejtem, XP alatt működött, WIN7 alatt már nem.Hasonló szívásom volt sok-sok éve a Nokia 6310-esemmel, 7 alatt nem tudtam megoldani,szerencsére öcsém gépén még XP futott, így alig egy óra alatt sikerült megoldanom az adatmentést.Ott azt hiszem még a bluetooth beállításokban kellett valami "trusted device" opcióknál állítgatni, különben csak egyirányú volt a kommunikáció.Sajnos nem emlékszem már.
Milyen telefon?Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
törölt tag
Üdv!
ODD-t mivel nem használom és szerintem felesleges, HDD-t raknék a helyébe. Na de milyen való bele?
[ Szerkesztve ]
-
Janou
Topikgazda
*rákeresnék
-
1501N
tag
Szia! A típusban nem vagyok biztos sajna. Nem, csak a led-eknél volt hézag. Pont a fényük miatt tűnt fel. Visszavittük végül és megkaptuk kp-ban az árát. Apukámnak nagyon szívügye a márka, úgyhogy ugyanebből a típusból rendeltünk egy másikat, ami az utolsó darab is volt. Remélhetőleg nem lesz gond vele.
-
masoo
tag
Sziasztok
Vettem a minap egy új toshiba laptopot, de a régebbit mivel semmi baja, feljavítanám kicsit és kizárólag grafikai munkákra használnám netes csatlakozás nélkül.
A paraméterek:
a céltárgy egy toshiba l850-1h4
szeretnék fejleszteni a memórián benne, mert a mostani (samsung 4gb cl11 1.5v) nem mondom hogy nem elég, de némely grafikai programom sokat bíbelődik néha. Ennek a cseréjében kellene nekem megnyugatató válasz mert azt eddig nem leltem a neten.
Erre cserélném a meglévő 4gb samsungot.
16GB 1600MHz DDR3L 1.35V Notebook RAM Corsair Vengeance Kit (2X8GB) (CMSX16GX3M2B1600C9)
Elméletileg megy 1.5V-n is amin a samsung is. A kérdésem az lenne, hogy beteszem ezeket és örvendek, vagy lehet hogy a toshibával nem lesznek barátok? ez CL9-es időzítéssel operál.A carsair oldalán pontosan nem leltem az 1h4 típust, az l850 sorozat egyéb darabjaival kompatibilitást jelzett az oldal keresője.
A toshiba oldalán a támogatott memóriák listáját meg nem leltem sehol, a net sem segített semmilyen keresési kombinációban a Tosi Magyarországnak meg telszámát nem leltem, csak boltokat amik gondolom szervizek vagy ilyesni, hivatalos támogatói e-mailt nem találtam vagy számot.A következő fejlesztás egy nagyobb ssd lenne, erre samsungot gondoltam esetleg erről vmi tapasztalat?
köszönöm szépen!
-
odorlorka
újonc
Sziasztok!Ostoba módon telepítettem egy Eset Smart Security 9 antivírust (próba verzió) és most nem bírok megszabadulni tőle.Revo Uninstallerrel próbálkoztam,teljesen hiába!Most lejárt a próba verzió és nem tudok sem másik programot telepíteni,de ettől sem lehet továbbra sem megszabadulni.Kérhetnék tanácsot?
-
Janou
Topikgazda
válasz odorlorka #14227 üzenetére
Több dolgot is tehetsz.
1. A telepítőt elindítot, amivel feltetted és ott azt választod hogy uninstall vagy modify vagy valami hasonló. Esetleg megpróbálhatod teljesen újratelepíteni majd ha ez megvan eltávolítani. Van amikor csak az segít.
2. Eset AV Remover. Ezzel elvileg minden vírusirtót le tudsz szedni. [link]
3. Eset Uninstaller. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Janou
Topikgazda
Szerintem menni fog rendesen. 99%. Nyilván 100%os garancia nincs rá, hisz láttam én már olyat hogy H81-es inteles chipset és nem volt hajlandó a Kingmax memóriával menni... 16 GB-ig kezeli a notid a memóriát így ezzel sem lesz baj. Véleményem szerint nyugodtan megveheted. Ha esetleg hivatalos megerősítést szeretnél, írj az Aviatronicnak. Kedvesek és segítőkészek.
Szerintem a Samsung SSD-k a legjobbak jelenleg a piacon. Nagyon gyorsak, megbízhatóak bár az áruk kicsit borsos.Összefoglalóban van egy hivatalos szervizek hivatkozás. Ott láthatod a jelenleg hivatalos márkaszervizeket.
Regio: Europa
Country: Hungary
GO[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Lehetséges, hogy a Boot és Bios menü le van tiltva?
Sehogy nem tudom behozni egyiket sem, csak üres fekete képernyő jön be.
(Toshiba NB100)#?*@&!
-
dr.dre bike
csendes tag
Sziasztok , adott egy Toshiba satellite p770-12r. Win 7 home premium volt rajta gyárilag , de ezen állandóan kifagyott így hát megkaptam , hogy kezdjek vele valamit , hogy használható legyen. Win 10 el kérték. Első körben újratettem a win 7 et , csak , hogy lássam rendben van-e minden. Az újratelepítés után nem indult el a bios-ig eljutott a gép aztán újra meg újra a Toshiba logóig jutottunk. A vinyó másik laptoppal működik , ennek a gépnek a vinyójával is feláll minden másik laptop. A megoldást abban láttam , hogy kap a vinyóra másik gépről win10-et és azzal menni fog. Ez be is jött happy a világ , driver , minden progi fent amit kértek. Volt ez mondjuk két hete. Azóta szóltak ,hogy használták és kékhalált kapott utánna pedig recoverybe lépett és hellószia. Ha valakinek lenne tippje a megoldása azt megköszönném. Amennyiben nem jutok semmire elviszik informatikushoz, de nem akarnak rá egy vagyont költeni. Köszi a segítséget előre is
-
hcs57
őstag
válasz dr.dre bike #14232 üzenetére
Hardver teszt? Pl. memtest volt?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Janou
Topikgazda
válasz dr.dre bike #14232 üzenetére
Vinyót ettől függetlenül letesztelhetnéd HD Sentinellel. Esetleg ahogy a kolléga írta előtte futtatnék memtestet, illetve ha be tudsz lépni windows-ba meg kellene nézni hogy mi okozza a kékhalált. (bluescreenview)
-
perempe
addikt
nem indul az L305D-S5893. a HDD led (henger) villog, a képernyő be se kapcsol. vinyó nélkül is ugyanezt csinálja.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
cashback
őstag
Sziasztok.
Van húgomnak egy ilyen gép: Toshiba Satellite L30-113 - 15.4" - Celeron M 430 - 2*512 MB RAM
A procira lenne egy ilyen alternatívám: Intel® Pentium® Processor T2370 (1M Cache, 1.73 GHz, 533 MHz FSB)
Működhet ezzel a laptop?
Sajnos nem találtam semmi kézzel fogható információt.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
erer1000
őstag
Toshiba Satellite 300CDS laptopot hogyan lehetne overclockolni? bios-ban nem találtam semmit és a gyári kis könyvében sem.
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
lean
aktív tag
Sziasztok
Van egy c50 b14 notebookom.Az lenne a kérdésem, lehet e upgradelni benne a processzort illetve a memóriát. Vagy bármi módon gyorsítani, mert borzasztó gyengécske szegény.
no cross no crown
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest