Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani0625
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni hogy mi a véleményetek a toshibákról. Én eddig csak jókat hallottam róluk, amúgy egy 1.5ös centrinós érdekelne amit a közeljövőben szeretnék megvenni.
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
jani0625
aktív tag
M30X-102 asszem ha nem tévedek.Amúgy érdekelnének tapasztalatok is!
köszi -
csornay
csendes tag
Nekem egy Satellite P10-554 van,már majdnem egy éve és semmiféle probléma nincs és nem is volt vele. A Toshibák nagyon megbízható(ak),és ez ráadásul gyönyörü is.Mondjuk egyik se olcsó mulatság,de olyan supportot kapsz hozzá,hogy csak na(pl.az összes létező modellhez találsz drivert mind a mai napig), plusz világgarancia stb.Nem tudom, Te
milyet szeretnél, de én úgy általában csak ajánlani tudom őket. -
dokesz007
aktív tag
Üdv Urak!
Ezt a notit néztem ki, nekem azt mondták h ez megbízható márka notiban, de az a gondom h én gépészeti 2D-3D tervezésre használnám (CATIA,CAD,INVENTOR, PRO-E) ill. végeselemes számításokra (ALGOR) csak h az ati-x300 kari mennyivel rosszabb mint egy 9700???Akik értenek hozzá, netalán használnak ilyen progikat notin azok mindenképp szóljanak hozzá!
Ill h ez osztott memóriás?16-128mb ez valsz az nem?
Ugye az ár is számít ami nekem max. nettó 200e , új gép kell, adottak a paraméterek vidkari lehetne erősebb, ha valaki tud róla valamit örömmel venném, legyen az jó-rossz!!!
Ill ha valaki adott áron jobbat tud ne legyen rest!!!
Esetleg összképeket szeretnék a Clevo, Gericom gépeiről is ezek amik még szóba jöhetnek!!!
Előre is köszi mindenkinek!
Ha nem jó helyen vana topik elnézést, nem nyitottam még topicot
peterkeT légyszi rakd át a hozzászólásokat ide és tötöld a nyitott topikomat, sorry legközelett figyelmesebb leszek de a kereső nem dobott ki semmit toshiba alatt---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
-
Cruso
csendes tag
Sziasztok!
Óriási problémám van. Egy toshiba satellite 2410-404-es modellel van gondom. Rendszertelepítés után alaplapi chipset drivert feltettem, reboot, de nem jön be semmi. Egyszerüen semmi. Világít a két kijező, amely azt jelzi, hogy a gép áram alatt van, és hogy be van kapcsolva, de ezen kívül semmi nem történik, olyan szinten, hogy még a dvd-olvasó ajtaját sem tudom kinyitni... Képernyőn sincs semmiféle üzenet, az is olyan, mintha ki lenne kapcsolva a gép. Egyszerüen nem tudom, mi a teendő. Segítsetek, legyetek szivesek. Köszönöm!
[Szerkesztve] -
Barohawk
aktív tag
keresek toshiba tecra m1 telepítőlemezt ha valai tud ilyet szóljon
''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''
-
Kirbly
aktív tag
Szia!
Ha ram hallgatsz ilyet nem veszel, sot meg a kozelebe se mesz!
En tosghiba notikat javitok es az x-es m30 az szarabb mint a sima, egy hulladek. A sima is csak addig jo amig el nem fekszik rajta az egyik bga, mert sok esetben nem lehet megjavitani, mert selejt lesz.
Szal keress inkabb masik modellt!Mi? Nem tetszik ez a sor? Hívja a 06-80-NA-ÉS-AKKOR-MI-VAN ingyenes számot…
-
shuttle
tag
Hi
Most vettem egy ilyet :Toshiba Satellite M40-295 erről mi a véleményed ?
E.ként én meg vagyok elégedve vele csak a beépített mikrofon hiányzik , 273-ért már adhattak volna hozzá...most dugdoshatom..– A temetőre az van kiírva: FELTÁMADUNK! – Akkó má' jobb a kocsma, me' oda meg az, hogy SOSE HALUNK MEG. Hofi
-
Obolony
senior tag
Szia Kirbly!
Csatlakoznek az elottem kerdezohoz.
En vettem egy M60-159et, errol mint szakember mi a velemenyed?
Tkeppen megvettem, de jobb tudni az ilyesmit
Amugy eddig NAGYON meg vagyok elegedve vele!!!!!"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Wattie
csendes tag
Üdv!
Most tervezem egy Toshiba Sattelite M40 295 notebook vásárlását, és szeretném kikérni azok véleményét, akiknek ilyen gépük van. Sok jót hallottam róla (inkább általában a Toshibákról). Amire használnám: net, programozás, kiadványszerkesztés stb.. Játék nem érdekel.
A válaszokat előre is kösz! -
d00r
csendes tag
Hi!
Nekem is Toshiba notebook-om van (m50-130), nem regen vettem, kb 1 honapja, de nagyon meg vagyok elegedve vele, jo hasznalni, szeretem hasznalni. A szoftver supportja sztem jo, bar nincs osszehasonlitasi alapom, de ami kellett azt konnyen megtalaltam. A toshiba szoftverek is jol hasznalhatok, nem jottem meg ra olyan dologra, amit esetleg maskepp csinaltam volna.
Viszont van 1 kerdesem: i915pm chipset van benne DDR333-as rammal. Ki lehet ezt cserelni DDR2-re? Akarok meg belerakni 512Mb-ot, de ha lehet akkor inkabb a meglevot is cserelnem DDR2-re.
Elore is kosz a segitseget! -
typhon
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Az történt, hogy egy Toshiba SPM-30-as notebook-on a dvd meghajtó firmware frissítése után nem találja meg az IDE2-őt!
A dvd meghajtó típusa sd-r2212!
Mit ronthattam el?
-
gabs
tag
Üdv!
Toshiba L20-183 notebookon tudja valaki hogyan tudnám a médiavezérlő gombokat Winamp-pal is használni? -
sghc_toma
senior tag
hi!
egyik haverom talált aproneten 100e ft-ért egy tecra 9100-as gépet, csak rossz akkuval.
sztetek megéri megvenni? és akksit lehet hozzá szerezni vhol?? csak mert eddig csak ebay-en találtunk...in asm we trust
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Toshiba m30x-167 notit,viszont hőmérséklet értékek között csak ahdd hőmérsékletét találom a cpu-t nem?
Hogyan tudnám megjeleníteni a cpu hőmérsékletet?A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
Studi22
aktív tag
Sorry én voltam akkor az aki rosszul irta be dolgokat kipróbáltam már elég sok ilyen progit és egyik se akarja kiírni cpu hőmérsékletet!
Lehetséges hogy a sensor hiányzik belőle vagy nem lett valami rendesen felinstalálva mert pl az everest tudja hogy centrino a proci meg mindent ad rendesen a értékeket csak cpu hőmöt nem adja!A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
dezsox
csendes tag
satellite pro 6100 as 1.8-as P4M 512 ram, nvidia 420go 16mb, akku fél órát bír
11000 HUF-ot megér?
pinnacle studio 10-zel elboldogulok rajta? hasonló tapasztalata van valakinek?_@,
-
Studi22
aktív tag
Nos még mindig megvan az a jelenség hogy nem látom a cpu hőmérsékletét mi lehet a felelős ennek a kijelzéséért netán a BIOS vagy más driver(chipset).
Tehát ebben kérném szakértők segítségét hogy minek a cseréjével tudnám megoldani azt hogy cpu hőmérsékletet láthatóvá tegyem.
Előre is köszönöm válaszaitokat!A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
csibor
őstag
Medimarkt-ban van sulinetes L20-182 185000Ft-ért.Amit hiányolok belöle hogy nincs benne w-lan.legalábbis nincs feltüntetve.
-
scitec10
csendes tag
Tud vki esetleg vmi véleményt, tapasztalatot írni a Toshiba Satelite M40-295 notebookkal kapcsolatosan?
Előre is köszi -
Poctar
senior tag
Van egy Toshiba Satellite A10-S503-as notim.
Érdekelne, hogy a bios-ba hogyan lehet belépni?
Milyen progik vannak a noti-hoz? -
Poctar
senior tag
Hogyan lehet a videokari Memória méretét állítani?
-
gabs
tag
Üdv,
Toshiba L20-183-as gépem van.
A kérdés az, hogy lehet-e utólag WLAN-t beépíteni?
Az USB-st nem szeretem, mert könnyű elfelejteni, hogy magammal vigyem, picimaci hasonlóképp.
(A lényeg hogy ne lógjon ki a gépből, hogy amikor magammal kell vinnem ne kelljen lecsatlakoztatni - a táskába be lehessen tenni ugyanúgy.)
Hallottam miniPCI-ról, de nem igazán értek hozzá, egy ilyen beszerelése mennyire befolyásolja a garanciát? Hol lehet beszereltetni? Mennyibe fájna?
Köszi előre is! -
Poctar
senior tag
IRQ kiosztást lehet manuálisan konfigolni notiban?
-
sghc_toma
senior tag
nem tudok róla, hogy lenne olyan progi, amivel lehet állítani a vga-memót. a 64Mb fölé meg szinte biztos nem tudsz menni, sztem annyit tud maximálisan kezelni a vga BIOS-a.
Az IRQ kiosztást miért szeretnéd konfigolni? Egy noti szvsz eléggé jól össze van rakva, nincsenek ütközések a rendszerben. Én utoljára win9x alatt szórakoztam IRQ-kal az asztali gépemen...in asm we trust
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- A Biostar videokártyás divíziójában már április 1-jét ír a naptár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Thinkpad X390 27% 13.3" FHD IPS i5-8365U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- Lenovo ThinkPad T440s i5-4300U 8GB RAM MAGYAR AJÁNDÉK GYÁRI TÁSKA, EGÉR, AKTIVÁLT WINDOWS
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- P1 Gen4 16" QHD+ IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 512GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Strix gamer laptop ryzen 7 4800H // 32 GB RAM /// 1.5 TB SSD // 3050 Ti // Számla+Garancia
- Asus X552W - AMD A4-6210 1,8 GHz, AMD Radeon R3, 8 GB RAM, 250GB Samsung 850 EVO SSD
- Gyári Lenovo laptop töltő 20V 65W
- Új Lenovo 16 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i7-1360P 12mag 16GB 1TB SSD Iris XE Aktív Toll W11 Pro Garancia
- Eladó laptop
- Új Lenovo 14 Yoga 7 OLED 2in1 Touch Ryzen5 7535U 8GB 512GB SSD Radeon 680M Aktív Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen