Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
válasz arnikusz #39903 üzenetére
Nincs meg sajnos, nem tudom miert nem vettem meg. Mondjuk a kesztyu tervrajzbol kiiundulva nagyjabol hasonlo az esely arra, hogy mondjuk egy jo savage-et porgessek, mintha csak arra varnek, hogy essen egy jo.
Strikert en csak PvE-re hasznalnek, arra se nagyon, mert nehez feltolni vele a dps-t, mindig melle lovok parat, kivetel amikor allohaboru van 2 meterrol. PvP-ben en ehhez meg vegkepp nem vagyok eleg jo.
Kozben itt az en Basheem:
Az M4 ebben a formaban nem teljesen ide valo. Ezen meg dolgozom.
Azon gondolkodom, hogy inkabb barrett melleny kellene a sebzesbonusz miatt, mint savage.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz arnikusz #39950 üzenetére
nem volt érkezésem
Tegnap valami nagyon szarul működött, kettő szerveren jártunk, az egyiken kb. mindenki csaló volt, a másikon meg olyan lag volt, hogy a sírás kerülgetett. Szatyor fegyvere végig a feje felett lebeget két méterrel, de más játékosnál is láttam ilyet. Csúszkáltak a játékosok, a mobok eltűntek, megjelentek..
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
qukesz
senior tag
Sajnálhatod Arnikusz hogy nem jöttél.
Pendre, saka én meg Zsoltival rugóztunk.
Rendesen hullottak az emberek.
Aztán jöttek az RH-sok.
Velük is harcoltunk egy jót. Én reclaimer szettben voltam.
Zsolti deadeye, saka meg arany.
Szép este volt.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Lifer092
senior tag
Igen, tegnap volt kétféle Delta is egyszer egy C-0-1276 aztán egy C-1-200. Meg volt pár apróbb lag, de nálunk megszűnt az a borzasztó durva lag amiről már írtam itt korábban kétszer. Hálistennek....
Tegnap sikerült életem első 1v4 közelharcát abszolválni DZ6 kimentés előtt. Úgy bepörögtem utána hogy lett az asszonnyal másik 10 rugó killünk. Egy arany sniper/rambó builddel, 270k szívóssággal. Pedig még a sárga ultit is elnyomták, ráadásul az egyikőjük még pajzsos is volt, magam sem tudom hogy sikerült, nagyon képben voltam akkor és ott ezek szerint.
Nagyon büszke voltam magamra....
[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
válasz arnikusz #39955 üzenetére
M700 és egy MP7 ~ 1003RPM.
Tetszetős, pedig csak "poénból" raktam össze a szettet, aztán tegnap eléggé meglepődtem mikor fejre one-shot volt egy rogue a supply dropnál. Utána messzire elkerült minket, sőt még segített is mobokat lőni utána inkább. Amit dobott a nevesített boss még azt is megvárta még mi megnézzük, és csak utána ment oda. Vicces volt.
Surplus-t lenne jó még szerezni....
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz arnikusz #40020 üzenetére
Szárnyak azok huh fejből nem megy talán 80-70-50. Valahogy így állok, az rémlik kettő (eü és a bizt.) közel kész, a harmadik a villámos az igencsak kullog. Drónt egyet találtam eddig. Echot, telefonokat és mappákat meg ha belebotlok szedem, az eltűnt ügynököket is végig viszem ha épp találok nyomot. Köszi a felajánlást de először megpróbálok túllendülni randomokkal és visszaállni solora. Szeretem teljesen végig hallgatni a párbeszédeket és minden kis részletet végig bogarászni menet közben.
Megpróbálom akkor csapatban. Kár... eddig könnyen ment egyedül.
Köszi a tippeket!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
qukesz
senior tag
válasz arnikusz #40031 üzenetére
Érdekes volt a helyzet mert ha mi kezdtük be őket akkor le lehetett lőni őket. THUG klán volt.
Annyi ultit nyomtak el 10 perc alatt mint mi egész héten.
Pedig egész jól felmentünk manhunt-ig aztán megint történt valami mert HŐSÖK lettek.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
nagyúr
válasz arnikusz #40070 üzenetére
Én nem töröltem ki semmit.
Bementem DZ-be egy gyenge calssi csapásmérővel,sas-g meg m870 express.
3 lövés volt egy játékos a sas-g-vel.
Hipp-hopp manhunt-on voltam.
Ha ez így marad mindenki shotival fog szaladgálni.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Micsurin
nagyúr
válasz arnikusz #40091 üzenetére
De nem értem, miután a barátom kilépett a csoportból visszatudtam állítani a küldit. És kisorolta az XP-t is mint completition reward. Pedig előtte beadta rá az XP-t.
Bug vagy mi?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Elims
veterán
válasz arnikusz #40158 üzenetére
Köszi! :-)
"...a sok idióta akik szarozták a Győzike showt közben meg minden nap azt leste és arról beszélt... "
Ez bizony így volt(?). :-)
Valószínű,hogy Tommy-nak nagyon kell a cheat.Vmi kis amatőr aki folyamatosan kel és fekszik... Sok játékosra ráhúzná a lepedőt. (Ugyanígy Sniper/Razor csak hogy a magból szemezgessek.)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest