Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Tippmixen a St.Pölten X2 5 tizedet esett, remélem ez jót jelent.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
törölt tag
Sziasztok!
Manchester City - Sunderland meccsen szerintetek mennyi az esélye,hogy a City az első félidőben nyerésre áll ?
-
B-L-A-C-K
titán
Dnipro meccsen sem hiszem hogy véletlen az az első félidő 0-1, második meg már 4-1...(ukrán maffia )
ted_mosby: Bet365-nél a vendég siker 7ről 4,2-re esett...Lehet látták ide bírtam, és megijedtek...
[ Szerkesztve ]
-
Regirck
senior tag
Arsenal
BVB1.81- ért ki mennyit rakna rá?
-
stefyY
őstag
-
stefyY
őstag
Kiváncsi leszek, lehet-e hétvégén rakni a Haladást...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #57458 üzenetére
Épp ezt akartam írni most. Hogy inkább csak simán V-be kellett volna rakni. De majd kiderül ~70 perc múlva. Amúgy hatalmasat változott az odds is.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
ted_mosby
senior tag
-.
Látom már írták. Hajrá X2
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Optimusx
tag
Arsenal tervez lőni gólt vagy inkább kivegyem?
-
Optimusx
tag
Jézusom west ham gól, nembaj ez is jó nekem
-
veterán
Fasza. West ham.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
Polten berúgja a büntetőt.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
csababarca
őstag
Vicc ez a fogadásosdi, lehetetlen nyerni, 1,1es oddsok mennek el,folyamatosan...vicc.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Optimusx
tag
válasz csababarca #57484 üzenetére
mi ment el?
-
giigz
veterán
Most lenne online mondjuk 30k-m, megpukkasztanám az Arsenal győzelmet 1,55-ért
Bátran ajánlom mindenkinek ezt a tippet, eléggé érzem
-
csababarca
őstag
válasz Optimusx #57485 üzenetére
Hétvégén egy csomó minden,fentebb linkeltem, most meg 1,32ért az osztrák kupameccs .opat be...fene egye már meg...pedig megint jött minden...Magdeburg kézi, Fradi kézi, Sopron kosár, Dortmund is jön, Arsenal is csak behúzza....erre ezen elbukok....mindig egy meccs,mindig.
-
Optimusx
tag
válasz csababarca #57488 üzenetére
nem azért mondom, hogy húdenagyon okos vagyok, de szerintem ha neten fogadsz fogadj gólok fölé, nekem eddig mindig bejött. Kis szorzó de a sok kicsi sokra megy
-
ted_mosby
senior tag
2 gólnak nagyon örülnék még a Charlton meccsén
-
csababarca
őstag
válasz Optimusx #57489 üzenetére
Most épp ez a taktikám...de ezen is elbuktam.
Pl Lyon-PSG meccset 1,5 fölé tettem,gondoltam 2 gólt csak összehoz ez a két szerencsétlen csapat....el is ment miatta két mixem...Swansea-Chelsea szintén....75 percig emberelőnyben voltak a kékek,erre egy pöcsöm gólt tudtak összehozni. pedig ezek a 1,5 over gólok annyira alapnak tűnnek,de ezek is képesek elmenni,ha én rakom meg őketiPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Optimusx
tag
válasz csababarca #57491 üzenetére
Chelseara már elvből nem fogadok, amikor rakok ár kikapnak. amikor nem akkor természetesen nyernek, de ,ár vagy 5ezret buktam rajtuk. Azóta megfogadtam hogy chelsea-re soha
-
stefyY
őstag
Arsenaaaal
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Optimusx
tag
Arsenal 2-1
-
csababarca
őstag
válasz Optimusx #57493 üzenetére
én most még a hétvégére a sunderland ellen adtam nekik esélyt...ha bajnokok akarnak lenni,otthon csak behúzzák.
Most hétre-hétvégére raktam egy tömegszelót, de nincs rajta 1,4nél nagyobb oddsú meccs. Everton, City (holnapiak), Tottenham, Milan, Bayern 1,5 over, Dortmund,Newcastle-Swansea 1,5 over, Porto, Juventus, Chelsea, AtMa, Monaco, City...ezek mind papírformák elvileg,aztán hogy éppen melyik egy fog elmenni,az jó kérdés
-
Optimusx
tag
válasz csababarca #57497 üzenetére
hajrá esély van rá hogy bejöjjön
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs