Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
THL T11 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
105kacsa
őstag
válasz Indiant #1350 üzenetére
Simán lehet portolni, csak más az eljárás mint ha azonos verziószámú 4.2 rom portolása 4.2-re. amit már csináltam.Itt kicsit bonyolultabb a történet de megoldható.Egyenlőre várok jó lenne ha valaki beelőzne.
Defyre is van 4.4.4 pedig gyárilag megállt 2.2 Froyon (lesz rá nemsokára Android L is).
THL hát nem hiszem hogy lesz gyári frissítés. Mivel nem kinai piacra szánt modell gyakorlatilag kinai rom moderek nem foglalkoznak vele.Talán az oroszok (de miután az én MIUI verziómat akarták kiadni saját néven, amit miután írtam le is vettek gyorsan, nem igazán bízok bennük)ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
kovacsamd
csendes tag
Sziasztok! Milyen felbontású hátteret kell beállítani, hogy ne vágja le az alját vagy a szélét? 720*1280-al próbáltam, de a kép csak jó háromnegyed részét engedi kijelölni, gondolom a lapozás miatti csúszás okán..vagy a gyári hátterek amik bent vannak, azok mekkorák? Köszi!
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
kamillo67
tag
#kovacsamd
Használj Nova launchert-t, abban be tudod állítani a háttérképet sima téglalapnak( 720x1280 arányúnak) is.#105 kacsa
Minden tiszteletem a tied, azonban elég érdekes volt az előző hozzászólásod: "az oroszokban nem bízok"-kal .
Nem igazán értek egyet ezzel mert az itt forgó romok alapjai nagyrészt onnan származnak. Persze jogosan háborodtál fel (gerinctelenség volt sajátként feltüntetni a portolt ROM-odat)
Azonban region98 is rácsodálkozna a T100s 0627-es MIUI romjától nemigazán különböző (kivétel:a magyar nyelv integrálása , a 3 sorral rövidebb[ néhol átírt build.prop fájl], a bootanimation.zip, meg a T11 boot.img fájlja) MIUI ROM-odraNem védem én a ruszkikat véletlenül sem, és nem is akarlak támadni téged sem. Ám szerintem egy kissé nagyarcúság volt ezt így kijelenteni.
Amúgy region meg folyamatosan nyomja a MIU romokat (neki t100s van), igaz lusta beletenni vmiért a magyar nyelvet, és a 0627-es MIUI-t is talán lusta volt a t11-re is portolni (amit különben általában szokott).Az első MSB romod "build.prop" következő sora is az orosz forrást támasztja alá :
"persist.sys.timezone=Europe/Moscow" (egyszerűen elfelejtetted az időzónát átírni)Nincs is ezzel semmi baj, onnan szerzünk romokat ahonnan tudunk
A sok- sok munkádért (többek közt magyarításért) meg külön köszönet.
A segítőszándékom jeléül néhány ötlet az MSB és MIUI romok hibáinak orvoslásához :
- célszerű lenne megemlíteni, hogy az nvram-átírodik (ugrik az IMEI, wifi MAC cím),mentsenek előtte!!
- kevés az eredeti rádiós modul recoveryből történő telepítése után a cache és a dalvik cache wipe-olása, kell a factory reset is!!! (valszeg ezért nem láttál változást a rádiós modulok cseréje után ) Ezután már helyreáll a 3G is.
Az új modul nem tartalmazza a WCDMA 1900-at (azonban nem kéne ennek ezt okoznia)Én az eredeti modult inkább beletenném a romokba, mert így újra kell telepíteni a reset után a saját dolgokat(persze lehet használni titanium-ot is a visszaállításhoz , ha volt mentés) .Aki meg nem akarja újratenni, annak meg javasold a progijai mentését majd a factory resetet.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
105kacsa
őstag
válasz kamillo67 #1355 üzenetére
Nem region98 al volt a baj.0627 -es nek a t100s volt az alapja.(.timezone a forditó progi alap beállításában így van amit nem szoktam változtatni, sok jelentőség nincs a rendszer felismeri a zónát)
- célszerű lenne megemlíteni, hogy az nvram-átírodik (ugrik az IMEI, wifi MAC cím),mentsenek előtte!!---nálam nem fordult elő de majd beírom.
factory reset a 3g hez szintén beírom.
Hamarosan megy fel a needromra a 4.7.4 MIUI MSB amely nem a t100-ról lett portolva.Ha minden jól megy lesz hozzá minden héten pár megás OTA frissítés is.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
válasz 105kacsa #1356 üzenetére
www.needrom.com/mobile/thl-t11-miui-hungary-msb-4-7-4-multilang/
visszatérve az előző hsz-hez két külön telefon a t100 és a t11.Pár dolgot azért meg kell változtatni azon kívűl amit leírtál hogy felrskható legyen a t11 -re.Alapként használtam region verzióját mivel Nem forráskódból épitek hanem egyik telefonról portolok a másikra. Szóval az orosz srác meg az én verziómat rakta fell egy az egyben saját két amit gyorsan le is vett.
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
ricsidealer
tag
Hali.a stock cseh alapnyelvu official rommal olyan gondom van ,hogy ha az aksi 15% ala esik a rendszer ui folyamatosan leall. Ahogy ramegyek .hogy ok ugrik is fel az ablak ujra. Ha radugom toltore.a problema megszunik. Valakinek valamu otlete lenne esetleg ?
Nokia 6.1
-
Blizzardking
őstag
válasz ricsidealer #1359 üzenetére
Volt ilyenre példa, és ott az volt a probléma, hogy a merülést jelző rendszerhang, ami 15% alatt meg kellene hogy szólaljon, rossz jogosultságokat kapott.
Ellenőrizd le, hogy a /system/media/audio/ui mappában a lowbattery.ogg -rw-r--r-- jogokkal szerepel-e.
Remélem tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
ricsidealer
tag
válasz Blizzardking #1360 üzenetére
Megneztem .koszi az otletet.viszont pontosan ilyen jogkiosztasa van :/
Viszont.most hogy igy mondod.nem volt semmilyen hangjelzes alacsony akkura.erdekes.esetleg allitsam mind3at rwx re? Ebbol lehet problema ?
[ Szerkesztve ]
Nokia 6.1
-
válasz 105kacsa #1357 üzenetére
köszi, ha lejött tesztelem És az ota is nagyon jó (lesz) NFC miért nem megy? nem mintha használnám...
A másik - amit a múltkor is kérdeztem - az autó fényerő. G3S-en olyat tudott, h benyomtad az autót de közben feljebb - lejjebb tekerhetted kézzel is. Magyarán azt az intervallumot állíthattam ahol az "automatika" dolgozik. Nagyon jó fícsőrMindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Blizzardking
őstag
válasz ricsidealer #1361 üzenetére
Ennél nagyobb probléma hogy újraindul a system ui nem lesz. Esetleg próbáltad lejátszani az adott ogg-ot? Nem lehet hogy sérült? Olyan mintha akarna hangot adni de valami miatt nem tud és ez bekever.
Akár át is tehetsz bármilyen hangjelzést a notification-ból, és ha átnevezed akkor azt játssza le. A lényeg a fájlnév és a jogosultságok."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
ricsidealer
tag
válasz Blizzardking #1363 üzenetére
Igen .szepen lejatsza.nem serult.az hogy ogg legyrn az fontos ?
Nokia 6.1
-
Blizzardking
őstag
válasz ricsidealer #1364 üzenetére
Sokkal többet nem tudok a témáról, mivel nálunk (Lenovo S750) ettől megjavult. A megoldásra sem én jöttem rá hanem Apeelme, csak pont erre jártam, gondoltam hátha nálad is csak ennyi. Szerintem egyébként fontos hogy ogg legyen. Ő azt az adott fájlt akarja lejátszani.
-
ricsidealer
tag
-
Blizzardking
őstag
válasz ricsidealer #1366 üzenetére
Mégvalami eszembe jutott; ha van fent gravity box, a power tweaks-ben van egy olyan opció hogy disable low battery warning. Lehetséges hogy ha azzal letiltod hogy akarjon varnyogni, nem jelentkezik a probléma.
-
ricsidealer
tag
válasz Blizzardking #1367 üzenetére
Tegnap nyomtam egy gyari beallitast. Akkor ujra produkalta a hibat.majd este lemeritettem az akksit es nem omlott ossze.soot, meg hangja is volt ! Viszont nem az ami a media/low battery.ogg. erdekes, viszont orulok hogy megjavult es remelem igy marad. Koszonom a segitseget. Gravity box nncs fenn,se egyeb hasonlo.
Nokia 6.1
-
105kacsa
őstag
THL_T11-MIUI-HUNGARY-MSB.4.7.4.multilang v2 egy kis frissítés.Ez a rom lesz az OTA frissítés alapja.Elég lesz ezután egy pár megás fájlt letölteni a legfrissebb verzióhoz.
Minden működik rajta úgy mint a gyári romban.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
baranyaib90
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nem lehet valahogy ráhekkelni a HD hangot (HD voice, AMR-WB) a telefonra?
Alapból nem támogatja vagy nem tudom bekapcsolniÜdv, baranyaib90
-
jarlax
tag
válasz baranyaib90 #1371 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert amúgy nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal (GPS is tökéletes nálam, hosszú utakon és városban is), egyedül a telefonálás hangminősége nem tetszik a HOX után.
-
vargaroli
csendes tag
Az új miui romodban gravity box-ra van lehetőség?
Roli
-
ddis
csendes tag
A beépített kamerák típusát hogyan lehet lekérdezni a telefonból?
Az svsengrunner->others->RGT_DeviceInfo-t próbáltam.
(amúgy ez ua., mint a MobileUncle->Engineering mode (MTK)->Others)Sajnos az Others-ig rendben, de utána nekem nincs RGT_DeviceInfo gomb
...pedig mindenhol ezzel szedték ki, ahol olvastamValakinek valami ajánlása?
KöszLegyetek...!
-
Indiant
addikt
Zopo ZP998-ra is kijött a 4.4
-
Indiant
addikt
Valaki világosítson fel a szolgáltatásokkal kapcsolatban.
Két szorosan egymás utáni képet fogok prezentálni, valaki mondja meg melyiknek higgyek.
Az összes szolgáltatás bekapcsolásakor ez fogad, így 1-et sem merek bekapcsolni.Most akkor gyűjti, vagy nem gyűjti..?!
[ Szerkesztve ]
-
kamillo67
tag
#105kacsa
Egy kérdés, a Needrom-on lévő Thl T100S új hybrid ROM (android 4.3-as) nekünk jól jöhet e? -
105kacsa
őstag
válasz kamillo67 #1380 üzenetére
Nem néztem.Meg kellene nézni,hogy a rom API 18-as vagy 17-es ami csak át lett írva.Igazából a 4.3-ban sok változás nincs igaz Atrix2 -őn próbáltam meg a 4.4.2 és a 4.4.4-et is.
Szóval inkább a 4.4.4-el kellene foglalkozni vagy inkább az L új verzióval, ami defyn hamarosan lesz.
Más.Páran már próbálkoztak a thl 5000 4.4 portolásával t100 t11 re de kernel problémák vannak.Neki kell feküdni a linuxnak és szétszedni a kernelt, amit régebben próbáltam (CM kernel MIUI-ra való átalakítása) de nem jött össze, de szerencsére a kici kinaiak megcsináltákZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Tetszik ez a telefon és szeretném megkérdezni a tulajokat, hogy mennyire elégedettek vele.
Ezt érdemes választani vagy a 100s-t esetleg?
Kellően gyors-e meg minőségileg milyen hatást kelt.
ROM támogatottsága megfelelő-e?
GPS működik-e rendesen?
Szóval mindenféle infó érdekel.Egy zopo 810-et cserélnék erre.
Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
105kacsa
őstag
válasz Killerlaca #1383 üzenetére
Olvass bele a blogomba kezdésnek:[link]
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
jo helyre jottel, itt mindenki csak dicserni fogja...
egyebkent: jo telefonMindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Killerlaca #1385 üzenetére
Ha vissza olvasol akkor minden kérdésedre választ kapsz!!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
vargaroli
csendes tag
#105kacsa
Megjelent needrom-on w200S-re a 4.4.2 esetleg azzal lehet már kezdeni valamit szerintetek? Egyenlőre az se tökéletes de reménynek nagyon jó szerintem.[ Szerkesztve ]
Roli
-
ricsidealer
tag
válasz Killerlaca #1383 üzenetére
Alapvetően nekem nincs vele problémám. Én direkt nem fullhd-s T100at vettem,ekkora méretben csak gyengiti a hardvert. T11en a real racing 3 extra high beállitásokon élvezhetően fut a játék (fps-t nem tudok mondani,mert vmi miatt nem megy az fps meter) . T100on lehet,hogy már csak medium lenne,nem tudom. Nekem csak 1 problémám volt a telefonnal kapcsolatban pár napja,de elfelejtettem XD. A 3 kis menügombon szoktam anyázni néha,mert nem találom,hogy hol van,meg mintha néha nem is érzékelné rendesen. Bár lehet,hogy csak a problémát én látom bele. Sztem ennyi pénzért tökéletes telefon. (főleg ha kijönne egy hivatalos 44x vagy L....)
Nokia 6.1
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz ricsidealer #1389 üzenetére
A 3 kis menügombon szoktam anyázni néha,mert nem találom,hogy hol van,meg mintha néha nem is érzékelné rendesen.
Most megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így vele.
Romanes eunt domus
-
105kacsa
őstag
GravityBox-ban van olyan beállítás,hogy az alsó 3 gomb világítás működjön addig amíg a kijelző aktív.
vargaroli: 4.4.2 w200S kernel problémák miatt nem megy a portolás.Volt már ilyen problémám más nem MTK soc-os telóval ott kísérleteztem vele linuxal de nem jött össze.Szerencsére a kici kinaiak megoldották.
Itt az a gáz, hogy kinába ezel a telóval nem foglalkoznak.
Killerlaca : majdnem tökéletes a telefon, egy gond van csak vele, az pedig a wifi jelerősség.Ott ahol az Atrix2-vel ment a wifi pl 60%-on (szemben lévő épületben van a router a munkahely udvarán) ott a t11-en csak 20-30% és eldobálja.Hozzáteszem, hogy az Atrix2 kívűl más telóval sem volt jobb a helyzet (tehát ez nem igazán mérvadó).Gps is tökéletes, meg összességébe minden.Ajánlott telefon ebben az árkategóriában.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
törölt tag
válasz FіkuszKukіsz #1390 üzenetére
Ez nekem is problémát jelentett, de úgy tűnik a Beállítások/Kisegítő lehetőségek/Érintés és tartási késleltetés/Hosszú -ra állításával (alapon Rövid-re volt) mintha jobb lenne az eredmény.
-
A needrom-on lévő ColorOS-t próbálta vki? Elég jól néz ki...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
törölt tag
Én ezt használom. Ameddig a képernyő világít, addig a gombok is.
-
Vismajor17
csendes tag
válasz Indiant #1379 üzenetére
Én egy ideje használom a NILS-t, de passz, hogy bankkártya adatokat gyűjt-e. Nincs összekötve a bankkártyám a telefonnal, így számomra nem mérvadó. Mivel minden értesítést begyűjt a NILS gondolom a legkomolyabb figyelmeztető üzenetet dobja automatikusan az android... amúgy proginként külön-külön beállítható, hogy foglalkozzon-e vele a NILS vagy sem. Miután erre rátaláltam nem is kerestem alternatívákat a progira, így passz, hogy van-e olyan, ami ugyanezt tudja de nem dobja azt a figyelmeztető ablakot az android...
-
Indiant
addikt
válasz #18193920 #1395 üzenetére
Erre én az ColorOS magyar gurujától kaptam választ, de az nem működik. R-GO nincs benne magyar nyelv.
Illetve az újabban már talán van valami. Sajnos sok extra funkció ki van belőle gyomlálva.Killerlaca: Szerintem T100S helyett mindenképp T11. Ugyanazt tudja, sőt a Navigont csak T11-el lehet használni a dual sim-es telók közül. A GPS jó, a wifi gondok sem jelentkeznek mindenkinél.
Vismajor17: Köszönöm szépen a válaszod! Bármilyen másik progi, mint szolgáltatás ugyanezt a két ablakot dobja.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest