Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
THL T11 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
105kacsa
őstag
-
Indiant
addikt
Valakinek gondja volt az élesítéssel:
"Camera problem is solved as follows .
1. Remove the battery cover , remove the battery and all the cards .
2 . Unscrewed all the screws . Attention! Bottom left screw is screwed into a disposable seal.
3 . Unfasten ( gently ) all latches on the perimeter and two in the middle ( top and bottom ) .
4 . Carefully remove the plastic frame . She removed the top cover glass chamber.
5 . Unfasten the camera itself .
6. On the camera itself is glued another protective glass . Carefully peel off the nail it .
7. After this operation, the camera should focus perfectly .
8. On the bottom side of the protective glass is adhered golden a spring , which presses the lens of the camera. Here this is .. a spring is the cause of all misfortunes. She presses a wry lens without giving good set focus.
9. Unstick spring and throw it nafig .
10 . Putting the phone in reverse order.Since I myself hands grow from the experience , then asked the local Lefty perform this operation .
Result - great.
The only side effect - the camera lens is no longer held by a spring , and if you listen closely , you can hear it a little loose. Autofocus nevertheless works fine ."Kicsit durva megoldás, de végsőnek még jó lehet.
-
kmisi99
addikt
Ahogy látom már nagyon folynak itt a romolások milyet tudtok ajánlani? Elsősorban rootra van szükségem de akkor már legyen jobb mint a gyári. Ja és örülnék ha a a funkció megmaradna, hogy kikapcsolt képernyőnél is fel tudom oldani pl koppintással a kijelzőn.
-
Vismajor17
csendes tag
válasz 105kacsa #404 üzenetére
Azt hittem csak a céges net miatt nem láttam bentről a letöltés gombot, de aztán kipróbáltam itthon is és már majdnem beírtam, hogy mégis miként lehetne, amikor gondoltam egyet és kikapcsoltam az AdBlock-ot, hogy mennyi szar reklám van azon az oldalon de legalább előkerült a letöltés gomb is
-
kobra2
tag
Jeeeeaaaahhhhh!
Megjött a telóm!!!!
A gyári rommal megy minden, minta az .... !
Perfekt képek, zsírkirály videó, nem recseg, gps, wifi, meg minden. Mondjuk, az elmúlt 5 órában mindent azért nem tudtam kipróbálni, de maxxxximálisan meg vagyok elégedve!
Eddigi fórum-olvasgatás közbe be voltam rosálva, hogy talán nem is jó telefont rendeltem, de mindenkit megnyugtathatok, első osztályú készülék (szólok itt a vacillálókhoz).
Én egy Huawei-es, közép kategóriás készüléket nyúztam majd három évig.
Jó döntés volt, fantasztikus döntés volt, nagyon jó döntés volt ezt a telefont választani. -
kocsisdavid5
aktív tag
Teszt amikor lesz?
-
Vismajor17
csendes tag
válasz kocsisdavid5 #420 üzenetére
Milyen teszt? Aki megkapta már teszteli, aki még nem az meg majd fogja
-
Indiant
addikt
Ha olvastad és láttad az ez irányú próbálkozásokat, akkor tudod, hogy milyen szar képeket készítettek T11 és T100S-el. Bemásoltam a javítást, amihez szét kell kapni a telót. Mert valami rugó nyomja ki az optikát, vagy az üveget...
Egy a lényeg én sem láttam még ilyen hibát fényképeknél.
(de a T11 egyébként egy alsó kategóriás teló)"Újabb" rom mod: [link]
Hivatalos firmware mod
thl_T11.159A.A1.JB9.HD.EN.16P128.OV8825.MT6592GW.20140401
CWM | TWRP támogató XposedForrás: vették alapul a firmware a region98
Teljes mértékben megfelel a hivatalos firmware THL T11-től 2014/01/04
Módosul a build.prop
Kidolgozott támogató Xposed
Frissítve version 3.1.8 RootExplorer
Ezen kívül telepített TitaniumBackup v.6.1.5.5
Alkalmazta már a tapaszt, hogy rögzítse a viselkedését LED értesítés, a készülék most megy a mély alvás, amikor értesítések[ Szerkesztve ]
-
fcsabika1
tag
Nagyon nem értem azokat, akik a kamerára panaszkodnak.
Nekem semmi bajom sincs vele, meglepően jó képeket készít.
Ezt úgy mondom, hogy volt már jópár kínai telóm és tudom hogy általában elég gyenge kamerát kapnak, de ez nem, kivéve ha vak vagyok.
Csak azt tudom elképzelni, hogy nem távolítottátok el a kamera üvegéről a fóliát, mert azzal tényleg szar volt. -
Sanyesz.
őstag
A T11 és a T100s készülékekben nem ugyanaz a kamera van. Nem csak felbontásra, hanem gyártóra vonatkozóan sem.
Éppen tegnap volt róla szó másik topikban, hogy a T100s kamerája a SG4-gyel egyezik (Sony).
Ennek tükrében max. szoftveres különbség lehet a kamerakezelésben, ebből adódóan pedig a felvételek minőségében.(#429) Indiant: Te nem tudhatod, kinek milyen minőségű felvételek felelnek meg. Van, aki "vájtfülű", akarom mondani "vájtszemű", más elnézőbb.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
WOT-H-A-C
veterán
Sanyesnak teljessen igaza van! Mindenkinél más a mérce, egyébként is 10 ből 9 ember a fényképezni akar visz magával gépet!!Így szerintem meddő vita a képminőség...
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Vismajor17
csendes tag
válasz chinaminman #433 üzenetére
Biztos senki, milyen feltételezés ez
-
105kacsa
őstag
Inkább arról beszéljetek hogy ment a rootolás és a recovery felrakása.SP Flash tool vagy Mobileuncle MTK Tools raktátok fel és a három recovery verzió közöl melyiket ?Vagyis mit és hogy csináltatok
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Indiant
addikt
Nos nem akarom elkiabálni, de nem kéne a telóhoz nyúlnom.
Este fél tizenegykor néztem meg a telefont, 100%-on volt, bekapcsolt wifivel.
Reggel ismét 100%-on találtam, majd délután ötkor még mindig 100%-on van bekapcsolt wifi mellett.
Unbelievable! -
hunaqua
addikt
válasz 105kacsa #437 üzenetére
FlashTools-al felraktam a Needromon lévő Rom-ot,ami tartalmazza a CWM-et.Nekem tökéletesen működik,simán csinál Backup-ot,és tökéletesen telepíti a Romokat.CWM-ből telepítettem a Root-ot,és a Play-ről leszedtem a Busybox-ot..Így tökéletesen stabil.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
Pedig nem csak az .
A Miui-t is Root-oltam vele simán.
Települ rendesen,csak bináris gondjai vannak,nem kell vele foglalkozni.Rádobod a Busyboxot,telepíted.Onnantól hibátlan.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Indiant
addikt
..még mindig 100%. Ez egy állat
hunaqua: ..de hol a cwm-es root csomag?
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Nincs nálam a telefon,este megnézem pontosan.
...de szerintem ez
UPDATE-SuperSU-v1.91.zip
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
KukkSteve
senior tag
Akkor ez melyik rom végülis?
Na elég jól belaktam a MIUIt, fasa minden, nfc van, akksi elfogadható, a rendszer maga nekem nagyon bejövős.
Egyetlen egy dolog ami fos, az a kamera.
Videó: 640x480, sehol nem enged állítani, ezért látom úgy mintha keményen ránagyítana. Még az 5mpes V967 is tudott tudott fullhdban venni, mondjuk az nem volt olyan jó, de hdban 10x jobbat vett fel mint ez. :/ a képeket is kakául lövi, korábban már linkeltek hasonlót. :SAsszem eladom és veszek egy valami nemtudommitmár. :@ Mi3 at.
A számom az adatlapomon. ;)
-
-
-
Vismajor17
csendes tag
Egy ilyesmi tokot szeretnék rendelni, nem találkoztatok ilyennel valami közelebbi webshopban? (Mondjuk feketében, vagy sötétkékben...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest