Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
THL T11 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobra2
tag
Sziasztok! Jó a fórum, egy ideje figyelemmel követem, hétfőn v. kedden jön a T11! Már nagggyon várom...
-
Sanyesz.
őstag
válasz Vismajor17 #349 üzenetére
A gyári ROM-ok a T11-nél és a T100s-nél is (egyelőre) csak töltésjelzésre használják a LED-et. Ez nem hiba, alapban ez ilyen, már írtam. Custom ROM-okban próbálkoznak a LED buherálásával, nem tudom, milyen sikerrel.
A Gravitybox-ban benne van a ButtonLED, de külön is felrakható ez az apk, én ezt használom. Persze a LED fényerején nem tud növelni.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Indiant
addikt
fcsabika1: Lewa még csak nálam van T11-re
105kacsa: Oppo port
Sanyesz.: Gravitybox nem működik a T11-en. Fel lehet rakni, úgy tűnik működik is, csak sűrűn újraindul a telefon. A Xposed működik, de a Gravitybox sajnos még nem. -
Indiant
addikt
Ha valaki esetleg belebotlik, hogy a Miaú romban miképp oldották meg az NFC-t, az legyen oly kedves és írja meg, mert szeretném a Lewa-ba is megoldani.
-
Indiant
addikt
válasz KukkSteve #358 üzenetére
Nem raktam fel. Egyébként Color OS, ha jól tudom.
"This beta version of the firmware. handling it will still be carried out as in improving and fully Russification!
Installing via CWM wipe all + Do not ignore the initial configuration using Wisard! With the inclusion of primary WI-FI need to activate tapnut on the password field and select input method" -
jarlax
tag
Fiúk!
Hogyan lehet a gyári rom alatt (vagy valami appal), a facebokos eseményeket szinkronizálni a naptárral? -
ddis
csendes tag
Sziasztok!
Még egyelőre csak várom a T11-emet, de ahogy elnézem, eddig még senki sem készített gyári mentést.
Az eddigi telefonomon (Blade3) csak a CWM backupot használtam, de nem tudom különválasztani a külnböző időpontokban készített mentéseket (vagy csak én vagyok tájékozatlan és nem látom át a mátrixot)...mind1...
Valahol van leírás, hogy hogyan tudnék a szűz T11-ről backupot készíteni, hogy mindenkinek jó legyen?
Ha van akkor amint megjön a teló, az első bekapcs előtt már mentem is...annál szűzebb nem lehet.
A telefonhoz tartozó adatok, gondolok itt IMEI, sorozatszám,stb-re, belekerülnek ebbe a mentésbe, vagy ehhez még buherálni kell, hogy univerzális legyen?Viszont ha nincs leírás, akkor valaki tudna ebben segíteni?
Esetleg valaki már lementette?Kösz
Legyetek...!
-
Sanyesz.
őstag
-
WOT-H-A-C
veterán
+ spflashtools readback opció ez bonyolultabb viszont nem igényel rootot.
Egyébként sanya mindent leírt ami kell...CWM egyébként én úgy tudom nem menti a teljes stock romot viszont droidtools és flashtools igen.Viszont ajánlott a cwm es mentés is!!!!
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Max78
csendes tag
a dsp manager-t mivel lehet törölni
-
tboy1991
csendes tag
Sziasztok, akinek nem tetszik a hang amit fülhallgatón produkál a teló az kapcsolja ki a Beállítások->Audio profilok->BesAudEnh-t.
Én nyomottnak érzem a hangot ha be van kapcsolva -
Vismajor17
csendes tag
Valaki össze tudja foglalni tapasztalatok alapján, hogy mi működik és mi nem a Miui és a Deodex romokon?
-
Max78
csendes tag
a gyári lejátszón kívűl minden lejátszó torzít. mit tegyek? dsp music fx törölve
-
kobra2
tag
Hogyan?
Hétfőn délután kapom meg a telót, addigra mindent tudnom kell!!![ Szerkesztve ]
-
kocsisdavid5
aktív tag
Kedves t11 tulajok
Érdeklődnék, hogy ezen a készüléken mennyire akadnak a játékok? -
chinaminman
tag
válasz kocsisdavid5 #370 üzenetére
A gta5 nekem fullon megy.
-
myk74
senior tag
válasz Vismajor17 #366 üzenetére
Nem sok időm van sajnos a telefont tesztelgetni,de leírom EDDIGI tapasztalataimat.Deodex rom van fent.Hibát eddig nem találtam.Értesítő led haloványan de jelez,hangerő rendben van, utcán is jól hallom ha hívnak.Telefonálásnál hang minőség rendben van.Akku light felhasználás mellett min 2 nap.Komolyabb játékok viszont keményen szívják az akkut,és melegszik is a telefon,bár nem vészes.Bekapcsolt wifivel éjszaka kb 2%-ot merül.Kijelző fél fényerőn is jól látható.Kamera nem rossz ,nekem elfogadható ,de a 8 éves kompakt 4mpx-es kodak állva hagyja.Facebook és társai xarok nincsenek fent a telón,ezen progikat nem tudom hogy viselkednek.
Soha nem használok fülest(zavar),de ezen kipróbáltam.Nem vagyok vájt fülü,szerintem közép kategória hangzásban.Gombok nyomáspontja jó,kijelző pontosan érzékel.Gps hidegen indulva kb 1 perc alatt 8-10 holdat talál ,12-14m pontossággal,én nem állítottam semmit rajta,ritkán van rá szükségem.Wifi erőssége jó,jelet jól tartja.Képernyő forgatás gyors ,ez is működik rendesen.Netezni élmény vele,több oldal megnyitva és semmi lassulás.Rezgő motor működik,bár én kikapcsoltam.Térerővel nincsenek gondok.(telenor) Egyenlőre ennyi jutott eszembe.Ha valami még érdekel valakit megnézem szivesen.[ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
-
kmisi99
addikt
Van valami egyszerű rootolási módszer?
-
KukkSteve
senior tag
Na feltettem ezt a Color OS-t. Tényleg valami nem volt rendben a DEODEX romommal. :S Vagy valami app megtette hatását, de merült mint a sz@r. :S Ez kb 10órája van fent, azóta beletettem 2óra 30perc kijelzőidőt, és 84%ról 51-re ment le. Folyamatos 3g+wifi. A másikkal reggel 5től reggel 7ig merült 9%ot és csak wifi ment, meg 20p kijelzőidő.
Kipróbálom a miuit, aztán megy vissza a deodex, ha ugyanúgy merülni fog, akkor megy vissza a color os.Ja: Sajnos nincs, LED+ gestures+ nfc. Cserébe nem akadozik a hang, jó az akksi. Én az nfc-t (még) nem használom, a gesture meg zavaró nekem, csak néha jó, de nem érzem nagyon hiányát. A led kicsit zavar. Csak lesz rá valami megoldás, remélem beindulnak a nagy romolók.
A számom az adatlapomon. ;)
-
Indiant
addikt
válasz KukkSteve #374 üzenetére
Kösz az infót!
Nekem is a 140401-es deodex van fent és merül mintha muszáj lenne.
Feldobtam az új modemet:
..de kb. két óra alatt megint 2%-ot merült ( bár az 8 óra alatt csak 8% )Nem tudom ennek köszönhető-e a következő felfedezésem:
Mind2 kamera 13Mp.Viszont az NFC csak bekapcsolt képernyővel ismeri fel a matricákat, kikapcsolt képernyővel nem foglalkozik velük.
-
hunaqua
addikt
Felraktam a Needrom-os Miui-t. Magyar nincs benne,de a Jbart megcsinálta olyan 95%-ra.Elvileg működik,de a szokásos hibákkal.( Led,kopi,stb)
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
A Deodex kivételével mind ilyen.
Milyen a Lewa?
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Vismajor17 #380 üzenetére
Úgy van.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
KukkSteve
senior tag
Érdekes...
Most én is feltettem a MIUI-t...REMEK. Amit észrevettem, hogy az akksi roh@dt lassan tölt. :S Ez eléggé idegesítő. Ezzel mondjuk együtt lehetne élni, DE + Ami nagyon zavar, hogy videó készítésekor ránagyít a kamera a képre. :S Ilyennel találkozott már valaki? A kamera képéhez képest nagyít rá és nem lehet közeli dolgokat venni vele. Valahogy orvosolható? Nekem anno az amoi N850nél volt még ilyen, de az elég LOW kateg, ehhez képest.MÁSNAK MILYEN A VIDEOZÁS?
Esetleg ha nálatok nem nagyít rá, akkor egy Camera appot ki tudnátok nekem menteni? Hátha azzal jó lenne...mert amúgy naggyon bejön ez a MIUI felület. Korábban próbáltam az Express verziót, de az lófütty.
Lehet veszek egy Snapdragon hongmit ha nem lesz jó. :$
hunaqua:
Neked milyen a videozás, töltés?[ Szerkesztve ]
A számom az adatlapomon. ;)
-
Indiant
addikt
válasz KukkSteve #382 üzenetére
Nos, csak eddig nem tűnt fel, de az androidnál ilyen a videó felvétel.
Eddig bejött a modem csere, mert este 98%-al vagy 100%-al tettem le a telót és ma reggel bekapcsolt wifivel a DEODEX 96%-al kelt. Szóval max.4%-ot merült, az még viselhető.
Valamint megjelent a BAIDU V6, de úgy tűnik needrom-ra nem divat feltenni a romokat. (NFC nincs és a memóriával is van valami)
-
paolinho
őstag
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy az mitől van, hogy ha Vodafone kártyát teszek az 1-es slot-ba (de a 2-esben is kipróbáltam) akkor nem megy a Net róla, viszont a T-Mobile-os kártyáról simán van Net. Próbálkoztam a beállítások alatt átírni a Vodafone által írt adatokra, de nem történt semmi változás. Találkoztatok már ilyen problémával?
-
105kacsa
őstag
válasz chinaminman #392 üzenetére
MT6592_ADB.zip
driverPreloader MT65xx.7z +
CWM Recovery 5.5:
VRoot
MTKDroidTools
SP Flash eszköz
Szóval minden ami kell a T11-hez.Valaki össze szedhetné és a Google Drivera felrakhatná egyben ami akár az első hozzászólás kezdete is lehetne, nem kellene mindenkinek ezekkel a szoszimó betűs oldalakkal szenvednie
KöszönömZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Indiant
addikt
ddis: a baseband lett frissebb, illetve a modem rész. Ha beválik, belinkelem, mert eredetileg T100S-hez való.
KukkSteve: sajnos a gyári recovery wipe-ja hazavágta a gépet és azóta 40%-ot merült egy éjjel bekapcsolt wifivel. (talán a Gallery2-ben van a kamera itt is?)
105kacsa: egyszer csak sikerül -
105kacsa
őstag
válasz Vismajor17 #399 üzenetére
THL T11 ami kell !
Minden ami kezdésnek kell a telefonhoz, egy zip-ben tömörítve.[link]
Az összefoglaló írását nem vállalom.Egy ideje foglalkozom az androiddal ami a blogomban [link] látható, de kínai telefonos tapasztalatom(egy kínai tablettom van amit már azért mókolgattam) egyenlőre zéró, meg hát még a teló is csak a héten jön meg talán hozzám.Ezért az összefoglaló írását másnak kellene bevállalni,de segítek benne amennyire tudok.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest