Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
THL T11 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Indiant
addikt
Ebben csak 2 NFC matrica van, viszont egy mini kapacitív pent is adnak hozzá.
-
chinaminman
tag
-
ctibor
senior tag
válasz chinaminman #57 üzenetére
Véletlenül beszélek spanyolul -- érdekes volt hallgatni, hogyan beszélik ezt a nyelvet erős kínai akcentussal...
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
105kacsa
őstag
[link] Már az XDA-n
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Indiant
addikt
Érdekes, hogy a flippes hátlapnál erőltetik ezt a zöldeskék színt, meg a ragyás borítást.
Elég gagyinak hat a videókon.Viszont a teló hátlapja úgy tűnik rugalmas.
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
-
-
zörgö
tag
válasz SárkánySzív #40 üzenetére
Szia!
Bocsanat nincs ekezet a gepemen....
Oke a t11-et valasztom
Igazabol mindket telefon tetszik.
Ami fontos szamomra az az anyagosszetetel minosege,illetve a hasznalhatosag...udv Z
-
myk74
senior tag
Ha jól látom a 16GB-ból kb 6GB-ot tudok használni?
Remélem az átparticionálás megoldható lesz ehhez a telefonhoz!Nincs kéz Nincs csoki!
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Mi az az NFC??
-
WOT-H-A-C
veterán
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
105kacsa
őstag
[link] már a harmadik van benne
* Multilanguage version
* ROOT
* CWMZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Sanyesz.
őstag
Az előzőben is volt. Azt felraktam egyik T11-re és rendben működött.
A "noti LED" nem probléma, hanem "fícsör". Ergo, nem javítani kellett, hanem módosítani.WOT-H-A-C: Rajta tartja a szemét az eseményeken. Majd ideérnek a telefonok és elmúlik ez a nagy várakozás. Kicsit olyan érzésem van, mint amikor 2012. novemberében "tömegek" várták a Jiayu G3 készüléküket.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
WOT-H-A-C
veterán
Úgy látszik megoldották a noti led problémát is!! Gyorsak voltak!
Jó látni hogy a topicok jobban pörögnek mint az xda-s!!!
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Sanyesz.
őstag
válasz WOT-H-A-C #77 üzenetére
A ROM csere simán felment SP Flash Tools-szal, csak már nem emlékszem, melyik verzióval.
Mondjuk nekem a CWM vagy TWRP sokkal szimpatikusabb, de ez a ROM még várat magára a T11 esetében. De, ami késik, az nem jön időben. Előbb-utóbb lesz.(#78) 105kacsa: Moto telefon soha nem volt a kezemben, tapasztalatom zéró.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
válasz WOT-H-A-C #80 üzenetére
Én a gyári 20140401-i ROM-ot tettem fel az egyik T11-re. Nem mentettem le, mert gond esetén ott volt a másik T11, amiről át lehetett volna rakni, de nem lett rá szükség, mert működött. Amúgy is gyári állapotban voltak.
-
Sanyesz.
őstag
Van gyári recovery. Hangerő fel + power gombokkal érhető el (recovery, fastboot, normal). Emlékeztet a CWM-re, de a gombkezelés kicsit más. Illetve csalóka is, mert először kapod a "vészjósló", felkiáltójeles android robotot, de azt hiszem a power gombbal lehet tovább lépni a menübe. De ha felrakod a 0401-i gyári ROM-ot, onnantól már normális CWM-ed van.
-
105kacsa
őstag
Ok.Az általam mókolt telókban meg úgy általában mindegyikben van gyári recovery,az egy dolog hogy semmire sem jók.Föleg nem Atrix 2 után ahol van BMM amiben van egy alap rom és mellette a belső 8gb memória 4 részre osztva(system3-4-5-6) ahova rakhatsz fel 4.04-től 4.4.2 bármilyen rom-ot.Ha nem sikerül akkor is indul az elsődleges rendszered.Magyarul egy telefon 5 különböző android verziót tudsz futtatni amit indításkor kiválaszthatsz(ne ez az igazi hardcore usereknek való csemege)
Szóval Custom recoveryre godoltam nem a gyárira.
"De ha felrakod a 0401-i gyári ROM-ot, onnantól már normális CWM-ed van."az melyik is pontosan?ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Sanyesz.
őstag
Bocs, de engem nem tud lázba hozni, hogy akár öt különböző andriod verziót is futtathatok a telefonomon. Mire is jó ez? Már úgy értem, mi értelme is van ennek?
A készülékeket már nem én használom, de emlékeim szerint talán az 5.5.0.4-es CWM verzió van az említett ROM-ban. A saját T100s-en TWRP van, az a 2.6.3.0. Ebből következően lesz hamarosan a T11-re is.
[ Szerkesztve ]
-
105kacsa
őstag
Mi értelme van?Egy telefon kipróbálhatsz ICS-JB-KitKat android verziókat legyen az CM-MIUI-Lewa.Nem kell leragadni a gyári verzión.Ami tetszik használod megismered, megismerheted bármelyi rendszer előnyét hátrányát.Na meg te magad is készíthetsz saját verziót amit megoszthatsz lásd a blogomban [link] az MSB verziókat
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Sanyesz.
őstag
Tegyük fel, hogy én a telefont telefonálásra használom. Keletkeznek híváslisták, SMS-ek stb. Ezek "real time" átjárhatók az egyes verziók, partíciók között? Vagy előbb itt lementem, aztán amott visszatöltöm és viszont?
Szóval nekem nem életszerű, hogy ilyen módon ilyen telepítve egy készülék.
Ez nem kötekedés, hanem felhasználói szokás."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
105kacsa
őstag
Mindent le tudsz menteni ,,híváslisták, SMS-ek stb" és a másik rendszerben visszaállítani ami kb 1 kemény percig tart.Csak annyi a különbség,hogy az előbb V5 MIUI volt fent a legfrissebb heti frissítésű újraindítás után kiválasztasz egy CM11-et (van kb 20-30 féle) 1 perccel később kész a menések visszaállítása(sms,hivásinfó akármi)és már az új android verziót használod.
De persze ez nem kötelező lehetőség van csak simán egy rom verziót is használni.
Szerintem zseniális.Na meg ha elbarmolsz valamit akkor is mindig van egy rendszered ami elindul, nem kell egyből a gyári rendszer flesheléssel kezdeni ami sokkal veszélyesseb
Más.Mivel itt nincs HDMI kimenet hogy szoktátok megoldani a tv való megjelenítést(tudom 4.2 felett van képernyőtükrözés de spec. az én tv-n nincs Miracast funkció csak 2014 rakta bele a Samsung.
Szóval ki mit mond?[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
Maradjunk annyiban, hogy engem nem hoz tűzbe ez a fajta telefon buherálás.
Ha nincs s TV-n miracast funkció, de gondolom HDMI van, akkor lehet venni miracast sticket, és be kell kapcsolni a WiDi-t a telefonon. Ezt a T11 is tudja.
[ Szerkesztve ]
-
105kacsa
őstag
Az elsőnek kiadott backupban 10485760
A hivatalosban 5160960
A rootolt Custom 10485760
Nem tudom, te mire gondolsz?ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
Szét kellene szedni a verziókat és átnézni.Nekem új a kinai telók világa egy MTK-s tabletem van de az más
Az a kérdés mi nem stimmel, valami beépített kinai kém progi?[ Szerkesztve ]
-
Strayer
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb és melyik is éri meg jobban?Ezek között hezitálok :
Zopo zp980+
Thl W200S
Thl W8S
Jiayu G4SVagy ez,de ezt már kicsit sokkalom is meg nagynak tartom picit:
Zopo Zp998 -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest