Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
THL T11 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Most legyalultam és mindent újra rakok. Majd teszt.
-
slezakimi
senior tag
válasz ricsidealer #1153 üzenetére
Az összefoglalóba megtalálod
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
slezakimi
senior tag
-
fcsabika1
tag
A legújabb facebook frissítés már stabil, nem lépeget ki egyszer sem.
-
ricsidealer
tag
Valaki leírná,hogy a bekapcsoló gomb lötyög-e neki? ( csak kíváncsi vagyok,hogy eddig csak nem tűnt fel,vagy most kezdte el )
Nokia 6.1
-
Indiant
addikt
válasz ricsidealer #1153 üzenetére
#512 és #540-ben megtalálod a leírást.
kemnano: örülök neki, most ,hogy megtaláltam a szerző mit hagyott ki, így már nekem is megy.
(..hogy a minta zárat kell kiválasztani...)[ Szerkesztve ]
-
kemnano
csendes tag
válasz ricsidealer #1159 üzenetére
nekem is lötyög egy kicsit de nem esik ki és nem is zavaró annyira.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Lehet, hogy holnap végre megérkezik a thl t11-em
-
ricsidealer
tag
nahh,sikeresen megint elbénáztam , tehetem rá az új romot megint -.-''''
Nokia 6.1
-
quasimidi
aktív tag
A THL T5000-re kijött a Kitkat.
-
kobra2
tag
Akkor most ne is próbálkozzak a Color OS-el? Minjárt itt az android 4.4???
(needromon fent van at 1.0, az orosz oldalon meg már a 2.0, elég ígéretes ROM). -
kocsisdavid5
aktív tag
Megjött ma a telefon, viszont nem tudom rootolni: a framaroot nem működik, Hogyan lehet Linux alól rootolni, mert sehogy sem megy
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz kocsisdavid5 #1169 üzenetére
Vroot nem frama root....
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
kamillo67
tag
Windos alól RootGenius
-
Indiant
addikt
MT6592_communication_module21_2014.06.17
Új modem.
Recovery-ből telepíthető.
Állítólag a hálózati sebesség nőtt benne. (4.4.2-ből)[ Szerkesztve ]
-
Nekem is csak ezekért vesz el a notimból tízenakármennyi gigát az a f0s...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
törölt tag
Szép napot mindenkinek, 3 kérdésem lenne.
-Alul a 3 led világítási idejét nem lehet valahol állítani, gyári romnál?
Sokszor csak találomra keresgélem hol lehet a vissza gomb, olyan hamar elsötétül?
-Ha esetleg lesz KITKAT update akkor abból szerintetek lesz OTA frissítés vagy csak rootos, PC flashes verzió lesz belőle?
-Kijelzővédő fólia ha van valakinek felesleges, szívesen vennék néhány darabot -
Indiant
addikt
válasz #18193920 #1178 üzenetére
Mivel az 5000-esre kijött "valamilyen 4.4.2" ,így talán azt tudják portolni, de nem biztos.
Ennyire azért nem rossz a teló, hogy rögtön eladd.Aki esetleg nem elégedett a led villogással, annak kiegészítés képpen találtam egy progit, ami a gyári rommal biztosan működik.
A gombok legjeit villogtatja, nem fogadott hívás, sms, e-mail esetén.
LG Touch LED Notifications -
törölt tag
válasz Indiant #1179 üzenetére
Nem rossz készülék én nem is mondtam, hogy az.
Bár eddig ez az első készülékem ami ennyi hibával érkezett.
Értesítő led nem működik, gyári recovery hibás, facebook app is problémás, stb.
Ezeket egyiket sem javítják hivatalosan?És még terméktámogatásra sem számíthatunk?
Kicsit lehangoló ez az állapot.
Bár már nagyon nehezen bírom, hogy ne rootoljam és ne piszkáljak bele a romba, de még kitartok
Lenne mit tenni a build.prop és a system mappa már nagyon csábítgat. (indulási hang, fényképező hang, hiányzó 2-es sim üzenet. stb) -
ricsidealer
tag
válasz #18193920 #1180 üzenetére
Fb app tökéletesen működik, gyári recoveryvel én is megcoptam xD,ha T5000re van,akkor erre is lesz (hivatalos- nem hivatalos,mind1) ,hisz kijelzőn kivül ugyanaz minden
A ledek engem is zavarnak,olyan kéne,ami addig világit,mig nyomkodom a kijelzőt,nem pedig 5-10-20,stb mp-re állitható (miui rom)
szvsz ha dobozból instant tökéletességet akarsz,venned kell egy 5S-t vagy S5-t és társait,csak 3-4 szeresébe kerül ennek...
amúgy csak sztem alap,hogy a kínai telókat mókolni kell,hogy használhatóak legyenek (legalábbis nem idegörlőek XD) ?
(#1183) Indiant : ohh,köszönöm[ Szerkesztve ]
Nokia 6.1
-
törölt tag
válasz ricsidealer #1185 üzenetére
Csak felsoroltam a problémákat.
Tisztában vagyok vele, hogy mókolni kell.
De ezek nem olyan nagy dolgok, hogy ne javíthatnák "gyárilag".
Bíztam benne, hogy ha egy cég van annyira igényes, hogy ilyen készüléket készít, lesz annyira is, hogy ezeket a pici de zavaró problémákat orvosolja. -
törölt tag
válasz ricsidealer #1188 üzenetére
Persze
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz ricsidealer #1185 üzenetére
"szvsz ha dobozból instant tökéletességet akarsz,venned kell egy 5S-t vagy S5-t és társait,csak 3-4 szeresébe kerül ennek..."
Olvass bele mondjuk a lg G2 vagy S4/S5 topikjába ott is vannak hiányosságok vagy Bug - ok.....
Nem véletlen, hogy a nagy "Brand" márkákra is jönnek az Udate-ek..A híres Samsung Prémium garanciáról nem is beszélve...ha annyira patent a teló vgy a rendszer akkor minek kell a prém gari??...
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
105kacsa
őstag
válasz #18193920 #1187 üzenetére
Az ismert gyártok Samu, LG, Sony, stb se nagyon foglalkoznak a hibák javításával.Jobb esetbe kapsz egy frissítést max kettőt aztán vegyél egy új telefont.
De szerencsére van cyanogenmod, MIUI és még pár mód így akár egy 2.2.2 vagy 2.3.6 kiadott telefon is kaphat 4.4.4 mint a Motorola Defy/defy+ vagy akár az Atrix 2.
Véleményem szerint a T11 nagyon rendben van persze nem gyári rommal.Nálam minden jól megy,jól működik a THL T 11 MSB-én egyedül a wifi a gyenge így a munkahelyemen körülményes netezés.
MT6592_communication_module21_2014.06.17 sem jobb a helyzet
Androidon gyári romot használni nálam az abszolút kizárt kategória, főleg hogy sok emberke panaszkodik a 120000-190000 Forintocskáért vett telefonjára is.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
myk74
senior tag
válasz 105kacsa #1193 üzenetére
mrfrakk írta:
Bár már nagyon nehezen bírom, hogy ne rootoljam és ne piszkáljak bele a romba, de még kitartok.
Ezért linkeltem neki a progit.Sima play telepítés,semmi piszkálás.
GravityBox a legkirályabb dolog ezt nem is vitatom,szeretem,használtam én is anno a Zte v967s-telefonomon.Nincs kéz Nincs csoki!
-
quasimidi
aktív tag
Sziasztok,
Próbálkoztam felrakni az XPosed modul legutolsó stabil verzióját stock romra (20140401, dalvik beállítás kész a build.prop-ban), de nekem bootloopolt.
Lenne kedves valaki irányt mutatni hogy lehet felvarázsolni a Xposed-t és a GravityBox-ot stock romra pls.
A keresőt már használtam, sajnos a kiadott találatok alapján nem ment nekem.
Előre is köszönöm -
kamillo67
tag
válasz ricsidealer #1198 üzenetére
Erre van nagyon 1x-ű megoldás(estére meg is osztom)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest