Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz #16729600 #1648 üzenetére
Én pont hogy az utáltam, hogy folyton gyűjtögettem, meg mindig meditáltam. Számomra ez egy tökéletes feature. Egy harcot lazán kibírok 3x3 potival ( 3 fő potit használok ). Utána egyből meditáció és probléma megoldva.
Ha itt is rohadt növényeket kéne gyűjttögetnek fejbelőném magam.DE!
Ha kidobod az itemet, akkor újra le tudsz gyártani 3-at, csak ez totál fölösleges véleményem szerint, egyedül akkor jöhet jól, ha egy 20 perces harcban vagy és tényleg elfogyott mindened.
Szóval végülis a régi lehetőség is megmaradt!Dr. Student: szerintem nem nálad volt a hiba, ha olyan helyen vagy akkor van hogy én se fejlődők szörnyvadászat közben, hiába ölök le 30-at ha csak 1-2 XP-t adnak.
(#1650) Prosector: ha csak 1 modot is fel tudnék tenni PS4-re akkor már örülnék
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
Valamit elnyomtam, rámtámadtak az őrök, megöltek, majd kiirja you lost coin. Áhh nem lehet para mondom..... Inventory megnyit: minusz 2000
Óvatosan! Pont volt mentésen"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Prosector
addikt
Gyumikertbe mikor tudok visszamenni? Nem tudtam, h az erohelyeknel pontot lehet kapni, ott van meg az osszes.
Most Velenben vagyok, de a mapen sem latszik a kert, csak Velen szeleig lehet huzni az egeret.
-
Anubris
őstag
válasz FLATRONW #1656 üzenetére
Igen, italok, olajok, főzetek, bomba mind újratermelődnek, illetve ha nem a 2 legnehezebb fokozaton játszol akkor az életed is.
(#1657) Prosector: Ha odamész egy útelágazás táblához akkor a térképen betudod jelölni, hogy Velenből átutazz a másik helyekre.
Valaki nem tudja, a neten hol lehet találni teljes térképet a régiókról bejelölve a rejtett és kérdőjeles helyszíneket is?
[ Szerkesztve ]
-
pipo112
őstag
látom ez a poti újra termelődés megosztja az embereket eléggé .
Én nem tudom mit mondjak ha vissza gondolok a 1vagy 2. részre ahol lehetett gyűjtögetni meg mindig újra főzőcskézni hát nem tetszett főleg ha rohadtul nem lehetett találni hozzá valót .
a mostani helyzet se az igazi de ezzel valahogy jobban megbékélek.Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
Prosector
addikt
válasz BoneDragon #1666 üzenetére
nalam mar bugzott a menu korabban is, random valtogatta az oldalakat azt hittrm ez is az, koszi
[ Szerkesztve ]
-
-
Lézerparaszt
őstag
Igaz én még csak kb 40 óránál tartok de az egyetlen bug az volt, hogy a paraszt nekiment a táblának és sétált egy helyben tovább. Semmi crash meg ilyen bug nem volt amit említenek itt az emberek. Vagy mákos vagyok akkor, vagy igazi witcher, aki AXII -val meggyőzte a játékot hogy múkodj
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
qad
senior tag
válasz bivalyolo #1669 üzenetére
Alakul ez DD. Ami még idegesít hogy nem minden lootolható rendesen. Forgatni kell a karaktert hogy megjelenjen a lootolást engedélyező E betű, és néha így sem jelenik meg, mert vagy túlságosan a sarokban van a cucc vagy 2 cucc van egymáson és az alsó bebugol.
Külső program nélkül lehet valahogy képernyő mentést csinálni ebben a játékban? shadow play sem akar működni, igaz most használnám először.
-
törölt tag
Hali! köszi a segitségért a játék telepitésével kapcsolatban Lenne még egy kérdésem, a dlc-ből megszerezhető itemeket hol tudom megszerezni? a DLC maga már be van aktiválva.
-
noxon
őstag
Miért ilyen béna a mozgása? Futok vele és, ha elengedem a gombokat még fut tovább pár lépést így a célnál, helyszíntől ajtótól stb mindig tovább fut ez direkt ilyen? Eléggé kiábrándító
[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
Nazara
őstag
válasz #56230144 #1672 üzenetére
Jelenleg az első két DLC elérhető, a Temeriai páncél szett, és az új hajstilusok Geraltnak: előbbit Fehér Gyümölcsöskertben tudod megszerezni, a fogadó mellett attól a kereskedőtől, akit megmentesz a grifftől a legelején, a másik pedig bármelyik borbélynál opciókat fog nyújtani.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Vistaboy
veterán
Valaki tud mondani olyan helyet, ahol tudok venni javítókészletet? Mert elég gyorsan romlik az ezüstkard állapota, mivel szinte alig akad olyan ellenfél, ami ellen jó a hagyományos darab. És némely küldetéslánc elég hosszú, mire vissza tudok menni a kovácshoz, hatszor elkopnak a cuccaim és csak varázsolni meg akrobatikázni tudok a harcban, úgy pedig elég lassan sebződnek a dögök.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Atilla001
senior tag
Ez az ital bomba újratermelődés nekem is új. Elég vacak volt állandóan gyűjtögetni, de ez a hipp-hopp, van ital bomba kicsit tényleg "konzolos" és nem "életszerű"
De akkor miért van 10cm-renként növény ami külön jelölve a térképen is...
szal így logikátlan..egyébként ezek hol vannak leírva?
thx[ Szerkesztve ]
Védd a természetet!
-
Xerxész
őstag
-
vitya81
tag
Üdv!
A Temeriai páncél szett a játék folyamán később is megvásárolható más kereskedőnél? Fehér gyümölcsöskertből tovább mennék, de nincs elég pénzem megvenni a szettet.
Más: az én ízlésemnek ez a túl színes világ nem a legmegfelelőbb, amennyiben rakok fel valamilyen modot, nem befolyásolja a teljesítményt (természetesen negatív változásra gondolok)?Viktor
-
GypsFulvus2
őstag
Egy kis segítség kéne. Találtam egy fickót az egyik kérdőjeles helyen, be van zárva egy ketrecbe. A banditát aki bezárta megtaláltam, kinyírtam, kizsebeltem. Volt ott egy levél, de kulcs sehol; a ketrecet meg csak kulcs nyitja. Aard, igni nem működik az ajtón. Kulcsot kerestem a környéke, de nem találom. Valaki megírná mi itt a teendő (spoilerként)? Thx!
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
BoneDragon
veterán
válasz GypsFulvus2 #1683 üzenetére
Egy ilyet én is találtam, azt kiabálja az emberke, hogy a közelben lehet a kulcs... persze sehol semmi. Hátha valaki tudja.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz BoneDragon #1684 üzenetére
Nálam egy szót sem szól, csak néz szomorúan... Witcher érzékekkel sem találom a kulcsot. Reméljük, valaki felvilágosít minket.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
aizen92
addikt
válasz GypsFulvus2 #1685 üzenetére
én megtaláltam elsőre végiglootoltam az egész környéket, minden ládikát 50 méteres körzetben, és minden banditából.
Egyből nyitotta a kaput.Szerintem töltsd újra, lehet hogy egy bug van és amiatt nincs ott a kulcs
-
Areturus
tag
Igen, ez nekem is feltűnt! Azonban teljesen életszerű. Próbáld ki mikor mész munkába vagy jössz haza. Elkezdesz gyorsan futni majd hirtelen megállítod a belendült 90 kilódat egy-két lépésen belül. Megoldható, de sokkal kényelmesebb a talpnak és a cipőnek is ha megnyújtod a lassulásod pár lépéssel és úgy állsz meg. Gondolj csak a 100 méteres sprinterekre. A cél után tovább lötyögnek, s egyik sem áll meg hirtelen.
(#1683) GypsFulvus2: Nálam az egyik brutálisan lemészárolt emberke tetemének a zsebében volt a kulcs.
-
Yllgrim
őstag
A receptek szinte csak ott esnek...
Erdemes vegig kutatgatni azokat a helyeket, sok motyo esik ott, raadasul majd magadnak tudod gyartatni a ruhakat, fegyvereket... En mar csak keszittetett ruhakban, fegyverekben tolom.
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
aizen92
addikt
ha találsz egy olyan területet ahol veled egyszintűek vannak akkor értelemszerűen végig lehet darálni a kérőjeleseket, mivel jól írtátok, az össze normális drop onnan jön. már van 3 darab lvl3 bomba receptem úgy, hogy még a level 2-es nincs meg hozzájuk, + egy elég OP silverword is egy eldugott ládából esett.
Yllgrim: én néha armor/weapon shopban találok ezek mellé jó kis manuscripteket, de alapból csak magamnak gyártom a ruhát, sokkal olcsóbb..
Az inventory méretét hogyan lehet bővíteni, még nem nagyon jártam ennek utána. kicsit soványka ez a 60.
egy 10-fős bandita brigád legyalulása után könnyedén megtelik. ( legalább a lóval lehet ilyenkor full sebességen közlekedni. hatalmas +1 ezért amúgy. )[ Szerkesztve ]
-
Zlcsi
senior tag
hát az a javíttatás felháborítóan drága, legalábbis a játék elején biztos...
gyakorlatilag az összes keresett pénzem elment rá...
-
Zlcsi
senior tag
ha van nem sikerült küldetésem azt nem is lehet megismételni, csak ha betöltök egy régebbi mentést és kezdem elölről?
-
Helsing
aktív tag
válasz BoneDragon #1697 üzenetére
Én 15-ös szintű vagyok és kb 6e aranyam van.
Mondjuk nagyon ritkán javíttatok mivel általában még azelőtt találok jobb cuccot mielőtt az éppen aktuális teljesen tönkremenne.(#1698) Zlcsi:
Persze. Mivel nem tudsz visszaugrani a múltba ezért kénytelen vagy egy korábbi mentést visszatölteni ha nem tetszik a végeredmény.
Én most már vagy a harmadik küldetésemmel vagyok úgy hogy inkább másképp csinálnám mint először, de nem töltöm vissza emiatt. Ami történt megtörtént.[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Komolyabb fegyver ábrákat hol lehet találni ?
Illetve tudtok a játékról egy jó guide-ot valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest