Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz BoneDragon #1847 üzenetére
Az lesz, mert már mást nem tudok kipróbálni.
Te milyen nehézségen játszol? -
Balu972
aktív tag
Igen, köszi, akkor nincs más út, fegyelmezettebben kell harcolnom
Báró feleségét hogyan lehet megtalálni? Lehet, hogy bugos, de nem segít a küldetés jel, csak azt írja gyűjtsek információkat. Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
Xerxész
őstag
válasz Prosector #1853 üzenetére
Köszi!
Akkor valamit rosszul csinálok...1. Új területre érkezés: indulás az első falucskába, ami útba esik.
2. Irány a hirdetőtábla.
3. Az összes hirdetmény felvétele.
4. Az összes hirdetmény elolvasása.
(5. A térképen az összes ikontípus - pl. kovács, hajó, szörnyfészek, küldetés, stb. - aktív, látható.)Kell még valamit csinálni ezután, esetleg kihagyok egy lépést?
Ha küldetéses hirdetés van, akkor a küldetés bekerül a listámba...de a nyavalyás kérdőjelek, mint meglátogatandó vagy érdekes helyek, nem láthatóak. Csak a helynek megfelelő ikon, de az már azután, ha véletlenül megtalálom/odamegyek.
-
Xerxész
őstag
Szerkesztési idő után...
Szóval igen, elolvastam őket. Nem értem, lehet hogy valami bug.
Mégegszer átfutom majd a menüben a játék beállításait, hátha van valami opció, ami erre vonatkozik és nálam ki van kapcsolva...Ha így sem jön össze, akkor marad a vakon felderítés...
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Xerxész #1846 üzenetére
Én is Blood and Broken Bones fokozaton játszom, és amikor átmentem Velenbe, minden kérdőjel látszott (és csak kérdőjelek voltak, tehát nem mutatta az objektumok típusát, mielőtt felderítetted). Még 1.03-al játszom, mert az 1.04 -nél többen panaszkodtak random játéklassulásra.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Lidl
senior tag
válasz Balu972 #1844 üzenetére
Hali,
tegnap nekem is volt egy küldetés bug. Nem mutatta, hogy hova kell menni és nem ugrott a következő lépésre a küldetésben. (sajnos feltettem az 1.04-et, lehet, hogy azért, mert korábban nem volt ilyen)
Úgy sikerült kijavítani, hogy átváltottam egy másik küldetésre, majd vissza. Ekkor átlépett a következő lépésre és már mutatta a térképen is a célt. (sajnos a játékban a nyom nem volt egyértelmű, ezért kellett az irányjelző)Esetleg a bárós küldetésnél próbálhatsz valami hasonlót, hátha mutatni fogja a célt Neked is.
Köszi
Lidl -
Prosector
addikt
válasz Xerxész #1856 üzenetére
Sztem nem te csinalsz vmit rosszul. A jatekmenuben valszeg nincs ilyen opcio, bar most megnezni nem tudom, telon vagyok.
Nekem nem is kell elmenni a hirdetmenyekig, anelkul is csomo kerdojel van. Meg kene nezned az iniket/cfgket.
De csak talalgatok, sajnos semmi konkret tippem nincs, csak gondolkodni probalok...
-
Balu972
aktív tag
Szia!
Nekem ugyanezt csinálta! Nem mutatta, hogy a vérfarkast hol kell leölni és mivel három szinttel korábban letettem ezt a fonalat, elfelejtettem mostanra, hogy hol húzta meg magát.
1.04-es patch eddig a legborzasztóbb, volt tegnap este egy húsz perc, hogy Geralt elfelejtett fütyülni
egy kicsit aggasztó, ha olyan patcht nyomnak ki, ami már működő dolgokat tönkrevág.Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
BoneDragon
veterán
válasz GypsFulvus2 #1859 üzenetére
Alapból nem látszódik minden kérdőjel, fel kell fedezni hozzá az adott részt. Második térképen kb 110 körül lehet.
-
TBT
addikt
válasz Sarkadi #1797 üzenetére
Lesz ennél nagyobb kegyetlenség is!
Amikor el kell búcsúzni Trisstől, az nagy szemétség. Persze rá is lehet beszélni, hogy maradjon és hogy Kaer Morhen-be menjen.
Kegyetlen egy opció. Naná, hogy nem engedtem el. Ki az a szívtelen, aki elengedi örökre Triss-t, az egyetlen csajszit, aki végigkísérte Geraltot mindhárom részben.
Ha sikerül rávenni a maradásra, akkor lesz egy nagyon jó "bírkózós" jelenet is a világítótoronyban.Plusz Yennefert is kétszer meg lehet fektetni.
Egyszer az Unikornison (Skellige), egyszer pedig Kaer Morhen-ben. Mind a kettő nagyon jó jelenet.
Sőt, amikor Yen és Triss találkozik, az is egy jó jelenet. Emellett, ha mindkettőnek szerelmet valottál, akkor nagyon jól el is bánnak Geralttal.De ez a Ciri! Már a tavaly megjelent E3-as Trailerben is baromi szimpatikus volt a csaj, de most, hogy sikerült jobban megismerni, totál beleszerettem. Rettentő laza és jófej. Nagyon jó szövegei is vannak. A hangját adó színésznő is szuper munkát végzett (bár ez minden karakterről elmondható). Nagy kedvenc! Remélem a két kiegészítőben (Expansion) vagy majd a Witcher 4-ben ismét játszhatunk vele. Ha a Witcher 4 főszereplője ő lesz, akkor már most bontom a pezsgőt és teszem félre a pénzt a 0day vásárlásra!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
GypsFulvus2
őstag
válasz BoneDragon #1863 üzenetére
Aha, köszi. Még csak tegnap este jutottam át oda, csak annyit láttam, hogy a térképen van egy csomó kérdőjel. Az jó, hogy nem tesznek fel mindent, hanem utána kell járni. Apropó, egy helyen megjelentek a minimap-on ilyen szélkerékre emlékeztető, három ívből álló jelek. Hiába mentem oda, nem találtam ott semmit (érzékekkel sem), és a térképre sem kerültek fel. Ezek mi fán teremnek (ha spoileres a megoldás, akkor inkább hagyjuk, előbb utóbb csak kiderül) ?
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Yllgrim
őstag
válasz Atilla001 #1829 üzenetére
Hat ha kellenek jo cuccok, ha szeretsz felfedezni es szereted a kihivasokkal teli kuzdelmeket, akkor erdemes, amugy nem kotelezo, en biztos mefnezem mindet, a jatek resze es muris, amikor sokszor halal fejesekbe szaladok bele, ugy meg nem futott Witcher ahogy en szoktam
Na meg a rakeszules, a bestiarium atolvasasa, a talalt levelek, konyvek elolvasa mind resze a vilagnak, ez nem egy Diablo hogy csak hack n' slash azt csumi, meghalt a boss
(#1834) Vistaboy: bena vagy Azert elegge stresszes ember lehetsz, a sok gyotrodes az elmult fel evben, penzhiany miatt nincs wow feltoltes, majd DA:I, aztan hirtelen uj VGA majd a Witcher sem az igazi.... nehez az eleted...
(#1844) Balu972: Az elejen trukkos, Yrden-en belul usd, hozd bele olda eloszor, a csapda aktivalodik rajta es utsz 2, gurulsz, amikor teleportal elgurulsz es vissza, utsz 2-t ismetel...
Baro Feleseg
csinald meg a mocsaras kuldetes lancot, ott lesz a folytatasa, a lanyat meg mondja hova kell menni. (#1846) Xerxész: Kerdojeleket akkor latod ha elmesz egy hirdetofalhoz es felveszed a cetliket rola, egybol megjelennek a kerdojelek, erdemes el is olvasni mindent ami nalad van, sok infot, kuldit adhatnak.
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
válasz Balu972 #1867 üzenetére
Elso terkepen mikor eloszor kellet felvennem a harcot vele szitkozodtam nem kicsit, mar 2x-er haltam, uh 3ik nekifutas elott elovettem a bestiariumot, elolvastam mit ir, felkeszultem es ment egybol, csak ra kell erezni, mint a lovaglasnal, ott nem hasznalok bal gombot, egyszeruen csak raerzel egy ido utan, ha nem...
szerk: nehez igy dolgozni, hogy eppen azon ragodok, merre menjek este kalandozni Tele vagyok Secondary Questekkel, Contractokkal
Az nagy elmeny amikor kiszeded magadnak a Griffin szettet es megcsinaltatod Novigrad-ban, olyan 3-4 orat szantam ra, es jo erzessel fekudtem le hajnali fel 3 kor
szerk-szerk: Nagy szerencselye szerintem DA:I-nak hogy a Witcher fel evvel kesobb jelent meg, ez a jatek nalam siman lenyomta, darkosabb vilag, jo a sztori, nekem az a csapat centrikus megoldas nem allt kezre
Reg volt ilyen jo hangulatu jo kis jatek a kezemben, ami ennyire lekotott volna. A grafikat azert meg tuningoljak kicsit... Szep nagyon, de azert megis
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Balu972
aktív tag
válasz Yllgrim #1868 üzenetére
Hát igen nekem se megy a munka! Két nap witcher után kocsival mentünk valahová, és megpillantottam egy szépen virágzó bokrot, nagyon hasonlót a játékbelihez, komolyan mondom az volt benne, hogy odamegyek és begyüjtöm E-vel. (még szerencse, hogy nem én vezettem ).
A griffes páncél küldit hol tudom elindítani?
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
Yllgrim
őstag
válasz Balu972 #1869 üzenetére
En bringaval jarok be, itt setalt egy kutya elottem bent az erdoben, gazdaja a kanyarban, mondom magamban ezt "lenyomom" elkezdtem gyorsitani, majd amikor azt vettem eszre hogy ugyanolyan cukin mosoloyg es nez ram mint elotte rajottem, ez nem az a vad kutya, amit ott "abban" az erdoben van
Hozza kell tennem, itt Angliaban a kutyak olyan nyugisak, hogy az valami cuki, a legnagyobb elmenyem, amikor setalok nyugiban, elottem az uton ott all egy Rotweiler a gazdaja meg vagy 10 m-re tole, egyre lassabban megyek, mert hat a reflexek... Mikor olyan 5m-re erek, ramnez a Roti es megijed tolem! Na mondom, ilyen nincs, megzabaltam volna, olyan cuki volt ahogy egy bazi nagy Roti fel toled... Roti megilyed toled es odeb megy... Na akkor kezdtem pedzegetni hogy ez egy mas vilag
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
válasz GypsFulvus2 #1872 üzenetére
Nem, mert a szemtanúkat meg leaxxiizza
-
Werkly
őstag
Na most megakadtam!
Yennel valamiféle kertben vagyok és valami zsilipet kell megnyitni! De nem jutok a másik karhoz! -
pipo112
őstag
válasz Xerxész #1851 üzenetére
Velenben már nekem se mutatta a kérdőjelet -két a térképen szerintem ez valami bug lesz pedig én is néztem mi lehet a bibi de nem jöttem rá s ugyan az a nehézség volt nekem is lehet ujra pakolom az egészet.
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
Nuada herceg
őstag
válasz pipo112 #1877 üzenetére
Kérdés.
Erdő asszonyai, banyás küldetés.Nagyon nem volt szimpatikus a fában lévő akármi. De megígértem neki, hogy kiszabadítom. Aztán összegyűjtöttem amit kell. De mivel a Fyke szigeten már megszoptatott 1 szellem, azóta nem bízom senkiben. Így úgy döntöttem, hogy átverem és megölöm a fában lévő szörnyet, vagy akármit. D kicsit sajnáltam, mondom még jó szövetséges lehetett volna.
Utána amikor a báró levágta a fülét, fizetség ként, meg jött a többi esemény. Hogy meg akarták enni cirit, meg náluk van a másik báró felesége, így már gecire ellenszenvesek lettek. Nekik is ugrottam volna, ha engedte volna a játék, lett volna olyan lehetőség.
Így most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi volt a fában? Ezért nem töltöttem vissza régebbi mentést. Folytatom tovább, de hátha valaki kiszabadította...Értem a csíziót.
-
S1M0N
senior tag
válasz Nuada herceg #1879 üzenetére
Én tegnap leírtam a tapasztalataimat, megcsináltam mind a két lehetőséget.
-
Nuada herceg
őstag
Hát köszi az infót! Valahogy sejtettem én,
hogy nem túl megbízható...
Egyébként nem tudod miért irtotta ki a falut? Ki volt az a szellem, vagy mi baja volt a falu embereivel?
A gyerekeket sajnálom, elég ocsmányak voltak a boszik. De hát nem menthetek meg mindenkit, azt teszem amiből előnyöm származik.Értem a csíziót.
-
S1M0N
senior tag
válasz Nuada herceg #1881 üzenetére
Azért, mert
a boszikat szolgálják, így bosszulta meg, amiért a fába/fa gyökerei közé zárták. Valami druida/pap volt, aki kijátszotta a halált (a boszik mondják), de hogy mi is volt valójában, az nem derül ki. A csontjait megtalálva Geralt meg is jegyzi, hogy nem emberi csontok, szóval ki tudja, hogy mi is volt ő. És pont a két fél ellenségeskedése miatt szabadította ki a gyerekeket, akikből így nem lett boszi csemege, viszont az egész falu elpusztul, plusz a báróéknak is annyi. Szóval nincs igazán jó megoldás, a szellemről sem tudni eleget, ami miatt tényleg nem nagyon lehet megbízni benne. A boszik meg lényegében ősidők óta rendezik a környék életét, igaz, megkérik az árát. Ja, az előző hozzászólásodban meg nem a báró, hanem a falu elöljárója vágta le a fülét. A Fyke szigetesnél nekem az volt a szerencsém, hogy itt, a fórumon már írták a következményeket, de a párbeszédek alapján sem volt teljesen oké a szellem, talán Geralt meg is jegyezte ezt. Plusz ugye ott volt az ismeretlen szer, amit bevett. -
brumi1024
veterán
válasz Nuada herceg #1879 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy
. Még inkább spoiler:itt nincs olyan döntési út, aminek a végén nekik tudnál ugrani de majd lesz, ne aggódj. (#1882) S1M0N: Én egyszer-kétszer beletrafáltam: amikor nem kellett volna jóhiszemű voltam, utána pedig kellett volna, de az előző tapasztalatok alapján nem voltam az.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz brumi1024 #1883 üzenetére
Kegyetlennek kell lenni a gonoszakkal es jo fejnek az elesetekkel Azert neha lehet kiveteleket tenni A sztori nem tuom milyen hosszu, de tollhatnanak folytatasokat, ebbol a vilagbol ki lehetne hozni egy jo kis darkos MMO-t, most mar eleg sok minden megvan hozza, a Hairworks-ot dobjak a kukaba es hajra
-
Archanon
őstag
Sziasztok!
Witcher 2 kivégzésével végre eljutottam odáig, hogy elkezdhessem a harmadik részt is. Tudom, lesz még hozzá kiegészítő tartalom idővel (!!!), de a fene se fog addig várni...Feltelepítettem a játékot, legfrissebb nVidia driver van fent (Witcher 3-as), GTX 970. Csutkára húzva mindent (SSAO) 40-45 FPS, "jobb helyeken" 55 is megvan... a legelső cutscene (a fa? tövében alvós) mondjuk 24-25 FPS-t is alig produkált. Sebaj, essünk túl rajta, léteznek kompromisszumok ugyebár, később visszaveszek a grafikából. Nademármost én egy olyan problémával állok szemben, hogy képtelen vagyok játszani. Miért? Ahogy kézhez kapom az irányítást, kilép a játék, mindenféle hibaüzenet nélkül. Driver újratelepít, stb... Egyszerűen ledob az asztalra, Alt+F4 szindróma. Mi a jó fenét csináljak, 3 órája szenvedek vele.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
TBT
addikt
válasz vegitossj7 #1886 üzenetére
Inkább Witcher IV legyen Cirivel a főszerepben!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Nuada herceg
őstag
Köszönöm a választ, totál kielégítő volt, minden kérdésemre meglett a válasz!
Tényleg köszi!Többit beteszem spoilerba, nehogy valakinek elvegyem/meghozzam a kedvét!
Igen, emlékszem ahogy Geralt megjegyezte a csontokra vonatkozóan...
Végül is egész jó vége lett! Megjegyeztem ott a 3 boszinak, hogy ezt nem tudom megbocsájtani nekik!
Aztán elmentem a báróhoz! Tudom, hogy nem ez a báró vágta le a fülét, hanem a falu helytartója, vagy akármi, csak nem ugrott be a titulusa. Szóval vissza a báróhoz. Elmondtam neki mi van, kicsit köcsög is voltam, le akartam már rázni. Mondtam ne menjen a banyákhoz, mert még én is félek tőle, hát még vele mi lenne. De aztán ajánlott 1 jó kis összeget, mondom üsse kő. Megölöm a boszikat! De természetesen nem voltak ott. Csak a báró lánya a fény katonáival. Vagy tűz örzői, vagy mik... Összeálltunk, öltük a lényeket, a végén meg 1 nagy szarvasféle jött. Azzal volt gond, de hosszú idő után leterítettük. Ugye azt a boszik küldték, de szerencsére Ők maguk nem jöttek... Aztán megint beszélgetés, a báró elviszi a feleségét valami öreg gyógyítóhoz, hátha címszóval. a lánya visszamegy a nagyvárosba és ennyi. Szóval majdnem hogy jó vége lett. Jó a gyerekek nem ezt mondanák, de nincs háború halott nélkül.a Fyke szigeten is utalgatott Gerald igen, hogy baj van a szellemmel, de én jóhiszemű voltam. Ezért öltem meg most a fa szívét, vagyis a szellemet. Ugye aztán a mágusnő, aki odaküldött átvert, de vele is sikerült megegyeznem, hogy ne adja el a papírokat, menjen Khal Mo... akárhova. Jobb, mintha megölném. Beleegyezett, később szerintem majd meglátogatom.
Na mindegy, tök fasza az egész, nagyon tetszik. Most meg a nagyvárosban vagyok. Novigrad talán.
1 katona orra előtt akartam lopni, illetve loptam is. Figyelmeztetett a gép, hogy nem fog neki tetszeni, de mondom majd adok neki! 1et vert rám azzal a dárdával, el is ájultam a fenébe... :S Én, a nagy szörny ölő! 10-es szintű vagyok. És vannak olyan küldetések, amikhez 24-es szint kell.. Azt el lehet érni egyáltalán?(#1883) brumi1024:
Köszi a választ! Igazán jó hírt közöltél!
Akkor nem marad majd befejezetlen az ügyünk! Értem a csíziót.
-
Archanon
őstag
válasz BoneDragon #1889 üzenetére
Úgy látszik ez segített. Egyelőre még nem lépett ki.
Próbálgatom a beállításokat, mi az, ami iszonyat sok FPS-t zabál. Az Nvidia hairworks úgy látszik trónon csücsül ilyen szempontban. Muszáj valamiket lejjebb vennem, mert GTX 970 ide vagy oda, talán a processzor hiánya (elvégre ajánlott követelmény i7+gtx 770 kombó), de sok helyen, főleg átvezetőknél nagyon beszaggat, 24-28 FPS gyakran. Mondják, hogy 30 fölött már folyamatosnak kéne látni a képet, én sajnos mégsem ezt tapasztalom 35-40 FPS környékén sem. Belefájdul a fejem, miközben nézem, érzem egyszerűen, hogy nem fluid, laggol.
Fraps-szel nézem az értékeket amúgy.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Nuada herceg
őstag
válasz Archanon #1893 üzenetére
Örülök, hogy játékra tudod bírni a "játékot"!
Élményt ad, senkinek sem kellene kihagynia.Ajánlom ezt a rövid cikket, olvasd el ha lesz pár perced.
Witcher 3 Nvidia vs Amd (Hairworks)Én egy HD 7870-el tolom. Alapból medium beállításokon volt a játékot. Úgy volt 50 feletti fps, közel 60.
Fraps-el mérem én is! De csak próbálgattam, felvettem mindent high-ra. Így is 40 felett maradt az fps. 42-45. Ez nekem még bőven játszható, élvezhető.
Viszont kipróbáltam a hairworksot, lefelezte az fps-em. 24-25el ment... :/
De ahogy a cikkben is írták, majdnem így megfingatja az Nvidia kártyákat is. Szóval szerintem kapcsold ki, így is szépen lobog a haj, meg nő a szakáll.Értem a csíziót.
-
Prosector
addikt
válasz Archanon #1893 üzenetére
Otletkent mondom, ha a fű latotavolsag nalad ultran van, vedd le high-ra. Nekem +15 fps lett es sztem abszolut nem zavaro.
" Mondják, hogy 30 fölött már folyamatosnak kéne látni a képet, én sajnos mégsem ezt tapasztalom 35-40 FPS környékén sem. " -azert nem tapasztalod mert ez nem igaz
-
Mukorka
addikt
válasz Nuada herceg #1894 üzenetére
Én a gyárilag high beállításra tettem de a textúrákat lowon hagyta. Utólag igazította azon is és nekem is tök jól fut ezzel a kártyával. Életem eddigi legstabilabb game-je. A haj meg tök szép hajmunka nélkül is.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
gabor222
tag
Másnak nem omlik össze az nvidia driver az 1.04 patch óta? Nálam ma már vagy 4.szer áll meg a kép, lerakva kiírja, hogy összeomlott és helyreállt. A játék utána megy tovább, de nem tudok már visszalépni, be kell zárnom.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz BoneDragon #1898 üzenetére
Akkor jöhet pár forrás a folytatásról... Én őszintén szólva nem nagyon találtam megbízhatót.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
1m1s
tag
Helló!
Elkezdtem rátenni pontokat a tűzpatak nevű képességhez, de nem tudom hogyan tudnám használni.Gamepaddal játszok.A queen jelnek van egy képessége amivel egy védőburkot tudok képezni, ehhez az RT-t kell hosszan nyomni, ezzel a tűzpatakkal viszont nem működik.Tipp?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest