Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz arnikusz #15151 üzenetére
Mi fogja az embereket megakadályozni, hogy mindent fegyversebzésre pakoljon és SVD-vel 1 lövés legyen minden? Kíváncsi vagyok, hogy hogy alakul. Aces ha bejön akkor minden mob 1 lövés Legendary-n ha fejre megy, a dagi 3 lövés kb. És ugye még nem is lehet maxos roll semmin. Azért jó sok megválaszolatlan kérdés van itt. Majd PTS-en kiderül.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
regener
veterán
válasz s4hu|SyD^ #15155 üzenetére
Ahogy l(/f)entebb írták EP3-ra nem lesz PTS, mert nem akarják hogy "kikerüljön a történet" - vagy valami hasonló kamuval, de nem lesz. Utána ez a sok módosítás már talán lesz, de az sem biztos. Megjelenés óta létező bugokat nem képesek javítani (nézd meg bárkinek a karakterét az Inspect funkcióval...)
Most raiden minden bugolt, ászt mutatta, de nem volt, pedig frissen lőtték, gránátvető sebzése sokszor 0 (what?), kevesebb sebzést kaptak a mobok mint az svd alapértéke bónuszok nélkül (sárgák! sok DTE-vel)
Azt meg sem említem hogy megállt a kép, még az alt+f4 kombó sem zárta be, majd kb 8 perc volt mire visszajutottam a játékba mert olyan lassan indult el (SSD-n van pedig).[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz regener #15156 üzenetére
Ezek általános jelek a patchok előtt két dologból jönnek ahogy írod a karbantartás nem megy nekik, valamint hogy hegesztik a háttérben a játékot a patchra az is szépen bezavar.
Most hétvégén teszek egy újabb próbàt a hardcore móddal és rövid idő alatt biztos beleszaladok valamibe ott is.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
need
addikt
válasz Anonymus23 #15149 üzenetére
Hogy is hívják a kedvencemet..? Mesuke vagy valami ilyesmi ez egy sztárolt fasz ettől vannak elájulva a Div 2-n és amikor saját szememmel láttam hogy falon keresztül lelőtte a klán társamat na meg engem is akkor nincs miről beszéli..vagy amikor 5 kergették másfél percig és lőtték folyamatosan és meg sem mozdult az Armor..és erről nem akar tudni az Ubi..
egy másik példa.. láttál már 780 Armort..? én már igen..akár hogy osztod szorzod képtelenség
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Aciduzzu
aktív tag
Tegnap egy side missiont toltam le, coopban bejött valaki, gyakorlatilag megcsinálta helyettem a küldetést.
[ Szerkesztve ]
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
Anonymus23
veterán
Mondjuk ez egy érdekes dolog, mármint a csítelés.
Van ahol ez nyilvánvaló, mert ebben a játékban nem lehet kitankolni 4-5-6 jó builddal rendelkező játékost, illetve a csikkendensz itt is működik, és ugyanúgy nincs hitreg rá.
De van, hogy olyan lagok vannak, hogy csak azt érzi az ember, hogy 0,1 sec alatt összeesik, de pl már én is megkaptam (csapattársakkal is jó sokszor), hogy csítelünk, meg aimbot off meg ilyenek, szóval a "ha lelőtt akkor csalóóó" az rendesen él ebben a játékban is, mint úgy általában az online játékokban, de kétségtelen, hogy egyre több a gyökér csaló, vagy akár csak a glitcher.De pl tegnap késő este az OC DZ-ben voltunk DZ resource-t gyűjteni, kb. 1,5 óráig farmoltunk ketten, nulla játékossal találkoztunk, utána egyedül maradtam, összesen 2 játékossal találkoztam, de azok is csak landmarkot farmolták. Délután és este jellemzően csak PvP megy
Egyébként ahogy Ghio is írta, az a Mesuke akit írsz az a csávó a képen akit screeneltem.
;) - The Power of the Light Side
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #15161 üzenetére
Ahol én voltam ODZ-ben mindig akadt egy gyökér aki lelőtt pedig tényleg csak landmark volt és kb 3-4-en voltunk hajnal 2-3 körül.
He felidegesítenek összerakok egy PvP build-et. Rengeteg a PvP tapasztalatom Div1-ben. Pontosan 1 ügynököt lőttem le.[ Szerkesztve ]
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Skill power nem kesz többé. Akkor gondolom ez a skill tier lesz meg a healing power stb. és akkor bizony nem nagyon lesz self heal, legalábbis biztos nagy úgy, mint most.
-
törölt tag
-
s4hu|SyD^
addikt
-
arnikusz
veterán
válasz arnikusz #15170 üzenetére
Akkor a targeted loot sokat segít. Pl. 2 napja OC dz Rifle targeted lott volt a 2. landmarkon esett is egy Merciless.
Más Thylander írta a nagy DZ-t akár 48 játékossal.
Ezzel csak az a baj, hogy korábban azt írták a PVP részt teljesn más csapat csinálja.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
őstag
-
Garsza
veterán
válasz Anonymus23 #15149 üzenetére
Pedig én már reportoltam.
De gondolom nem egyedül. Az a lehetőség is sokat ér ezek szerint.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Valami komoly frissítés jöhetne az EAC progihoz mert gombamód szaporodnak az Orosz/Lengyel herók.
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Tegnap nagyon szidkozódtak, hogy a seeker-eim megölik a csalattagokat. Igaz engem is megöltek vagy 5-6x.
-
törölt tag
Üdv. Ki milyen tank buildet használ? Tudtok linkelni képet a szettrol? Köszi.
-
őstag
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #15185 üzenetére
Kérdezd őket. Bár nagyon nem volt nekik tiszta minden még kezdőnek tűntek. Próbáltam mondani nekik pakolják befelé az 500-as cuccokat amit dobálok nekik, mert csak 470 körül álltak. Egyik megértette másik úgy maradt pedig legalább 1 órát toltuk együtt.
-
-
Gigant20
tag
válasz John Marston #15190 üzenetére
Pontosan!
Most, hogy jön a nagy RESET, rávettem magam az egyik kari törlésére a Hardcore miatt.
Összehozzuk a HC RAID-et aztán ha nagyon nem tetszik majd az új rendszer (nem fog szerintem) akkor az új RAID-ig pihiztetem a game-et. Mert ebben a tartalomban nincs kedvem megint kifarmolni minden buildet ugyanerre a tartalomra![ Szerkesztve ]
uplay: jul3s4ty_HUN
-
s4hu|SyD^
addikt
Az Altokkal is végig kell szenvedni a 30-as szintig vagy van valami powerlevel?
-
arnikusz
veterán
válasz s4hu|SyD^ #15193 üzenetére
Nincs mindegyiken végig az összeset annyit segíthetsz magadon, hogy a sima stashba raksz cuccot. Én csak 2 Altot tartok a napi magamnak engedélyezett 90 perc játékidő mellett és a Raid miatt.
Annyi, hogy másodszorra már gyorsabban haladsz ennyi játékidő után. Illetve csapattársak húzhatnak ha 4-en vagytok egyszerre mehet 4 küldi mindenki csinál 1-et és a vége előtt ráutazol az XP miatt.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
John Marston
csendes tag
Annnyira elkuffantották a 2. rész támogatását, hogy az valami borzalom.
Nyílván nagy a game szavatossága más játékokhoz képest, csak véleményem
szerint az elsőhöz méri mindenki, úgy meg sajnos siralmas. Az új raid előtt kb.
egy héttel szerintem neki fogok állni farmolni egy-két szettre valót, de addig
nem hiszem, hogy előveszem. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz John Marston #15196 üzenetére
Hát többször is megemlítették, hogy tisztában vannak az Endgame hiányával és az újrajátszási lehetőségekkel, DZ hibákkal. Remélem az Year 2-re összeszedik magukat.
-
Janusz001
őstag
Tegnap végre letudtam az utolsó strongholdot, átléptem wt1 -be, ugye most az egész térkép néhány helyet leszámítva ismét bepirosodott, ez minden egyes tier lépésnél így lesz? Nekiálltam a cp -k visszafoglalásának, hogy kicsit csinosodjon a gs, bár nem tudom, mennyire van jelentősége a küldetések teljesítésénél, hogy az ellenfelet mi alapján lövi be, a tier1 szinthez vagy az én gs -em alapján?
Survivalist specet választottam, a fegyverbe a töltényt mi alapján tölti vissza vagy dobja az ellenfél? Valami tanács ehhez a spechez? -
törölt tag
válasz Janusz001 #15198 üzenetére
3 strongholdot (capitol, district, roosevelt) elfoglalva tudsz tiert ugrani. ennek sorrendje tetszoleges. wt5be lepeshez kell majd minden esetben a tidal. az, hogy mekkora gs szam kell hozza, azt a kuldetes elejen latod kiirva. egy-egy stronghold feloldasahoz a hozzatartozo kuldeteseket is meg kell csinalni.
en azt javasolnam, hogy minden tier elejen nezz ki egy strongholdot teljesitsd a hozza tartozo kuldeteseket, majd farmold ki a szukseges gs szamot cp foglalassal (ezek tulajdonosai egyebkent folyamatosan valtoznak) es fennmarado mellekkuldetesekkel. a buildekkel itt meg nem erdemes foglalkozni. egy minimalis szinergia eleg es minel tobb dps.
a jatekstilus inkabb build es nem spec fuggo, bar a maradj fedezekben ha lehet, az most is igaz. specializaciot is jellemzoen build melle valasztasz. a survivalist mikor legutobb jatszottam vele spec fegyver teren gyenge volt, viszont a crowd control nagyon jol mukodik azzal a kaszttal.
ne siesd el a dolgot es ne rohanj wt5-be, igy lesz idod boven megtanulni a jatekot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest