Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hogwarts Legacy teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Tudnátok segíteni a sturdy extended 5.56 mag tár megszerzéséhez hanyas szintü kontroll pontokat kell csinálni?
Kell a négyes szint? -
törölt tag
válasz Anonymus23 #14255 üzenetére
Átnézted mindegyik helyet ahol lehet?
Egyébként elvileg hetek óta bugos.
Nehéz lehet egy ilyen komplex dolgot megírni mint a jelenjen meg és “ha megtalálod akkor tűnjön fel cassie is és áruljon is valamit”.
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
-
Anonymus23
veterán
válasz TommyS_27 #14259 üzenetére
Ehhh, komolyan mondom, lelövök egy mobot, elérhetetlen helyen van a loot, felmegyek egy helyre a levegőben lebeg a karakter, Snitch sehol. Chat nem működik.
Van baj bőven, és nekem még nem is sok bug szokott előjönni....nah. 3. karakteren de ott is a 2 lelőhelyen megkerült
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Csoffadalom
tag
-
Anonymus23
veterán
-
Csoffadalom
tag
válasz Anonymus23 #14262 üzenetére
Na ez érdekes mert nálam, a tok után rögtön a zöld cucc jön, nincs kesztyű... Az MP7-et meg is vettem.
Lehet azért mert már kraftoltam jó párat?
[ Szerkesztve ]
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
Anonymus23
veterán
válasz Csoffadalom #14263 üzenetére
A karakter amivel nézted fel van oldva az új specializáció?
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #14257 üzenetére
a kerdes mar csak az, ha belepek hozzad akkor en is meg tudom latogatni es tudok tole vasarolni?
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #14266 üzenetére
a feloldas mit jelent pontosan? ki van maxolva a spec, de az utolso szint feladatai meg nincsenek meg teljesen. year pass-t vettem anno, szoval a spec maga megvan.
-
BRABUS113
aktív tag
válasz Anonymus23 #14269 üzenetére
csak a blueprintig kell feloldani!
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
marky1970
tag
válasz #75376384 #14276 üzenetére
Nálam először nem volt ott a kesztyű és miután átváltottam technikus spec.-re akkor már nem volt ott semmi!
Ki-be log. után szintén nem volt ott a kesztyű.
Technikus spec. feloldva, 13 pont hiányzik a 165-ből.
Ezután át akartam menni másik karira de nem tudtam a loudout-ot a stashbe küldeni,a chat nem működött,állandóan töltőképernyőt kaptam meg az invaded strongholdokat mutogatta!
Úgyhogy inkább kiléptem a játékból mert a t@k@m tele lett!Omamil
-
Anonymus23
veterán
válasz s4hu|SyD^ #14278 üzenetére
Nálunk van hely, csak aktivitás nincs
Jöhetsz ha akarsz, de alíg játszunk már páran.Van pár akítv klán, akik tolják még viszonylag sokan, ha jól tudom, de pontos klánneveket nem tudok, hátha vannak itt olyanok, akik ezekből vannak és jelzik feléd.
-
-
Kekebatta
tag
Megkezdődött a Black Friday uborkáéknál..
Ultimate 36€
stb..[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
-
törölt tag
válasz Puma K #14286 üzenetére
Hány óra után küldted pihenni a div 2-t?
Én is sokat ekézem, de 470 óránál tartok és azt mondom simán megérte az árát már most.
Mások meg jóval ezer óra felett (ami amúgy szép teljesítmény) szidják, hogy mekkora egy tartalmatlan szar.
Ha megvágnák a seekert és visszanehezítenék a cp-ket illetve a heroic küldetéseket szerintem már azzal sokkal jobb játék lenne. Bónuszként egy underground, survival, last stand trió és egy resistance se ártana. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz Puma K #14286 üzenetére
Nálam WD2, AC Origins, Odyssey, Primal, Div1 ezek teljesen megérték az árukat. Persze mindent akciózva vettem. Wildlands után se előrendelés játékra se semmi legalább 6 hónapig kivéve ha már a kezdetekben jó.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Puma K
nagyúr
válasz #75376384 #14287 üzenetére
Fejből nem tudom.
Azt viszont igen, hogy a Div1-be 104 óra ment majd akkor untam rá a kis pályán történő ismétlődő feladatokra...
Tippre a Div2-be a fele lehet meg eddig, de már ez is unalmas így ahogy van.Az elején az tetszett, hogy más a környezet és valamennyivel nagyobb a bejárható terület. De sem a története sem a folyamatos ismételgetés nem fogott meg legyen szó co-op-ról vagy szólóról.
A Division játékok -számomra- addig érdekesek, amíg mindent elsőre csinálsz avagy szintezel és esetlegesen egy jobb felszerelést össze nem raksz.
Tudom looter-shooter vs sandbox TPS-FPS shooter, de a GTA Online sokkal többrétűbb, változatosabb és érdekesebb számomra mint a kettő Div együtt. A benne lévő változatos járművek meg még hozzáadnak egy löketet az egésznek.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Garsza
veterán
válasz Anonymus23 #14291 üzenetére
NIncs ott. Ott is csak a visszaszámláló megy.
-
arnikusz
veterán
Nem lesz State januárig, tehát elmentek holidayra bravo.
Eközben azt is kommunikálták, hogy gözerővel dolgoznak az új contenten. A bugok szépen lassan megölik a játékkt lásd a kesztyűt. A colleg zár és december 3. jön vissza.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
s4hu|SyD^
addikt
Valaki meg tudna dobni egy jó skill build-del így a hétvége előtt?
Specializáció(k), fegyverek, felszerelések, skill-ek.
Természetesen golyós build-re gondolok. Ha jól láttam amúgy a golyók meg a drone külön specializáción van...
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
törölt tag
Ha valakit még esetleg érdekelnek ilyen dolgok. Thieves den, Aces maszk 9,5% chc, ami donornak tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest