Új hozzászólás Aktív témák

  • .:Kristian:.

    addikt

    Üdv!
    Anno a garanciafutáros termékeket a GLS vitte-hozta. Nem tudom mióta van DHL, de elég felháborító, hogy a futár nem hajlandó becsengetni vagy bekopogtatni.
    Szüleimet megbíztam, hogy ma délelőtt legyenek itthon (én suliban voltam) és vegyék át a ramokat amit hoz a futár. Erre 11:46-kor látom, hogy volt egy nem fogadott hívásom egy ismeretlen számról. Visszahívom és mondja, hogy Ő a futár, vitte volna a csomagot, de nem tudott bemenni. Csodálkoztam rajta és megkérdeztem, hogy mi volt az akadálya, hogy bekopogjon? Erre csak hebegett habogott, aztán közbevágtam, hogy van kapucsengő. Erre jött a válasz, hogy ő azt nem találta meg (ez eléggé vicces, mert szembetűnő helyen van). Van egy másik bejárat is, azt mondta ott próbált bemenni. A másik bejárat tényleg be van zárva, de akárhonnan közelíti meg az épületet lehet látni, hogy 2 bejárat van és ha az egyiken nem tud bemenni miért nem nézi meg a másikat?
    Visszahozni meg már nem hozza vissza, mert egy 30km-re lévő faluban jár és ott is várják a csomagot. Majd este ha lesz ideje, vagy holnap ugyanekkor. :U

    A poénos még az ebben az egészben, hogy amikor küldtem velük csomagot (szintén Iponnak) akkor se volt hajlandó becsengetni érte, az volt a szerencse, hogy volt itthon valaki és ki tudta neki vinni. Elmagyaráztam a futárnak, hogy hova kell csengetni, meg hogy mi van kiírva, meg melyik épület. Eltéveszteni se lehet, erre jött a válasz: jajjj de ne szálljak már ki a kocsiból, nem tudnék valakit kiküldeni vele? Kint áll sárga furgonnal. Aztán fater vitte ki neki a csomagot. :U
    Én nem tudom mióta divat ez a futároknál, de amíg a GLS járt addig sose volt ilyen probléma, ők mindig tudtak csengetni vagy kopogni.
    Nem tudom másnál volt-e ilyen probléma és azt se, hogy ezt hol máshol tudnám még jelezni, de bosszantó, hogy van aki várja itthon a csomagot és nem hajlandó még csak becsengetni sem.
    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák