Új hozzászólás Aktív témák

  • vati

    senior tag

    válasz HUN]Repa #1095 üzenetére

    írtad:
    "Szia elég a táp , de a garjegyed hozzd magaddal ;) !"

    Időközben írtam egy mailt is az ipon-nak. Erre lehet, pont te válaszoltál -most nincs előttem-, a szokásos sablon rizsát, hogy vigyem be a terméket aztán majd 1-2 hét átfutási idővel kitaláljátok hogy tényleg rossz-e.

    A gar.jegyen semmilyen, a házzal/táppal jelen állapotában összefüggésbe hozható gyártási szám nincsen. Van egy meglehetősen rövid szám, de azt se a házon se a tápon nem sikerült fölfedeznem.

    Tehát megkérdezném még egyszer: ha egy tápegységes ház döglött tápegységét szeretném gariztatni, valóban elég, ha magát a tápot viszem be? (onnan tudom, hogy a táp hibás, hogy a gép működik másik táppal)
    Nem ott fogjátok kitalálni, hogy inkább mégis hozzam be a házat?

    Eljátszhatjuk ezt az 1-2 hét alatt bevizsgáljátok dolgot, de föl nem foghatom, hogy lehet rentábilis egy 2-3 ezer Ft árkategóriájú, köztudottan ratyi minőségű táp javítása? (annak idején csak egy tűrhető kinézetű házat akartam olcsón, a 3. gépnek.) Egy szervizes óradíja többe van.

    Nem jobban jár mindenki, ha beszámítjátok valamilyen áron, és eljövök egy normális, 8-10eft árkategóriájú táppal? Nekem drága az időm, csak egyszer fogok elmenni, ha nem érek el eredményt, más megoldást keresek de az nektek nem lesz jó.

    [ Szerkesztve ]

    Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."

Új hozzászólás Aktív témák