Új hozzászólás Aktív témák

  • #19482368

    törölt tag

    válasz Explomic #92122 üzenetére

    Nem, hinném hogy konkrét példára lenne szükségük, mivel tökéletesen tisztában vannak a kihelyezett eszközök korlátaival. Nem hinném hogy itt a fórumon bárki segítségére szükségük lenne. Így teljesen felesleges lenne típusokról, és annak korlátait leírni, de azért csak pár apróság csak neked. :D

    Korlátozott tűzfalszabály létre hozása, beállítása ami napjainkban már idejét múlt. Sok esetben nem működik megfelelően, pl webfilter. Így csak dísznek van, érdembeli funkciója gyakorlatilag nincs.
    Csak korlátozott (admin) belépési lehetőség. Aminek 3play a felhasználó neve (Publikus), azt megváltoztatni nem lehet. Tehát mindenhol 3Play Nincs lehetőség operator felhasználó létrehozására, aminek csak olvasás joga van. Ritkán frissített FW, és arról nincs értesítés az előfizetők felé. lásd pl KRACK Fw frissítés. Ha volt egyáltalán ilyen FW frissítés. A hardveres wifi ki, be kapcsolása, sok esetben meghülyül. Nincs benne csak 2,4Ghz wifi. Nincs értesítő funkció a felhasználó felé, semmiről. pl egy eszköz csatlakozott a wifi, Lan hálózatra. Ha benne hagyod a pppoe kapcsolatot, akkor is lehet adat forgalom az internet felé, amikor arra semmilyen eszköz nincs csatlakoztatva. Ami lehet akár valamilyen flood is. Mac address hamisítás kivitelezhető rajtuk. Hiába a filter. Legyen az wifi, vagy vezeték. stb... De ezekről ők tökéletesen tisztában vannak, akárcsak a többi szolgáltató.

Új hozzászólás Aktív témák