Új hozzászólás Aktív témák

  • havri1

    félisten

    Rég jártam erre, utolsó hsz-ek között nem találtam, így leírom, hátha valakinek újdonság.

    Rendeltem a meglévő otthoni efi mellé egy xbox konzolt. Egyszer már vásároltam készüléket, egy tv-t, sima ügy volt. 2 év újraindult hűség, készülék törlesztés (egyben is ki lehet fizetni, de nem érdemes, mert a 22+2 hónap így is úgy is megvan a készülékre, ugyanis nem előtörleszt az ember, hanem gyakorlatilag a "csekkeket2 egyesével befizeti előre"), és kész.
    Gondoltam most is így. Telefon, mert weben képtelenség volt leadni. Ügyintéző hölgy segített, pikk pakk, alap telefonra 2 év hűség, és uccu már jön is. Az sms és az email is. Később ránézek, valami nem stimmel..
    Sok évvel ezelőtt 0 ft-os havidíja volt a telefonnak, úgymond rám erőltették, jóaz' ingyé' van. Lett.
    Telt az idő, hűséghosszabbítás, aztán lett 240 Ft, majd 640, és most 930. Na mondom hoppá, mi ez a különbség. Idén októberben vagy talán novemberben törvénymódosítás miatt, eltöröltek valami hűséget, meg nem lehet drágább ha lejár a hűség etcetc.
    Úgy alakították ki a tarifákat, hogy ezt figyelembe vették, viszont ezzel a módosítással, a hűségkedvezmény eltűnt az előfizetésből (készülékvásárláskor biztosan, ha csak sima hűséghosszabbítás, akkor nem tudom!), helyette csökkent az alapár. Esetemben ez +290 ft/hó, amennyiben van készülék is mellé.
    Nem az a 290ft/hó bosszant, hanem az, hogy 0-ról indultunk, és már 930HUF/hó egy olyan szolgáltatásért, amit nem is használok.
    Tudom, összességében kell nézni, mit kapok a teljes összegért. Ezért is marad.
    Lényegében aki készüléket akar venni így, számoljon, hogy melyik szolgáltatásra kéri, mert az eltűnt hűségkedvezmény eltérő lehet.

    Másik: Emeltek az ezres net uploadján, 225 lett 203-ról.

    [ Szerkesztve ]

    havri

Új hozzászólás Aktív témák