Új hozzászólás Aktív témák

  • djdna

    csendes újonc

    Sziasztok!

    A tanácsotokat szeretném kérni. Van egy igen hosszadalmas ügyem a Telekommal. Egy új építésű házba szerettem volna beköttetni az internetet még 2016 júliusában. A szerződést megkötöttem a T-pontban, majd kb egy hónapra rá a telekom elállt a teljesítéstől, mert túl messze vagyok a központi jel elosztótól. Nem tudom mit mérhettek mert az ingatlan és a jelelosztó közötti távolság a valóságban 500m.
    Ezt követően sikerült felvennem a kapcsolatot a Telekom egyik műszakis kollégájával, aki kijött, megállapította, hogy nincs akadálya a bekötésnek csak mivel új építésű az ingatlan és közbe esik egy vízközmű vezeték ezért azt terveztetni kell. Ezután rajta keresztül a helyszínen megkötésre került a szerződés.
    Decemberben jelentkezett a nevezett szerelő és aláíratott velem egy megállapodást, hogy vállalom a terveztetés költségeit.
    Majd ezt követően a mai napig sem történt semmi. Nem kerestek egyszer sem. Többször hívtam a szerelőt, akinek mindig az volt a válasza, hogy a megrendelésem külső cégnél van terveztetésen, amire nincs befolyásuk és ez egy hosszadalmas eljárás.
    Az számomra nyilvánvaló, hogy folyamatosan át vagyok verve,de sajnos a telekom az egyedüli szolgáltató a településünkön.

    A kérdésem pedig az lenne, hogy szerintetek hol lenne érdemes lépnem az üggyel kapcsolatban, hogy érdemi változás is történjen?

Új hozzászólás Aktív témák