Új hozzászólás Aktív témák

  • Sasos

    senior tag

    válasz DJ. Ru$y #60002 üzenetére

    +1 :K
    Én is jobban örülnék ha ED3 helyett optikán lógnék, mert nekem is a fel irány a szívfájdalmam.

    (#60001) Petari :Akassz 5-6 HD IPkamerát a ház köré / házba, aztán próbáld meg a 20-as csomaghoz adott 1Mbit/s-es feltöltésen keresztül távolról elérni. Vagy küldözgess nagyméretű állományokat ide-oda és mindjárt rájössz, hogy biza elég a 20-as net is, csak sose ér át cucc. És akkor még nem csatlakoztak távolról egyszerre többen az otthoni FTP-re. Vagy egy 3 gyerekes családnál, ahol 4-5 PC szintű masina lóg a hálózaton, igencsak elfogy a 20 már a 2.,3. gép indításakor.

    Amúgy meg idő. Nem várok 10 percet egy letöltésre, ha 2 alatt is lejön és ésszerű pénzmennyiséget kérnek el érte. A konkurencia 1000-es csomagjáról is nehéz elhinni, bárki kipörgetné, vagy hogy van hozzá megfelelő ellenoldal. De ha több folyamat fut párhuzamosan, akkor biza az is kiakasztható (gondolom, nincs olyan sebességem ;] ).

    És legfőképp: Ajánlott sebességekről beszélgetünk. Ha terhelés vagy egyéb ok miatt felére esik a sávszél, az a 120-as csomagnál még mindig 60, de a 20-asnál már csak 10. Nagyobb csomag, több tartalék.

Új hozzászólás Aktív témák