Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz btz #59234 üzenetére

    Ahhoz, hogy a szoftver boxnak "álcázza" magát kéne egy MAC klónozás plusz a DHCP kliens működési paramétereit is módosítani kéne. Itt a Windows-t futtató egyének már kis is hullottak, nem beszélve arról mennyire nem triviális feladat ez.

    A maximálisan elérhető stream-ek számát eleve a HGW szabályozza, azzal nem tudsz mit csinálni, tehát több stream-hez akkor sem férnél hozzá, ha a fenti részt megoldod.

    Ennél jóval egyszerűbb a TV GO, ami előbb-utóbb elérhető lesz okos TV-kre, az Android ökoszisztémán keresztül pedig más eszközökre is. A TV GO még mindig leginkább egy tesztelés alatt álló koncepció ami ugyan nem tökéletes, de a jövőt jól megmutatja. Idővel kiforrja magát, az eszköz oldalon is lehetségessé válik a használata box nélkül is.

    Mikor ez a box téma előjön, mindig vissza szoktam utalni a korábbi évekre, mindig mindenki panaszkodik valamiért. Amikor analóg mellé bejött a digitális kábeltv, akkor azért ment a picsogás, ma már mindenben van DVB-C tuner. utána jött a DVBT akkor azért. Ma már mindenben van DVBT tuner is, egyre többen van DVB-C/T/T2 tuner. Most az IPTV box miatt megy a picsogás, pedig ez is meg fog oldódni, valójában sokkal egyszerűbb megoldani mint a DVB szabványok támogatását, mivel az ethernet transceiver sokkal olcsóbb mint egy tuner blokk. Szóval türelem, idő kérdése.

    Intruder2k5:

    Szerintem nincs azzal semmi gond, amíg elvi síkon megy az okfejtés, arról nem beszélve, hogy nem előfizetés nélkül akar hozzáférni a szolgáltatáshoz, amiben nyilván egyikünk sem lesz partner itt.

    Dchard

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák