Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz dchard #40850 üzenetére
erre a csodálatos hgw-re van valamilyen vonaldiagnosztikai programod? (pirelli drg-a225g)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
MODERÁTOR
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Intruder2k5 #40854 üzenetére
Értem.
UI: Nem igazán találok ujonnan D-Link DSL-360R T1E modemet, arulják ezt még vagy én szerencsétlenkedek?
-
törölt tag
-
_Norbi_
aktív tag
adsl árát nem emeli a telecom ?
-
MODERÁTOR
válasz Recon666 #40855 üzenetére
Bármelyik T pontban be lehet szerezni, egyéb kereskedelmi forgalomban csak nagyon kevés volt!
Ez kell Neked, ami a képen van! Ha végképp nem kapsz, akkor jó a D-LINK DSL321B is, mondjuk az sajnos drágább, ellenben be lehet szerezni bárhol!
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Intruder2k5 #40862 üzenetére
Köszi! A 321B én is néztem, de ha nem muszály annyit nem adok érte.
UI: Úgy is adnak modemt a T pontban, hogy én a GTS Datanetnél vagyok ügyfél?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ja, hogy az elég részletes? mondjuk sokat nem értek belőle, de megint kezdi a hgw produkálni az olyan megszakadásokat, hogy percekig nincs net... egy ideig csinálta már ezt, utána is szakadozott, de ugyanabban a másodpercben vissza is csatlakozott, semmit nem lehetett belőle észrevenni, de már nem ez a helyzet
hátha mond valakinek valamit a kép...
ja, eddig szépen ment a utorrentben a seedelés is, már az se, 1-2kb/s a sebesség (lefele nincs gond)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mutyi
senior tag
Ma kicserélték végül a HGW-t egy D-Link DCM-704 típusúra a Cisco 3925-öt meg elvitték.
Tapasztalat:
A csere után is érzékelhető volt 1-1 csomagvesztés,amennyiben az utorrent 3.3.1-es volt továbbra is fent, de már nem szakadt meg a hgw kapcsolata,így ha laggos is volt a hálózat, az IPTV-k is mentek rendesen.
A szerelő srác miután elment feltettem a legfrissebb Utorrentet 3.4.1 és érdekes módon még a némi csomagveszteség is eltűnt teljesen.
Ergo részben az utorrent okozta a Cisco hgw megzavarodását, viszont hogy ettől mindig kiakadjon,az meg a hgw hibája lehetett.Holnapra itt lesz a SPF 80-as szűrő is és akkor teljesen rendben lesz a hálózatom.
Egyébként milyen tapasztalatok vannak ezzel a d-Link DCM-704 HGW_vel? -
MaxxDamage
félisten
ez megfelelőnék néz ki így ?
/sokat nem értek hozzá, ezért kérdem/
max. letöltés 2002kB/s , feltöltés max. 120+kB/s vagy miL
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
legenda
válasz Dluinet #40865 üzenetére
ühümmm....
vodafone; feltöltőkártyás konstrukcióban is csak a szerződéstől számított 2 év letelte után 2500 ft, 1 - 2 év között 10000 ft, 0 - 1 év között pedig 20000 ft!
forrás: link (187. 11.3)
így már jobban mutat, hogy a telekom akár már a vásárlás pillanatában megcsinálja majd 15000 ft ellenében, a vodafone esetén meg akkor még, illetve egy egész évig, bármikor 20000 ft![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rick4
félisten
Sokminden jobban mutat, de életszerű-e az, hogy veszel egy készüléket, majd gyorsan még 15K-ért függetleníted? Vagy esetleg hallottál valaha bárki is, aki ilyesmit tett?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
legenda
igen, nem egy példa volt már rá, mert van például olyan készülék, ami csak és kizárólag a telekom kínálatában kapható magyarországon hivatalosan, például az s3 lte, amire így adott a 26 hónap samsung prémium garancia, és amikor aránylag olcsó volt domino akcióban, akkor bizony rácsaptak nem telekom előfizetők is, még a függetlenítéssel is megérte a vásárlás.
zoli62; én pedig leírtam a megtörtént esetemet, amiben jogszerűtlenül, a hozzájárulásom nélkül megjelentették az online telefonkönyvben a telefonszámomat, a nevemet és a kapcsolódó lakcímet.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Én a bekötés-né már nyilatkoztam, hogy titkos legyen a számom. Emlékszem, adatlapot azért kellett kitöltenem, mert aléapértelmezetten nem működött a hívószámkijelzés. Amúgy évente talán egy-kétszer eltévedt hívások, DM hívásom a legutolsóesetet leszámítva nem volt, legfeljebb a Telekomtól kerestek, Hasonló a helyzet mobilon is, bár ott egyidőben jság előfizetést akartak rámsózni, de leállítottam őket.
-
Rick4
félisten
Kimaradt a függetlenítés árából egy lényeges momentum, másolom a linkelt ászf változásból :
Hálózati korlátozás feloldása
készülékenként (akció során
igénybevett kedvezmény
visszafizetésén felül)Amit pontosan nem tudok értelmezni, de a t-s mentalitásból kiindulva azt sejtem, hogy ez a legkevésbé sem jó az előfizetőnek, és tuti, hogy plusz pénzbe fog kerülni a 15K-n felül... Szóval mégse 15K az a 15K....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
legenda
válasz zoli62 #40875 üzenetére
postai úton érkezett a szerződés, abban volt a telefonszámhoz kapcsolódó adatkezelési nyilatkozat is, amit nem küldtem vissza, annak hiányában pedig a legszigorúbb szabályok alapján kellett volna kezelni az adatokat, de ennek ellenére megjelent minden érintett adatom a telefonszámmal az online telefonkönyvben!
telefonon megpanaszoltam, kivizsgálták és később törölték az adatokat az online telefonkönyvből, de akkor már késő volt, mert sorban jöttek a marketinges hívások...Rick4; amit te írsz, az az előfizetéses készülékekre vonatkozik, ha hűségidő alatt akarja valaki függetlenítetni, domino csomagban nincs ilyen, ott csak egyszeri díj van; készülék/alkalom!
[ Szerkesztve ]
-
-
dchard
veterán
válasz MaxxDamage #40869 üzenetére
Jól nézzétek meg ezt a képet, valami egészen érdekes dolog látszik rajta:
A modem ugyanis Annex J módban működik. Ezen a vonalon már nem lehet analóg vagy ISDN telefonszolgáltatást nyújtani, cserébe az ADSL2+ feltöltési iránya a duplájára nőtt. Ez az első kézzelfogható bizonyíték rá, hogy a Telekom komolyan gondolja az analóg technika leépítését. Látszik is a képen, hogy ezzel a megoldással a jelenlegi 1-megás feltöltést 2,5-3 megásra lehet bővíteni.
Dicséretes!
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
donjohnson
addikt
válasz dchard #40884 üzenetére
erre gondolsz, hogy a narancssárga sávot eltüntették?
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
dchard
veterán
válasz donjohnson #40885 üzenetére
Pontosan erre.
A magyarországi DSL történetében az első pillanattól kezdve szívtunk az Annex B-vel az ISDN kompatibilitás miatt, ez most végre megváltozik. Ezzel természetesen a VDSL2 előfizetők is jól járnak, hiszen ez a sávrész számukra is elérhető lesz. Például olyan helyeken, ahol a 30mega még éppen kijön lefelé, de az 5mega felfelé már nem, azok nyerhetnek ezzel akár 2-3 megát is feltöltési irányban, így szolgáltathatóvá válik a nagyobb feltöltés.
Nagy előnye még ennek, hogy ez a hosszabb hurkokat is érintő javulás, mivel ezek az alacsony frekvenciák sokkal kevésbé csillapodnak. Így akinek most mondjuk 15/1-es vagy 20/1-es előfizetése van, a hálózat átalakítása nélkül kaphat akár 2-3mega feltöltést is ugyanazon a vonalon amin eddig csak 1 ment.
Dchard
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz dchard #40884 üzenetére
akkor ez csak jót jelent igaz? (ezek szerint igen)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
dchard
veterán
válasz MaxxDamage #40887 üzenetére
Igen, abszolút jót jelent, évekkel ezelőtt meg kellett volna lépni, tekintve hogy az ISDN penetráció nálunk mindig is elhanyagolható volt.
A nagy előnye ennek az, hogy gyorsan át lehet állítani erre a meglévő hálózatot, a legtöbb végberendezés is tudja ezt, és így duplázható a feltöltés ADSL-en is ami most sokaknál a legfájóbb pont. Nem tartom valószínűnek, hogy látni fogunk 3megás feltöltést, de a mostani egy mega duplázása abszolút reális. Az Annex J papíron 3,5megát tud, szerintem a 2megás feltöltés a mostani egy helyett a végpontok 95-98%-án minden további nélkül nyújtható bármiféle átalakítás nélkül is ezzel a technikával.
Nálad egy közepesen jó vonalon is 2800kbit/s-ot jelez a modem, mint megvalósítható sebességet.
Dchard
-
MaxxDamage
félisten
válasz dchard #40889 üzenetére
igen, ahol lakom ez a max. net csomag ami elérhető jelenleg... Telekom -tól (más nagyon meg nincs, max a Z-Net (Mikronet) ami ez alatti teljesítményű bőven..)
L
-
_Norbi_
aktív tag
telecom fog adni e smart cam modult tsat kártyához ????????
-
gycs02
tag
Üdv!
Szerintetek az miért lehet, hogy a speedtest LAN-on keresztül stabilan 8 Mbps-t hoz, wifi-n keresztül meg 15-t (a fel megegyezik mindkét esetben 1 körül van).
Pirelli + ADSL? Netmánia M. -
Lehiñito
senior tag
Nekem is kiadták a vezetékes számomat, holott titkosítást kértem szerződés megkötésekor.
Mikor megtudtam, hogy benne vagyok az online adatbázisban, írtam egy panasz levelet a T-nek.
1 hónap múlva jött a válasz, hogy sajnálják és felajánlanak egy új számot ami már ténylegesen titkosítva lesz, nomeg pár ezer ft kompenzációt a kellemetlenségekért. Természetesen elfogadtam. Na azóta nem hivogatnak marketingesek. -
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs