Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    Ismét egy olyan bejegyzés következik, amiben most már megpróbálok óva inteni mindekit ettől a csoda téhóm rendszertől.
    kezd teli lenni vele a f*om, nem kicsit, nagyon.

    1, a thomson router nem jó lófenére sem. Wifire emg pláne nem. Naponta kell újraindítani a netet, mert egyszercsak gondol egyet és elmegy a net. Se újratárcsázás, semmi, csak gép és router újraindítás. Ha meg valamit csinálsz - teszem azt megy a tv, még rosszabb, pedig simán marad 5 mbit netre, ha kis letöltés (1-2 mbit) megy mellette, szintén rossz, ha az 512es feltöltésnek a harmadát használod, már nincs net, ballaghatsz szépen újrainditani gépet rooutert egyaránt.
    2, 8mbit internet van.Azt hiszem ez böngészésre bőven elég. Illetve elég volna. Most pár napja azt játsza, hogy gyakorlatlag minden msodik oldalt be sem tölt, amelyiket emg igen, azt kb mint a jóöreg betárcsázós korszakban, percek alatt.
    3, a telefon, alig hallható, többen panaszkodtak rá. nem mintha sokan hívnának.
    4, Router újraindítás után nincs tv. Nem akadozik, nem szarakodik, egyszerűen nem tud felállni az STB, nincs adás, rossz időzítő van beállítva, stb. Egyszerűen nincs. harmadik áramtalanításra és újraindításra talán-talán.

    Ami jó ebben a szarban, az az hogy ingyen van....eddig, nem küldtek számlát, pedig már több mint 2 hónapja be van kötve.
    Múltkor küldtek egy értesítt panaszfogadásról, naná hogy az ítélethozatalt is elkúrták, mert analfabéta, olvasni nem tudó ügyfélszolgálatosokat alkalmaznak. Az üf-es idézi neked az ÁSZF bekezdését, amiben benne van szépen olvashatóan, hogy IGEn, erre jön a válasz, az adott részre hivatkozva hogy NEM. Értő olvasás, második osztály, kéremszépen. Azóta nem jött levél, gondolom meg sem próbálnak még egyszer belebonyolódni egy összetett mondat rejtelmeibe.

    T-Home, 2008, magyar valóság. Gondolkozom rajta, hogy kötbérrel akár de lemondom a fenébe.

Új hozzászólás Aktív témák