Új hozzászólás Aktív témák

  • StSanya

    őstag

    Nah, pár gondolat akkor, elöljáróban annyit, hogy Netmánia M-es (20/1) ADSL, Hoppá analóg telefon, T-Energia gáz és villany, T-Mobile Matrix 30 (speciális céges) előfizetésem van.

    TV szolgáltatásom azért nincs tőlük, mert 1) kedves nejem nem szeretne lavórt látni a családi házunkon 2) IPTV-vel én nem szeretném szopatni magam ADSL-en, mert szeretem, ha gyors a net 3) 4 db TV-n néztük eddig ingyen az analóg kábel TV-t, mert amikor építkeztem, átengedtem a lengő kábelt a padláson, így a helyi haver üzemeltető nagy szívástól menekült meg. Meg arra a helyrajzi számra már be volt egyszer fizetve a belépési díj is. Mondjuk most januártól más az üzemeltető, úgyhogy vége a jó világnak, de ő neki áll csillagpontosra fejleszteni is, szóval meglássuk.

    T-Energia. A nagy átverés az az, hogy CSAK a fogyasztásból kapsz %-os kedvezményt. Pl. ma jött a gázszámla éppen: 115 m3. Az I. és II. kat. gázdíj összesen 15192 Ft, ebből a kedvezmény -759 Ft, +1303 Ft alapdíj, + 301 Ft biztonsági készletezés díja. Ez összesen 16037 Ft. Tehát NEM a teljes számlára kapsz kedvezményt, ez talán az áramszámlában még jobban nyomon követhető.

    A %-os kedvezmény mértékében van jelentősége, hogy arany vagy platina kedvezményű vagy-e, így kapom én az 5%-ot.

    Ami viszont nagyon jó, az aranykártyásként jár egy FUN társkártya (platinásként több), a T-Mobile-nál. Ez olyan mint egy előfizetés és domino combo. Havi díja fix 1700 Ft körül van, ami teljesen lebeszélhető, s elég jók a perdíjai, sokkal jobbak a domino-énál, de, ha kevés az 1700 Ft, s lefogy, akkor ugyanúgy tölthető fel, mint egy domino. S még 50 MB netet is tartalmaz.

    Kedvezmény pontok: az ugye világos, hogy 1 pont = 1 Ft. Tehát nem egy óriási összeg. Viszont valóban elvesztődik egy idő után, ha nem váltod be. Én szoktam vásárolni a T-Home/T-Mobilnál ezt-azt mindig, s akkor levonatom. Pl. múltkor analóg telefont, Panasonic hordozhatót, egy csomagban adtak kettőt 12 ezerért, a legolcsóbban is 14 - 15 ezerért volt a neten. S ebből még lejöttek a pontok.

    Szerk: Fontos: T-Energia számlák után NEM járnak pontok!

    [ Szerkesztve ]

    "Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."

Új hozzászólás Aktív témák