Új hozzászólás Aktív témák

  • Dot

    őstag

    Napinfo:
    SPAR ADSL termék bevezetése

    2011. november 10-től új nagykereskedelmi szolgáltatást indít a Magyar Telekom, mely egy nem telekommunikációs cég (virtuális ISP) márkája alatt kerül értékesítésre.

    Elsőként az Interspar áruházakban lesz elérhető a termék, SPAR márkanév alatt.

    A szolgáltatás típusa

    Nagykereskedelmi 2M Gyors hozzáférés, hálózat végződtető berendezéssel (szereld magad), 30 napos feltöltő kártyás konstrukcióban. Az induló csomag már tartalmaz 30 nap felhasználhatóságot (az aktiválástól számítva). A feltöltő kártyák is egyenként 30 nap felhasználási lehetőséget nyújtanak (egyszerre maximum 1 induló és 11 feltöltő kártya tölthető fel - ez összesen egy év felhasználhatóság).

    A szolgáltatás jellemzői, műszaki feltételek

    A SPAR Internet az alábbi jellemzőkkel biztosít ADSL típusú internet szolgáltatást:

    letöltés: max. 2560 kbit/s; garantált 192 kbit/s, feltöltés: max. 192 kbit/s; garantált 64 kbit/s,

    § időben és adatmennyiségben is korlátlan adatforgalom.

    A szolgáltatáshoz az Spar Internet indulócsomagon kívül, internethasználatra alkalmas számítógépre, valamint internethasználatra képes Magyar Telekom vezetékes telefonvonalra (PSTN vagy ISDN) van szükség. Kizárólag réz hálózaton vehető igénybe a szolgáltatás, optikai és kábel hálózaton nem.

    A telefonvonal alkalmasságát a SPAR Internet telefonos ügyfélszolgálaton szükséges előzetesen ellenőrizni: 06 80 205 555 - a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatból egyaránt díjmentesen hívható.

    élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!

Új hozzászólás Aktív témák