Új hozzászólás Aktív témák

  • kkrisi

    senior tag

    válasz Teko001 #14729 üzenetére

    Köszi mindenkinek!

    De most akkor nem értem. Azt addig értem h globálisan lenne ez, de ha nem így van, akkor csak nem szoftver lehet. /persze nemj tudom kinek van még isb 6030-a/ De ebből is látszik, hogy ennyire értenek hozzá! Viszont most hafel is hívom őket, akkor mondjam azt nekik, hogy adjanak másik boxot? Tudtommal ez a legmodernebb STB ami van nekik, mert ebben van a vinyó meg itt van a felvétel, meg a visszatekerhető adás. Tehát ha hoznának is akkor vagy csak jobbat, mert kisebbet nem hozhat, akkor nem tudjuk kihasználni az előfizetett csomagot!

    Tehát most kicsi zavar van nálam. Mert elv ez központi hiba , mert ugye mikor elalszik, akkor kifagy a kép, 3-4mp aztán visszajön a kép, és kivillan a körcikk. De az nagyon furcsa nekem, hogy amikor kihozták újonnan bekötötték, akkér volt hogy 2 hétig nem is láttam 1x sem a körcikket, és ment szépen az adás. Bár amióta látom, azóta elvileg a kollega beállította a modemet, mert volt olyan mikor sok oldalt megnyitottam akkor ugye elment a gépen a net, de adás ugyan úgy volt, és nem értettem hogy miért volt ez. Tehát nem tudom pontosan mit babrált a modemben.

    Tudom kicsit sokat rizsázok, de próbálom valahogy leírni észrevételeimet!

    Köszi

    kali: igen így volt valóban nálam is első 2 hétben! nem volt jel, ment is szépen, aztán mikor kollega matatott, ott a jel, és bszik jól működni. Bár ezt sem értem, hiszen én úgy tudom hogy akkor jó ha az világít, mert elv akkor van folyamatos kapcsolatban a központtal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák