Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz kchris78 #145392 üzenetére

    Én nem torrentezek (na jó, párhavonta egy-egy Windows MSDN ISO lejön, mert az MCT-set nehezebb babrálni a DISM-mel), de így is bőven termelek forgalmat. Az energiaárak kilövése előtt adta meg magát a home server-em és addig halogattam a vásárlást, hogy most már elég jelentősen meghaladná a rá szánt anyagi keretet egy értelmes teljesítményű konfig. Szóval először VPS, majd most OVH Kimsufi a háziszerverem és az adataim elérése azért termel napi néhány gigabájtot, egy átlagos napon csak a szerverrel az ottani statisztika szerint az össz küldött és fogadott adat 5--10 GB, ebben pedig a más irányú forgalom (vo-ip, netrádió, YT és társai) nincs is benne.
    #145396Dißnäëß
    Vagy privát tracker. Tudtommal azt nem büntetik.
    #145398akipapi
    A hibaüzenet eleje a vendég Wi-Fi-vel kapcsolatos. HA nem használod, kapcsold ki :D a másik fele szerintem szolgáltatói hatáskör, ha nem okoz problémát, nem kell foglalkozni vele.
    #145401kchris78
    Vevő és eladó oldalon is a cél a rövidtávú haszon, az abszolút lokál optimum, aki hosszútávon gondolkodik, jellemzően előbb-utóbb ki van nevetve. A nagyravágyó vásárló és eladó réteg jelenleg nagyon jól kiszolgálja egymást, ha kajából a szemetet is eszi, de gyorskajára meg cigire mindig futja. A mindenhová autóval mentalitásról nem is beszélve, miközben otthon megfagy. Nem akarom szétOFF-olni ezzel a topikot, de igaz ami igaz, hogy mindenhez két szereplő kell. Minimum.

    üdv, adika4444- Ha egy munkát 30 perc alatt elvégzek, az azért van, mert 10 évet töltöttem azzal, hogy megtanuljam, hogyan kell 30 perc alatt elvégezni. Az évekért tartozol nekem, nem a percekért.

Új hozzászólás Aktív témák