Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PBA

    aktív tag

    válasz seger #126633 üzenetére

    Én viszont temetem a lineáris tévézést. Vidéken Mari nénit, meg az egyszerűbb igényű embereket leszámítva (mindegy, csak zörögjön valami a háttérben) nem látok jövőt a lineáris tévézésben.

    Ha minőségi tartalmat akarok fogyasztani, ott a Netflix, HBO és társai. Akkor nézem, amikor akarom, sokkal nagyobb a választék, mint az ótvar kereskedelmi tévés felhozatal, nézhetem eredeti hangsávval, felirattal, stb. Jobb, minőségibb tartalom érhető el jóval gyorsabban, egyszerűbben, reklámmentesen. Akkor, amikor nekem alkalmas. Akár 4K-ban.

    Egyéb közéleti, hírműsorok: a hazai gyártás jelenleg a legalja, nyilván egy BBC más tészta, de a hazai kertévék botrányosak ezen a területen is. Ha tájékozódni akarsz, a neten megteheted, szintén akkor amikor neked jó. Eszem ágában sincs az időbeosztásomat a tévézéshez igazítani. Egy darabig még lesz közönsége a hazai hulladékgyártásnak és a lineáris tévézésnek, de a célközönség egyre inkább olvad, ahogy jönnek az új generációk, akiket hidegen hagy a klasszikus tévézés. Arról most ne beszéljünk, hogy a legtöbben simán lerakják a kölyköt a tévé elé, nézze azt, addig is csendben van, nem kell vele foglalkozni, stb. Na persze, nehogy már egy mesekönyvvel leülve foglalkozzunk a gyerekkel, hogy fejlődjenek a készségei, fantáziája, nehogy már játszani kelljen vele, adjunk nekik inkább egy ilyen "rágógumit', majd a tévé vagy a tablet lefoglalja.

    Részemről a teljesen lineáris tévéipart beszánthatják már akár holnap, több mint 10 éve nincs tévéelőfizetésem, és nem is lesz. Van viszont Netflix, Amazon, HBO...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák