Új hozzászólás Aktív témák

  • czegee

    csendes tag

    Sziasztok kicsit összetettebb problémám van de hátha tud valaki segíteni.
    Adott egy Sagemcom 565v2 modem/router, aminek elég szar volt a wifije ezért gondoltam beruházok egy időtálló megoldásba. Nagy családiház révén, egy Asus AX6100as dupla packra esett a választásom, rengeteg pénzbe kerül de gondoltam ha időtálló lesz és jól működik minden akkor nem bánom.

    A probléma ott kezdődött hogy az Aimeshbe rakott második ax6100asnak nem lehet állítani semmilyen beállítását....sőt hiába állítom be előre az AImeshbe rakás egyik feltéltele hogy reseteli a beállításokat.
    Ez azért okozott problémát, mert szerettem volna IPTV kompatibilisre beállítani.
    Gondoltam rendben, akkor nem meshben használom hanem külön-külön, de így sem volt szerencsém, egyszerűen nem tudtam úgy beállítani a routert hogy az iptv ne akadjon meg....
    Találtam itt a fórumon egy asusos tippet hogy hogy kellene beállítani viszont úgy nem engedi.

    Ez a felület van. ISP profil Telekomos nincs, none-ra állítottam. Kiválasztom a lan portot amelyikre iptv lesz kötve eddig ok minden, viszont az Enable multicast routingot ezután már nem engedi enabled-re állítani a következő üzenettel:
    due to hardware limitation igmp proxy cannot coexist with iptv function

    Ha valaki tud segítsen, mert ha nem sikerül beállítani akkor vissza kell küldenem az eszközt ameddig tudom...

    Tehát röviden összefoglalva:
    Sagemcom eszközre - 1db Ax6100 --> ez össze kötve ethernettel egy másik ax6100assal amire IPTV-t kötnék, mindezek mellett pedig a teljes házban szuper wifit szeretnék elérni, ezért mindkét asus ax6100as szórna wifi jelet, rosszabb esetben külön-külön SSIDvel, jobb esetben meshbe kötve.
    Köszi a helpet előre is és bocsi a wall of text-ért

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák