Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodt mélyalvós éjszakán vagyunk túl. Szerencsére cuncika is aludt végig.
    A tegnapi nap nem történt semmi érdekes. Reggel édes elment dolgozni én pedig elvittem cuncikát oviba. Ünneplő rucit is kellett vinni mert az óvónénik énekeltek nekik karácsonyi dalokat egy pici előadás keretében. Persze mint igazi kiscsaj cunci nagyon büszkén viselte a szép ruciját. Ő volt a legszebb a csoportban! Naná hogy az óvónéni is azonnal megdicsérte amitől ő teljesen elolvadt. Egyre lányosabban viselkedik. Be nem áll a szája és folyton öltözködik. Az biztos hogy az őrületbe fogja majd kergetni a pasiját. ;]
    Én miután hazaértem ettem és nekiálltam kitakarítani a vizesblokkot. Szép tisztaság lett! Mára már nem tervezek semmi komolyabb munkát mert cunci itthon lesz és biztosan le fog kötni minden időmet. Édes ma és holnap még dolgozik de legalább a 24.-e a miénk!
    Nagyon fáradékony szerelmem. Sok a rosszullét és jobban oda kell figyelnie az evésre is. Ha kevés a tápanyag a pociban már azonnal rosszullét a jutalom. Nagyon kell figyelnie rá! Két ünnep között megyünk dokihoz ha rendel az akit kiszemeltünk.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák