Új hozzászólás Aktív témák

  • minikahona

    tag

    Sziasztok!
    Lehet buta kérdés plusz nem is értek ehhez a dolgohoz nagyon, de azért felteszem, hátha mégis van értelme annak amit kitaláltam. Vettem egy új TCL 55"os qled tv-t amit monitorként fogok használni. Az a bajom hogy az elöző tv-m (Skyworth 40"os led) valószínűleg táp hiba miatt ment tönkre (nem biztos) és félek hogy az új is igy igy fog járni. Amikor elkezdtem az elöző tv vel használni a gépet, sokszor volt, hogy ha ment mér a gép és a tv, és bekapcsoltam az 5.1est, akkor a tv képe elsötétült egy pillanatra. Jelenleg egy 22"os monitorral használom a gépet, ennél ilyen nem szokott lenni. A házban nagyon régiek a vezetékek és csak 2 biztosíték van sajnos.
    Mivel kicsi a keret ahhoz, hogy egy normál szinuszt adó és elég erős szünetmenteset vegyek, arra gondoltam vennék egy olcsóbbat, amire csak a tv-t, az 5.1es hangfal szettet meg pár egyéb kis fogyasztású kütyüt dugnék rá, a számítógépet nem. Így ha már a gépet nem is tudom védeni, a többi azért talán védve volna az áram ingadozástól.
    Ennek van értelme? Illetve erre alkalmas volna pl egy nJoy Cadu 850? Az érukeresőn jókat irtak róla. A válaszokat előre is köszönöm! :R

    We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.

Új hozzászólás Aktív témák