Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krogoth
senior tag
Tárgytalan
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Ezt a löttyöt elnézve még annak is több köze van egy rendes italhoz.
Soha nem megy ki a fejemből, egy interjú szegedi borfeszt. valami átlag vidéki borásszal.
Idősebb faszi, azt nyilatkozta, hogy idén volt először és utoljára, ennyi pancsolt szar bort életbe nem látott.
Nem baj, egy látens alkoholista populista smúzsolásra bármikor jó az ilyen bortér, sörtér, hosszúlépés/házmester fesztivál. Vagi voltam, mert kimentem X száz Ft-ért meginni 2 deci cukrozott szart.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Gergello #73304 üzenetére
Hát igen, jópár éve még azért ment ki az ember május 1-jén is a ligetbe, mert ha 5-6 ezer is volt két ember kajája, legalább olyat ettél, amit nem tudsz mindennap, mostmár ez sincs, pedig most 8-10 rugó. Snassz, nem ízletes, hideg kaja műanyag tányérban.... Na a borral is pont ugyanez lehet, a bérleti díjat ki kell termelni, a haszon szintén kell, akkor csak a minőségen lehet spórolni. Egy ilyen rendezvényre a bérleti díj 250-350 ezres egy hétre, a nagy szegedi rendezvények csak arról szólnak, hogy gagyi áru extra drágán, nulla program, nulla látnivaló....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
quailstorm
nagyúr
Hello!
Egy DDR3 4GB modult keresek megvételre (asztali), azt szeretném ha menne párban (dual channelben) az alábbi modullal:
Kingston K531R8-ETB DDR3-1600 11-11-11-28
Esetleg az is jó, ha valakinek van 2x4-es kitje, ezt meg beszámítja, vagy eladom aprón. 2013-as brand gépes modul.
Ahhoz most nem sok kedvem van, hogy vegyek random ramot HA!-ról 5k+postáért és próbálkozzak.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz ShadowX #73308 üzenetére
Az egyik ismerős a szentandrási sörrel szokott kitelepülni, a másik rumos puncsot, kenyérlángost árul pesten a bazilikánál, meg a vörösmarty téren. Nyilván nem egy fakuckóban vannak 8 emberrel, de az 1 havi helypénz egy éve is 8 milla volt....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Doggy dog
senior tag
Esett egy kis hó és máris mindenki "csúsztatja" az autóját kanyarodáskor.....
Rick4: jó a honlapod,megnéztem.Példák,számítások...
Kis LPG "fényezés". Grat hozzá!!APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Rick4
félisten
válasz Doggy dog #73313 üzenetére
Köszi, ráadásul a honlap is az én művem. Nem egy diplomamunka, de elsőre azért nem rossz.
Hát igen, amúgy sokan félnek az autógáztól, és inkább csengetik a sok pénzt a hagyományos anyagért, én persze 20 éve gázzal járok, két kis kitérő volt csak, de mivel látom a lényeget és a pozitív oldalt, Igyekeztem megcsillantani másoknak belőle valamit, és a vicc, hogy nincsenek "majdnem" számok, minden a való életben is így jön ki. És tényleg visszakeresheti a bérlés árát, ha megy, még mindig azt érzem, hogy ezzel az egésszel jó irányba mentem el..
Jeee, amúgy most nézem, Rick4 napra pontosan 10 éve regelt.
[ Szerkesztve ]
-
-
vizslakutya
senior tag
válasz macilaci78 #73315 üzenetére
Tizenketteseknek nincs ilyen ?
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Rhino666
addikt
HTC One M9 75k
THL 4000 20kSürgősen eladó.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
macilaci78
nagyúr
válasz vizslakutya #73317 üzenetére
Ők is használhatják.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Rick4
félisten
Na, mai sztori, már megint ez a város, ahol semmi sincs, vagy csak drágán.
Kell egy autóhoz 2 db vízcső toldó ( épp áthelyezem a gázreduktort egy másik helyre a motortérben) sima alu T idom, 19-19-16-os átmérőkkel. Szegeden az egész városban egy helyen kapni, ott rézből van, és 1750ft darabja, az ár teljesen irreális, egy kis csőtoldóról beszélünk. Jánoshalma van a legközelebb ahol ilyen lenne, igaz, bezártak erre az évre, én meg pont most vergődök ezzel, de ott 635Ft az alu anyagú, ami ugye az autóban semmi negatívummal se jár.Kinéztem a szülőknek egy olajsütőt karácsonyra, az egész városban nem lehet beszerezni, az auchanban van, de a pesti 11800Ft-os ár helyett itt és most 16500ft-ért megvehető. Úgy voltam vele, akkor már a saját olajsütőnket is lecseréljük, és veszek kettőt, de akkor mi legyen? Felmenjek kettőért, és 25 ezer mellé legyen 7 ezer az üzemanyag? akkor már elszaladok az LPGdokihoz, és veszek tőle egy ezresért két t elosztót is, ugyanott leszek, mint ha itt drágán vásárolok..
Ja amúgy ha karácsony: A régi olajsütőnk egy tefal modern valami, némi takarítás ráfér, de egyébként tökéletesen működőképes, kiemelős kosaras, gombnyomásra nyíló tetős, szagszűrős, állítható hőfokos darab, tehát nem a gagyi kategória, mivel veszek másikat, ezt RÁSZORULÓNAK szívesen odaadnám. Nem kifejezetten karácsonyi ajándék, de nem lesz rá szükségem, viszont tudom, hogy egy teljesen jó darab, és csak egy alapos takarításra van szüksége, nyugodt szívvel elajándékoznám.
Konkrétan ez lenne: [link]49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Gergello
addikt
10 milliárdot kap
szegeda kormánytól ! Jah nem mégse, a rigó laci meggyes püspök kapja.Csak fejlődik
ez a régióis, valakinek a magánvagyona.[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Gergello #73324 üzenetére
tudom, de van szegedi utanpotlascsapatuk is
nyilvan nagyot fog dobni rajtuk a stadion + hozza kapcsolodo edzoletesitmenyek
mivel sz@r a helyzet palya fronton szegeden, elindul majd hozzajuk a vandorlas, es ki tudjak valogatni a legugyesebb gyerekeket, igy vegre lesz elitkepzo itt is -
Jinxb1rd
addikt
válasz macilaci78 #73298 üzenetére
Kösz. Azt mondják, hogy macskával mindent el lehet adni. Hát... próbálkozom.
We are only Stardust...
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Kisfiamnak keresek hálós leesésgátlót.Ha valakinek van,kérem jelezze![ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
macilaci78
nagyúr
válasz lorcsi #73328 üzenetére
Teljesen mindegy, mit építenek, ha a belépődíjakkal elveszik az ember kedvét a használattól.
Én is csak addig jártam úszni, amíg meg tudtam bugázni féláron, de 2 félévet tudtam menni a tesiórákon felül is.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Gergello
addikt
Rohadjak meg itthonról mégegyszer rendelek valamit.
Kétszer rendeltem valahonnan, másodikat már szónélkül elbaszták.Nem azt számlázta, amit kértem. Mást drágábban. Utánvét, ráadásul nem is én vettem át, így ki lett fizetve....
-
_Petya_
őstag
Ha van légkeveréses sütőd (mármint rendes tűzhelyben) akkor felesleges ilyet venned, az pontosan ezt tudja. Mi évek óta így sütjük a fasírtot, olaj nélkül, egyszerűen berakod tepsibe sütőpapírra, teljesen jó lesz.
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Rick4
félisten
Én ezekben nem hiszek annyira, az olajban sütés ( még ha 2 csepp, és ha kókuszzsír is) de egész más ízt ad mindennek.
Na legalább meglett az új fritőz is, mindenhol 26-28k, ott most akciózták le 20%-kal 20k-ra...
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Használt működő/nem mműködő számítógép alkatrészektől hol lehet megválni pici pénzért? Évek óta gyűlnek, kidobni meg nincs szívem. Házak, hardverek, kábelek stb.
.
-
quailstorm
nagyúr
PC boltok nem veszik be az tuti, sőt már akkor is kinevetnek ha Pentum M-hez vagy Core2-höz keresel valamit.
Szerintem az a legésszerűbb ha felrakod HA!-ra. Nekem most túl sok összegyűlt, időm meg semmi. Ami kell az 80 eres IDE kábel meg 20-160GB közt IDE vagy SATA HDD, de nem mindenáron. Egyébként még kb 2-3 gépet össze tudnék rakni a meglévő 10+-hoz ami nagyon sok. AMDK6-tól Prescott-ig van most minden. Csak nincs időm kiválogatni, ami nem elég egzotikus, elpaterolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest