Új hozzászólás Aktív témák

  • kovaccss

    tag

    A Severben már voltam, kb. 110 kg-ig tudtam ott alsógatyát venni. Hiába van óriási alapterületen rengeteg ruha, főleg farmer, bársony, stb. van, és ezek is drágák, már 3-4 éve 7e volt ott 1 nadrág. Ami jó volt derékban, az 10-20 cm-rel hosszabb szárú volt, mint kéne. Levágatni nem éri meg.
    A Kossuthon voltam a régi ruhagyári boltban a sarkon, valami 15-20e-ért volt 1 nadrág.
    A cserepes sori emberhez már kimentem egyszer 2 éve alsógatyáért, voltak nagy cuccai, de drága.
    A mars téri piac Anna csarnok is felejtős, a cigányoknál vagy nincs méret, vagy drága.
    A turkálók is felejtősek, Kossuth-Nagy körút sarka, Kossuthon a gumibolt helyén lévő, a Szatellit feletti, a Mikszáthon 2 is, az udvarban a Secondia, stb.

    Meg a Felső-Tisza parton lévő óriás boltba is ugyanezért. Ilyet vettem, akkor 2500 volt. [link]
    Ez meg 3600. [link]
    Az se normális, hogy 3-4e egy gatya és több km-t kell érte biciklizni.
    Ezeket és minden ruhát olcsón gyártatja mindenki valahol, amit 4e-ért adnak, azt max. pár 100-ba került előállítani.

    Röhej hogy soványabb férfiak, meg bármennyi kg-os nők fillérekből felöltöznek a turkálókból kb. 1e/ruhadarab áron, össz. kb. 5e-ből, nekem meg 1 ruhadarab is többe kerül ennél.
    Én is ennyiért akarok öltözködni, mert többet nem fog telni 6-8e 1 ruhára. Ha mindent kihízok 2 évente, akkor mindent cserélni kell. Nem rontottam el semmit az életemben, ilyen jövedelemből nem telik 1-2 évente 100e ruhára, mert ennyibe kerülne.
    Már ott tartok, hogy nem tudok mibe kimenni az utcára, mert vagy kihíztam, vagy már csak itthonra jó, vagy szétszakadt.
    Miért van 120-140 kg-os nőkre is 1 halom extra méretű ruhabolt Szegeden? Ilyen miért nincs férfiaknak?
    A nők utcára is felvehetnek 1 csomó olcsó ruhát, amit én nem tehetek meg. Pl. ezeket a sztreccs szoros izé nadrágokat, főleg a kövérebbek.

    Nem tudok elmenni sehová a városból, a Mars térnél lakom. Azért költöztem ide, hogy minden 1 km-en belül legyen, de egyre kevesebb dolgot lehet már kapni, meg elintézni. A Kossuth-Nagykörút sarkán régen, min. 8 éve bezárták a postát (most turkáló van ott, amivel semmire nem megyek, ez fontosabb, mintha nem lenne már elég), most mehetek az Árkádba 20.-nak sorbaállni, ott is csak 1 posta van. A legközelebbi a fekete sas u-i, vagy a nagy Tesco, vicc. Az Árkád sok boltját úgy kell tekintenem, mintha nem is léteznének.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák