Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Krisztianby #45369 üzenetére

    De VGA-val együtt annyi? Én nem akarom megvenni, csak érdekel.

    Megjegyzem nem "engedtél" 90k-t belőle, mert az a kifejezés az alkudozási folyamatra szól, nem pedig a piac felmérésre amit eddig csináltál. Eredetileg nyilván nagyon túláraztad, amihez képest a piac válasza alapján újra pozícionáltad a terméket, piac kutatás után. De még mindig nem biztos hogy eltaláltad a megfelelő árkategóriát.
    Ez nem "engedés", mert senki sem fogott pisztolyt a fejedhez. :D
    Ezt nagyon sokan keverik.

    Azzal is tisztában kéne lennie a használt piacon az embereknek(nem csak neked, általánosságban írom!!), hogy használtál egy műszaki cikket, aminek egyik felhasználási módja hogy x hónapon át pénz termelő munkát végzel vele(pl tervezés, dizájn készítés, etc...nem, nem csak bitcoin létezik a világon, pfuuuuj), tehát a műszaki termékkel x hónapon át hasznot tudtál realizálni.
    Az hogy csak játékra használtad, az a Te döntésed, de fontos hogy az is egy fajta "haszon" amihez nem jutottál volna hozzá ha nincs.
    Az hogy ezt követően el tudod adni a használt piacon, annak minden forintja nyereség. Lehet-e többet nyerni? Van hogy igen, van hogy nem. De semmiképpen sem vesztettél, hiszen x hónapon át használtad a műszaki eszközt.
    Az hogy most szeretnéd a pénzt beleforgatni egy új műszaki egységbe, azt értelmesen nem lehet belekeverni a fenti képletbe, mert az már egy másik munkakör.

    Sokan nem akarják elfogadni az emberek hogy amit Ők szeretnének, nem mindig találkozik a piac valóságával. Ha nem szeretnéd eladni 300k alatt, lehet nem is fogod eladni, egyáltalán. :D

    Senki nem kötelezhető hogy annyiért vegye meg, amennyit Te gondolsz.
    Persze lehet szembejön valaki aki éppen megveszi, de ugyanúgy nem vehető biztosra, mint az hogy Te úgy döntesz hogy 20k-ért eladod. :D

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák