Új hozzászólás Aktív témák

  • szumo

    senior tag

    Folytatódott az idős hölgy és a P3 500MHz es cerka története.
    Adott napon Délelőtt hívtak, hogy valami lehet a géppel, mert nem csatlakozik a netre. Kimegyek gyorsan megoldom a problémát, és gondoltam, hogy ha már ígértem, akkor elsétálok az idős hölgyig, mert nem lakik messze, hogy mi a baj a géppel (megint). Kis cetlivel áll mellettem, hogy mi a baj. Háromból kettőt azonnal megoldok, mert csak magyarul kellett volna tudni olvasni, jön a harmadik. Megnézem, megállapítom, hogy kevés a memória a gépben, és lassú a processzor, hogy menjen a böngészés rendesen, mert ő valami akvarell oldalon akart fényképeket nézegetni. A 10GB os vinyó szinte minden létező üres helyéből memóriát csináltam, de akkor meg már a proci nem bírta. Megbeszéltük, hogy sajnos a gép az már nem a mai alkalmazások futtatására készült, és ha lenne benne egy kis memória, akkor talán, de csak talán működne még egy darabig. Elbúcsúztunk, mentem a dolgomra.
    Másnap (HÉTVÉGE) csörög hajnali 10 körül a kaputelefonom. Ki kóvájgok a házmester szól bele, hogy sírva hívta fel az idős hölgy (a barátnője), hogy én nem hiszek neki, meg azt mondtam, hogy nem ülhetek nála minden nap meg, hogy nem megy semmi a gépén. Kipattant a szemem, a pumpa éhgyomorra a csillagos égig szökött, de nyugodtan, válaszoltam, hogy mennem kell úgy is valamerre, lefele menet beszélünk.
    Összekészültem, és lent várt a házmester. Elmondta, élőben is, hogy nem jó a gép, és használhatatlan. Neki is elmeséltem, hogy egy ilyen idős gép, már nem egy sportautó, megértettem vele és elmeséltem, hogy mindent megtettem amit egy öreg géppel lehetséges.
    Még hozzátettem, hogy nekem az nem jó üzlet, ha valami nem működik rendesen.
    Az volt a furi, hogy azt hittem, ugyanezt sikerült elmagyaráznom a hölgynek hát ezek szerint nem.

    Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

Új hozzászólás Aktív témák