Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cold5
senior tag
Esetleg Bp-n tudok boltot, ahol lehet barna 21-es bőrszíj készleten?
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz @mriya@ #247645 üzenetére
Én már sokszor. Amúgy a te Citid nagy lenne nekem, szemeztem vele.
Csari 93 : Könnyű annak szeretni az 5610-est aki látja még a kijelzőn az időt este is.
Cold 5 : Esetleg Harry Kft., egy telefont megér. /Bp. IX. Bláthy Ottó u. - ha még megvannak, régen nem jártam arra, nem nagyon kopnak a tőlük vett szíjaim, kevés órámon hagytam meg a bőrt, és azokat is ritkán viselem.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Veron
addikt
Beszéljetek le arról, hogy a Serica 4512 (37,7mm, Soprod/STP manuális werk)
váltsa a Smiths Everest Expeditiont (36mm, Miyota auto) nálam!
Megtetszett a Serica de több hely már nincs a tartóban."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
@mriya@
őstag
válasz 5-ös kezelő #247653 üzenetére
Ne hülyéskedj, egész kicsi.
40 mm, de kisebbnek hat.[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
hallador
addikt
válasz Veron #247654 üzenetére
Szerintem sem. Az a Smiths nekem sokkal jobban tetszik a szerkezet semmit nem hoz. Az a Miyota elég penge. @mriya@ -val értek egyet.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
stellaz
veterán
Ha jól tudom"96-ban jelent meg a resin tokos DW-5600, addig szerintem gyártották vagy legalábbis minimális eltérésekkel, de nem vagyok szakértője a dolognak. Azt tudom, hogy az enyém még sima izzós megvilágítással volt, de kb akkor jelentek meg az illuminatoros Casiók. Arra lett cserélve, mert gyerekként az nagyon menő volt, de azért én is tudtam, hogy a G egy sokkal komolyabb óra volt, vissza is sírtam utána.
-
arn
félisten
válasz stellaz #247661 üzenetére
Lehet, de tender is volt rola, epp a multkor olvastam, tobb varosi legenda is elterjedt.
Regen, azzal sem voltak tisztaban, hogy pl a nok hogy regalnanak a menstruaciora az urben, fura lenne, hogy barmit felengedtek volna, abbol is botrany volt, hogy vmelyik urhajos szendvicset vitt magaval.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
Ez nem orbitalis kamu? Casional restauralt…
bar az ora eleg igazinak tunik, a doboza viszont modern. Meg ahogy latom lehet hozza keretet, szamlapot, stb venni.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Evil Snowman
őstag
Gondoltam kéne egy "nem kár érte, ha tönkre megy" kategóriájú óra, amiben tudok majd sportolni, autó kül-, és belteret takarítani, autót szerelni, kerti munkákat végezni stb., így nem volt kérdés, hogy egy G-Shock kell. Ki is néztem ezt a modellt, gondoltam hazaérek megrendelem, erre nem elfogyott az alatt a pár óra alatt?
Tudom van fekete, de engem ez a szín izgatna.
Van valakinek amúgy ezzel a modellel kapcsolatban (színtől függetlenül) gyakorlati tapasztalata itt? -
Putyin90
senior tag
válasz Evil Snowman #247666 üzenetére
Maga az óra nem rossz, én is ilyet akartam, de a GBA-800-9AER lett helyette amolyan nyári órának. 30K-ért sikerült hozzájutnom, annyit nekem megért. Amit tarts észben vásárlás előtt, hogy ha ütni-vágni veszed, akkor a szíján elég hamar meglátszik majd (elkoszolódik).
-
arn
félisten
válasz stellaz #247668 üzenetére
Jah, fogalmam nincs melyik melyik utana olvasva az 5600at irjak a gshock2nek, lithium elem, stb.
ezek az “ageing” kitek eleg jol neznek ki. Meg nem sajnalna az ember odacsapni vminek.
-
i400
senior tag
Sziasztok! Valaki tud segíteni abban, hogy merre keressek új Mudmaster GG-1000-1A5 órát? Magyarország/EU lenne a legjobb, de ebay-en malájzia, usa, szingapúr és japán székhellyel találok (sőt usa-ban még most is rendelhető hivatalos oldalról, errefelé meg sehol nincs a kínálatban). Előre is köszi
-
Veron
addikt
-
Evil Snowman
őstag
válasz Putyin90 #247667 üzenetére
Köszönöm a választ. Óragyőrnél van igaz kicsit drágábban, mint a kiszemelt helyen, lehet onnan berendelem. Szíjat lehet ezekhez utólagosan rendelni?
Közben az általad linkelt oldalon találtam ezt: Casio G-Shock - DWE-5600CC-3ER - TIMESTORE.HU
Ebben tetszik, hogy cserélhető a szíj és a műanyag keret. Szóval simán rádobnám a fekete keretet és szíjat, ha valami fizikai meló van, minden más esetre meg mennének vissza a nyák motívumos kiegészítők.Kérdés, hogy mennyire megbízható a timestore. Elég vegyes dolgokat olvastam a neten róluk. Vannak akik szerint megbízhatóak, vannak akik szerint néha becsűszik egy-két hamis óra értékesítés a részükről. Szóval nem tudom, hogy be merjem-e vállalni.
-
ktg3
őstag
Nekem pirosban van. Nagyon szeretem.
Igazi beater. Sporthoz, bulizáshoz tökéletes. -
Macyke82
tag
Nekem ilyen órám van, a nyárra illetve hétvégi órának vettem.
Nagyon jó a színe és úgy alapból az óra összképe, főleg élőben.
Letölthető hozzá egy applikacio amiben a sporttevekenysegeket is tudod tárolni, én mondjuk ezt nem használom, ráadásul mivel bicajozom Garmin GPS computert és a Starava-t nyúzom.[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Veron #247654 üzenetére
Randa mutatói vannak, ne válts.
Mriya : 43 mm-t írtak mindenhol, ezek szerint koronával értették. Valahogy vonzódom ezekhez a katonai órákhoz. Pedig nem volt annyira jó az a másfél év a csapásmérő alakulatnál.
#247666Evil Snowman : Ez a szín tetszett meg nekem is. Meg a /feltehetőleg/ jól látható kijelzője
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fagyalllo
őstag
válasz Evil Snowman #247677 üzenetére
Hülyeséget írnak, nem árul hamisítványokat a timestore.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
@mriya@
őstag
-
Evil Snowman
őstag
és @Macyke82. Köszönöm a választ. 90%, hogy ez lesz, bár a Timestore-os DWE-5600CC-3ER kicsit most elcsavarta a fejemet egy pillanatra.
@5-ös kezelő: valószínűleg több embernek is megtetszett ez a szín, mert eléggé hiány van belőle. Ellenbe a feketéből kis túlzással Dunát lehet rekeszteni. Elvileg ez már MiP-es, szóval ez kis betekintési szögnél is olvasható marad ellentétben a korábbi negatív kijelzős megoldásokkal.
@fagyalllo: köszönöm szépen az info-t.
-
SOAD19
addikt
Nekem egy kék van, én nagyon szeretem. A fitness funkcióját abszolút nem használom, csak sima óránként van használva. Egy m5610-est váltott, kicsit modernebb, sportosabb dizájn, és jól leolvasható inverz kijelző.
"valószínűleg több embernek is megtetszett ez a szín, mert eléggé hiány van belőle."
Ha analóg is szóba jöhet, itt van például a nem rég kijött új casioak (ga2100c-9a): [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
válasz SOAD19 #247685 üzenetére
Köszi neked is a választ. Lehet kicsit fura lesz, de ha Casio-ról van szó, akkor nekem ahhoz a digitális kijelző és a szögletes formavilág társul. Valahogy nem tudom összeegyeztetni az analóg/analóg-digi megoldást és kerek formavilágot a brand-el. Valószínűleg ez az én hülyeségem.
Marad szerintem az Óra Győr-ös megrendelés 3-5 munkanapos kiszállítással.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Evil Snowman #247683 üzenetére
Én is nemrég vettem egy ilyen GBD-200-ast, szintén munkába hordós órának, én szeretem. A kijelzője tényleg király.
-
dzsi23
addikt
válasz Evil Snowman #247687 üzenetére
Pedig pl. a Mudmasterek igencsak összeegyeztethetők a G-Shock névvel, és azok is ana-digik, ahogy újabban a Frogmanek is.
-
joey04
titán
válasz TechN7ne #247613 üzenetére
Alap, csak olyat vennék, ami tetszik, jól is áll. Ez az elsődleges.
#247614: Gyűjtő szerintem nem leszek, max ha nagyon gazdag leszek, mert már most, az ismerkedési fázisban elköltöttem fejben több milliárd forintot Valamint nem szeretném váltogatni az órátkat. Nem feltétlen egyet szeretnék életem végégig, de aktuálisan csak egyet. De ha rám szakad a világ pénze, akkor persze vásárolok a vitrinnek is.
Ismerkedek a márkákkal, szériákkal, történelemmel. Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Jeager LeCoultre, Blancpain, Breguet, Rolex, IWC, Lange & Söhne, Chopard, Cartier, Omega, Breitling, Glashütte, Zenith, Tudor, Longines, TAG Heuer, Hublot, Ulysse Nardin, Panerai, Seiko meg még pár márka, amiket már nem tudok felsorolni, mert valamiért lekerültek a listáról. A fentiekből is került már ki, csak ez a volt a legfrissebb mentésem. De Tudor, TAG, Hublot, Glashütte, Lange & Söhne, Cartier is kuka bizonyos okok miatt. Billeg nagyon a Rolex, IWC, Patek és a Seiko is. Hogy miért kukáztam azokat amiket és miért billegnek azok amik, az nem fontos, ahogy olvasgattam itt is vannak "hitviták", ezekbe nem szeretnék belemenni, de az elérhető források alapján bennem is kezdenek kialakulni a "forró" kérdésekkel kapcsolatos nézőpontok, és ezek alapján (is) szelektálok. Vannak olyan márkák, ahol olyan árak vannak, hogy nem valószínű, hogy lesz olyanom, de első körben tényleg azt szeretném megnézni, hogy melyik gyártó, melyik típusa tetszik, aztán azok közül mit enged a pénztárca. Azt már most látom, hogy ha pénzt ki is veszem a kalapból, akkor sincs kb. olyan óra ami mindenben megfelel. Tudásban, kinézetben, háttérben, történelemben. Valamiből engedni kell.
#247616: Hova siessek? Olyat szeretnék ami a leginkább megfelelő, és ha van rá mód, akkor nagyon sokáig használom. Ha 1 év mire megszülöm, akkor 1 év. Nem számít.
-
Macyke82
tag
válasz joey04 #247695 üzenetére
Egy órával lefedni minden igényt szerintem lehetetlenség, mert ha veszel egy középút allrounder watchot (pl. egy GS-t vagy egy Aqua Terra-t stb.) az inkább lesz elegáns, mint sportos, és fordítva is igaz, veszel egy sportórát búvárlünettával az meg sose lesz igazán elegáns...
Ezt jól megaszondtam!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest