Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz fagyalllo #247446 üzenetére
Köszönöm szépen! Igen ez tetszett már egy ideje, de ahogy mondod "órabuziként" túl sok órám van
Kellett ez a letisztult, az eredetire legjobban hasonlító alap Japán búvár. Picit kicsinek hat a kezemen, de most pont ez (is) tetszik benneBusman,
Vedd meg, ne tétovázzBloodRay,
Én is ennek a lünettája csak 40 mmricsik,
Köszi, nekem ez egy must have darab5-ös kezelő,
Köszi"there are more jacks then one at the fair..."
-
hallador
addikt
válasz O01 nyugger #247454 üzenetére
Esetleg a hátuljáról tudnál mutatnál fényképet?
Ha ez egy 7680-l akkor nem tudom. Mert az ébresztős.
Ha pedig 7618-1, akkor hiányzik egy gomb. És az elég drága.
Ettől persze még lehet eredeti.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
dzsi23
addikt
-
Bukk900
őstag
Ez úgy néz ki, mint a 15eFt-os kínai változat, a segédszámlapok színe és a dátumablak helye alapján! [kép]
Hátulja: [kép][ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
arn
félisten
a szamlap jobb lenne, ha egeszen mely turkizkek lenne.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
ez is retro (bar melyik diver nem az)
ez erdekes design az elekkel
no comment
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
hoffman_
nagyúr
eddig nem nagyon jött ki olyan iteráció, ami jobban tetszik a sima SPB143-nál, de ez a Save the Ocean nagyon ott van, ez talán megelőzné...
a Pelagos is parádés, japán órákat gyűjtök, ha egy svájci beférne, az egy Pelagos lenne nálam.szerk.: na jó, visszavonom, maximum egál, de még mindig az eredeti a befutó nekem.
djeperto:
nagyon klassz óra ez is, szerintem jó választás, hord sokáig nagy örömmel : )[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Yszapos
tag
Üdv
Meg tudnátok mondani nekem, hogy srác karján lévő óra pontosan melyik Rolex? És hogy milyen árban van egy ilyen óra újonnan? Egyáltalán kapható ez úgy, hogy besétálok egy Rolex butikba és megveszem? Vagy várólistás ez is?
-
ricsik
őstag
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
mindennapi használatra a [Casio Edifice EFV-540D-1AVUEF] ajánlott vétel lehet (ár/érték/tartósság szempontokat figyelembe véve)?
-
arn
félisten
válasz @mriya@ #247475 üzenetére
Nekem alapbol nem jonnek be az aranyorak, de ahogy elnezem a megbecsuleset nem is az anyaga adja. Max vmi finom dress watchban tudnam elkepzelni, hogy viseljem.
A fenti rolexrol meg a hirtelen meggazdagodott uriemberek ugranak be, akik nem tul egyenes uton szereztek a penzuket, mindenki szamara nyilvanvalova teve, hogy sok penzuk van.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Tegnap meg is neztem a maxbilleket, becsben besetaltam az egyik hivatalos forgalmazohoz a grabenen. Az itteni boltok kirakataban tobb tizezer euros orak vannak. A junghans termeszetesen nem volt kinn sehol (proli orakat rejtegetik?).
Szoval leultettek egy kis borfoteles boxba, megkerdeztek mit szeretnek. Aztan hivattak egy elegansan feloltozott “orast”, aki szinten kifaggatott. Majd kis ido mulva kis talcan hoztak par orat. Kicsit szurrealis volt az egesz, de legalabb megtapasztaltam ingyen, milyen ha sok penzert vennek orat.
Ha mar ott voltam, megkerdeztem a moonwatch arat is (6700 eur), legyen vmi fedostory.
-
arn
félisten
válasz @mriya@ #247481 üzenetére
Nekem sem ez volt a terv, azert mentem be, mert kinn nem volt maxbill, bent meg azt hittem a szokasos tortenet fogad (vitrin, stb), a tobbi meg jott magatol.
Amugy az autentikus meretu es kinezetu, felhuzos 34mmes maxbill a barna oraszijjal total fenimin volt - ha meg nem lesz autentikus a dolog (automata, 38mm, datum, etc), erosen hajlom a solar/radios fele az automata helyett. Szvsz junghansosabb, mint az etas automata.
Kvarcokkal nem is foglalkoznak a legtobb helyen, akar van junghans akar nincs, jo esetben rendelesre - ha akartam sem tudtam volna venni.
-
-
arn
félisten
Megjott a doboz… eloben ez nagyon baba eloszor is nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy (a garmin nem egy kis ora), masreszt jo dontes volt ez a rusztikus bor (igazi), nem nez ki hulyen benne az x fele stilusu ora, amit aktualisan hordok, szvsz orok db stilus alapjan. Az elejen van egy lock, amit elforditva pattanik fel zar, youtube videot kellett megneznem, hogy a fenebe nyilik.
[ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
válasz fagyalllo #247491 üzenetére
Ja értem, nem hagyományos értelemben zárt, hanem fénytől zárt.
Azt hittem bepálik a műanyag, vagy nem tudom
Nekem ugyan zárt dobozban van, de ablakos a teteje , akkor nincs gond.
Kap némi fényt.
Mondjuk nagyon érdekes, hogy mióta meg van a W110 azóta közepesen áll, nehezen tölt.
Gondolom az ablakos dobozban csak szinten tartást végez, viszont jó párszor napoztattam már a csuklómon, de nem lett full. -
arn
félisten
válasz fagyalllo #247491 üzenetére
En pont forditva gondolkodom
ugy remlik, hogy elvileg ablakban (v kozeleben) kell tartani a jel miatt, pofaval lefele. Egy ablakos megoldasban az elsotetitett szobaban ugysem jutna neki tul sok feny, viszont lehet nem kapcsol energiatakarekos modba. Ezek egyegy toltes utan energiatakarekos modban baromi sokaig mukodnek, nem kell neki feny, eleg ha hordod neha.
A radiojel mas kerdes, de az sokmindenen mulik. Pesten pl mukodik? Gyorben, foleg panelban eleg vegyes volt - ahol a junghans ment, a casio nem. Becsben konnyebben fognak jelet.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Elolvastam a leirasat, azt javasoljak kapjon fenyt. Nalam eddig se kapott sokat szegeny csak amikor lattam, hogy atlep kozepso modba, akkor ki szoktam tenni az ablakba, aztan utana honapokig elvan.
-
arn
félisten
A maxbill junghans napon 7 ora alatt tolt fel, utana 6 honapig mukodik, ha nem kap fenyt, akkor atkapcsol az is energiatakarekos modba es harom evig elmegy. Ha harom evig nem hordom, szvsz nem is kell
-
LimaBravo69
tag
válasz fagyalllo #247497 üzenetére
Nekem egy Citizenem van, vegyes tapasztalatokkal.
Kőbánya panel 5. emelet, éjszakára a nyugati ablakhoz letéve ötből kétszer szinkronizál sikeresen.@arn, a doboz marha jól néz ki, valószínűleg én is innen fogok rendelni valami fa szerkezetet.
[ Szerkesztve ]
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
arn
félisten
Vki probalt parafa szijat? Mennyire tartos ez? Erdekes a termeszetes textura. Borben is vhol ezt a termeszetes arnyalatot keresem.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz LimaBravo69 #247498 üzenetére
Fabol ket normalisat talaltam, de azok nagyon puccosak voltak, nehezen tudnam elkepzelni modern orakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kupon kunyeráló
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
Állásajánlatok