Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonThomasino
veterán
Ebben egyedi saját szerkezet van ?
[link]A Vacheron és a Patek egy kategóriának mondható?
[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
@mriya@
őstag
-
tomsolo
addikt
Hátha valakit érdekel:
Amazon Seiko SUR375 - ~ 85k mindennel együtt
- Sapphire crystal
- Case diameter: 40.2mm
- Titanium case and bracelet
- Water-resistant to 10 bar, 100 meters (330 feet)
- Caliber 6N52(quartz)Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
fattyu
veterán
amúgy én ezt a finomállítós csat fixációt sem értem. nató és normál bőr szíjon is fixen vannak lukak azt ámen.
Ha van jó és beállítom de ha nincs azért egy fém fél szemeivel is mindig be tudtam lőni pont jóra.
PL a zenithemen sincs mikro állítás csak egész vagy félszem. de ettől még
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
tomsolo
addikt
válasz fattyu #244656 üzenetére
alapból nem rossz dolog, de egy olyan hátránya van hogy vastagabb lesz a szíj tőle,
mondjuk a pillangó zárat se értem hogy tudott elterjedni, nem hiszem hogy egy fél délután alatt nem lehetett volna vmi jobbat kitalálni
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
DonThomasino
veterán
Akinek automata szerkezetes órája van itt,
az minden 3-5 évben szervízelteti a sajátját ?
Nem az előírás érdekel, hanem a valóság." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
fagyalllo
őstag
-
fagyalllo
őstag
válasz DonThomasino #244660 üzenetére
Sok órám van és minden nap váltogatva hordom őket, az automaták némileg háttérbe szorultak a kvarcok mellett. Amikor elkezd összevissza járni, lecsökken a járástartaléka, akkor szervizeltetem, illetve ha eléri a kb. 10 évet.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
csabulaxi
senior tag
válasz DonThomasino #244658 üzenetére
Az első automata órám egy Orient Makó volt, inkább eladtam 7 évesen. 2. egy Seiko Monster 7 évesen azt leszervizeltettem a gyári Seiko szervizben, ez volt 4 éve. És van egy Steinhart búvárom ez ősszel lesz 5 éves, szerintem nem viszem szervizeltetni. Azt sem tudom hová kellene vinni, még most egy darabig dacból nem fogom hordani.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
@mriya@
őstag
válasz DonThomasino #244658 üzenetére
Amelyik megélte az 5 évet nálam, azt elcseréltem, vagy eladtam.
A Buran-t egyszer már tisztíttattam, de lehet hogy soha többé nem fogom, hiszen nem is hordom.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
dzsi23
addikt
válasz TechN7ne #244649 üzenetére
Véletlenül sem mondtam, hogy a JS20 hulladék, csak azt, hogy hulladék órákba is belekerül. 20k? Ne viccelj... ennyire a pénzed ellensége vagy? Elhiszem, hogy találsz olyan eladót, aki annyiért próbálja rásózni valakire, de ez egy 4-5 ezer forintos szerkezet, amit nagy tételben biztos elad a gyártó 3 ezerért is, vagy kevesebbért (pl. a Fossilnak). Ettől még nem hulladék; ez egy tisztességes "low-budget" szerkezet.
Azzal a Fossillal sincs bajom, de az ár-érték arányát pont nem emelném ki. Korrekt tok, korrekt számlap, de olcsó szerkezet, hajtogatott szíj... a tutus ár felét megéri. -
tomsolo
addikt
válasz dzsi23 #244666 üzenetére
Ez megéri dolog, nem értelmezhető a legtöbb esetben.
Eleve ahol tisztességes a szerkezet azt aranyárban mérik, pedig rosszabbul teljesít mint egy pontosabb kvarc. Szóval megéri? Nem.
Órát szerelemből vesz az ember, aztán vagy elégedett a pénzéért vagy nem. Mondom ezt úgy hogy én személy szerint nem vennék FOSSIL órát, mivel nem tudok azonosulni a márkával (van még pár) és ez nem attól függ, hogy milyen a szerkezet az órában. Az csak egy része.
Ha vmi olcsóbb egyszerűbb akkor kb olyan a hezitálás hogy a Bulova Precisionist-be mért raknak csak ásványi üveget és nem zafírt (de mondhatnám a SEIKO-t is).
Egy másik példával TIMEX órám még nincs, de érzem hogy lesz, mert van pár darab ami egyszerű, de nagyszerű és tetszik.
-
rbalint88
addikt
válasz fagyalllo #244651 üzenetére
Igen, az elmeletet en is igy matekoztam ki, csak gondoltam hatha te probaltad mar gyakorlatban is, amennyi ora megfordul nalad eleg nehez egy csatot kulon eladni, ha megse lenne jo egyebkent a 3 ev deskdiving elegge meglatszik a csaton, a ket szele fele tele van mikrokarccal. Hiaba na, nem egy tissszoo
-
csabulaxi
senior tag
válasz dzsi23 #244665 üzenetére
A magyar Facebook csoportjuk adminjával volt afférom.
Így most sértődésből ignoralom a márkát. Tudom nevetséges, de mivel úgy kitiltottak, hogy a kereső sem dobja fel a csoportot ennyit megengedek magamnak.🙂"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
rbalint88
addikt
válasz Magnum_ #244674 üzenetére
Vidiabol van az iroasztalunk vagy en nem tudom, de fel ev alatt eleg karcos lett az ora, azota sokat nem valtozott.
ilyen: [kép] [kép] latszik, hogy a csat ket szele a leginkabb erintett. Nagyon enyhen szalcsiszolt a szij, de csak a kozepso szemek lapos felulete, a letoresek es a kulso szemek oldalai polirozottak, sztem ezt csak elszurni tudnam
Az oratok viszont patent, azon semmi nincs -
dzsi23
addikt
válasz tomsolo #244655 üzenetére
Hétvégén láttam egy SUR375-öt, meglepően szép élőben, képek nem igazán adják vissza. Tetszik, hogy az acél verziókkal szemben, itt a számlap alján is van felirat, nem egy nagy üresség tátong (tudom, másnak meg pont ez tetszhet), bár nem rajongok a számlapon az anyagmegnevezésekért (pl. "sapphire"). A mérete is pont jó lenne nekem... volt ott egy Citizen BM8560, amivel szemeztem korábban, hatalmasnak tűnt a Seiko mellett, pedig csak 2 millivel nagyobb (kb. akkora, mint a Vostokom).
-
stellaz
veterán
válasz tomsolo #244655 üzenetére
Ha jól látom ez is olyan, hogy a mattabb felületbe visznek polír csíkokat a szíjon, ami számomra rendkívül visszataszító és ízléstelen, mint a farmer-poló lakkcipővel, külön-külön mind jó, de együtt borzalmasak. Persze ez sok-sok más órára is -márkától és ártól függetlenül- igaz, de valahol ki kell adnom az ez iránt érzett elkeseredett dühömet
-
tomsolo
addikt
válasz stellaz #244682 üzenetére
Hát ebben nem értünk egyet, a Boccia-mnak is hasonló a szíja és marha jól néz ki élőben. Jobban mint csak a matt szíjúak. Én amitől hányni tudok az full polír cuccok.
-
stellaz
veterán
-
dzsi23
addikt
válasz stellaz #244686 üzenetére
Én full polírt egyedül öltönyórán tudok elviselni, és ott is csak az órán, a szíjon nem. Egy full políros órának szvsz. inkább ne legyen fémszíja. De szálhúzott felülettel ízlésesen kombinálva (pl. a Rolex-féle oyster vagy jubilee szíjak pl. a GMT Master II-n) simán jó. Homokszórt felülettel viszont nem, az csak önmagában jó.
Szerk.: Ebből a szempontból a Bulova Moonwatch is fura nekem kicsit.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz fagyalllo #244692 üzenetére
Csak azért lepődtem meg, mert én eddig tervezési bakinak gondoltam, hogy a fülek között nem kapott homokszórást, amit pl. az SRPG35-nél már kijavítottak. Vagy esetleg spórolásnak is gondolhattam volna, ami a 100 ezres SRPG-nél már belefért a büdzsébe, az SNZG-nél meg nem, de a polírozás (ha rendesen megvan csinálva) drágább, mint a homokszórás. Volt egy Pulsar PS6053X1-em, az is homokszórt volt a tokfülek között is, cserébe szép nagy políros stoppergombjai voltak.
-
dud998
őstag
-
dud998
őstag
válasz momcrew #244695 üzenetére
Bocsi lejárt az időm.
Először azt hittem egy Teki. Aztán nézem hogy nem kerek az index. Belenagyítok a képbe és látom nem is Seiko.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz tomsolo #244698 üzenetére
Lehet lebomlott a gazdája és már csak az óra maradt.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Windows 10
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Synology NAS
- Milyen processzort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest