Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dzsi23
addikt
-
stellaz
veterán
válasz dzsi23 #244104 üzenetére
Köszi. Nem tudod, itthon van olyan bolt Budapesten, ahol meg lehet próbálni?
Egyébként az is baromira teszik benne, hogy ez az óra valahogy a hagyományos presztízsen felül áll. Értem ez alatt, hogy ha olyan óra kell, ami megjárta egy ember karján utazva a Holdat, akkor abból csak kettő modell létezik, se több, se kevesebb. És ez az egyik. Kvarcból pedig az egyetlen.
-
petyus80
tag
Valaki nem tudja esetleg mennyiért lehetne beszerezni gyári Longines Hydroconquest szürke színű 21mm kaucsukszíjat csattal együtt? WDL-nek írtam már.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz pulutodurumo #244095 üzenetére
Erről lehet tudni pontosabbat, egy modell nevet akár? Nézelődtem az Alin, de nem találkoztam vele, bár lehet csak figyelmetlen voltam. Ezt még akár be is vállalnám így kínaiból.
-
dzsi23
addikt
válasz SH4D0W2011 #244122 üzenetére
Szerintem még várnod kell rá pár napot.
-
tomsolo
addikt
Egész pofás ez az új Spinakker (43mm)
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Szil00o
friss újonc
Hello nekem ilyan problémám van hogy a mechanikus órám dátum mutatója 1- 4 között számol és 15-39 ig
5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 et nem dobja fel ez mitől lehet. Tudnatok tippeket adni? -
Beladon
aktív tag
Sziasztok. Budapesten hol találom a legnagyobb g Shock kollekciót? Akár több üzlet is szóba jöhet.
-
ricsik
őstag
Ha rendelek egy órát magyar oldalról, olyanról, akiknek van boltjuk is, honnan tudom, hogy vadi újat küldenek, vagy kirakatit, ami mondjuk fél-egy éve ott porosodik?
Eddig a leggyáribbat timestore-tól kaptam, rendes, termékhez illő doboz, fityegő, meg a fóliák mindenütt, és a Seikótól, volt nekik a boltban több is rakin az órából. -
dud998
őstag
Erről mi a vélemény: [link]
A Caliber Corner szerint ebben nincs műanyag alkatrész (néztem egy teljes szétszedős és összerakós Youtube vidit is, szilícium hajszálrugó és COSC.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz dud998 #244140 üzenetére
Nincs benne műanyag, de meg is kérik az árát, ez már nem az a kategória, amit hardveraprón hozzád vágnak 40 ezerért.
Szerk.: Úgy látom, van akciósan ~féláron, az korrekt, ha tetszik. Az óra is korrekt szerintem, csak a dizájn nem győzött meg, olyan "Roamer-es", de ez szubjektív.
[ Szerkesztve ]
-
Taylor79
tag
válasz ricsik #244139 üzenetére
Én a Rogers-től (orabirodalom.hu) biztosan nem vásárolnék. Probléma esetén azonnal hárítanak. És ezzel a véleményemmel szerintem nem vagyok egyedül itt! Egyébként, ahogy dzsi23 is mondta, lutri...
Természetesen a Magyar webshopok nagy része tisztességes, vagy legalábbis remélem.[ Szerkesztve ]
Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
-
dud998
őstag
válasz dzsi23 #244142 üzenetére
149 ezerért tudnám megvenni az emagról.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz Taylor79 #244144 üzenetére
Mi történt?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dzsi23
addikt
válasz dud998 #244146 üzenetére
Ha tetszik, nyugodtan tehetsz vele egy próbát, annyit szerintem megérhet. Bár nem fogadnék rá, hogy később el is lehetne adni ennyiért, és talán a szerviz is necces lehet (mintha azt említette volna valaki, hogy speckó eszközzel szabályozható, az meg nincs minden órásnál, de lehet marhaságot beszélek), de az még arrébb van, és hitelbe nem izgulunk.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Pocok
őstag
válasz Taylor79 #244144 üzenetére
Roger számomra Mr. Bullshit. Annyi hülyeséget összehord, hogy hihetetlen. A garanciával is komoly gondok vannak, haver bőszíja 2 hónap után felrepedt elsőre nem akarták cserélni pedig 100K-s óráról beszélünk....
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
dud998
őstag
válasz dzsi23 #244148 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy a gyárban, lézer segítségével szabályozzák be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs