Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz C0RVUS #153398 üzenetére
Nem hinném, h a Lorus egy acéltokos órához nem acél fémszíjat adna. Leírás sokszor csal.
Rocsesz79 : Grat, márkatárs!
Fagyalllo : Szépek a limitált Seikók, de valahogy mégsem passzol hozzájuk a titán. Pedig én szeretem a Seikót és a titánt is. - Az a kronó lehet, h értékes belülről, de nekem max a szíja tetszik.l
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Bazsi101
tag
a cape cod nevű polírozó cuccal van valakinek tapasztalata? kb hány mikron finomságú lehet? egyszer vagy többször használatos? át van itatva valami anyaggal?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Bazsi101 #153403 üzenetére
Petróleum párlattal van átitatva. Én csak egyszer szoktam használni, főleg ha addig dörzsölöm az acélt hogy le is vesz az anyagból. Attól beszürkül, azt már többet nem nagyon használnám. Le szoktam vágni egy vékony csíkot, össze görgetem es mehet is a polír. Olyan finomságú hogy tükörpolírozni lehet vele.
Jó cucc, elején nem bíztam benne aztán pár hónapja újra elővettem es tök jól kiszedtem egy maszatot az skx oldaláról.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #153406 üzenetére
Hülye vagyok, nem is ez győzött meg hanem az ovm csatjának a lezáró izéje. Előző tulaj szálra húzta, de coddal újra sikerült megpillantanom benne magamat
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #153406 üzenetére
pontosítok: a beszürkült részt én se használom újra, viszont én nem vágom le, így jön ki a többször használás
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
g0n21
senior tag
Király Gabi és a Rolex 116334 (41mm DJ) az új playboyban,
Azt megint nem említeném, hogy olyan ruppótlan hulladék órákat ajánlanak a playboyban a Bentley Mulsanne mellett, hogy szégyellje magát a főszerk!
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
traktorgumi
aktív tag
Sziasztok
A 12 éves tissot prs 50 órám elfáradt és azóta sokat nőttem és már kicsinek érzem
Nagyon régóta nézegetek órákat hogy mi legyen a következő.
Longines hydroconquest nagyon tetszet de kicsinek érzem a 41mm.
Viszont ez az új TAG Heuer Formula One WAZ1010.BA0842
Szerelem első látásra
Mennyire jó minőségű? Mennyire kopik a kék lunetta?
Szervízelés?
Ha külföldről rendelem akkor honnan érdemes?Hol vannak nagy akciók ?[ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
válasz traktorgumi #153413 üzenetére
Mekkora csuklód van?
-
Szulita28
senior tag
A hőkompenzált kvarc ETA-szerkezetnek mennyi az általános/megengedett járáseltérése (mp/hó vagy mp/év viszonylatban)?
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
TeeJay
félisten
válasz Szulita28 #153416 üzenetére
nekem Seiko Kinetic GMT van
3+ hete megy és most néztem meg +2másodpercnél jár
tehát havonta +3mp-en belül lesz szerintem ami nekem bőven tökéletes
fagyallo majd megmondja de szerintem ez nem is hőkompenzált és ugye elég melegben használtamha az általad írt ETA hőkompenzált gondolom még ettől is pontosabb lesz
ami elég komoly havonta 2másodpercen belül lenniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #153415 üzenetére
Gondolom megvette. Nem lehetetlen. Más interjúnál is láttam rajta már ezt (meg konkrétan egy fél éve készült portréfilmben is.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
squir
aktív tag
Ezt az irományt javaslom átnézni:
[lThermocompensation: Methods and MovementsL]
Nagyon jól összeszedett anyag arról, hogy pontosan mit is takar!
[ Szerkesztve ]
-
veloke
tag
válasz traktorgumi #153413 üzenetére
Jó minőségű, én imádom a Tag Heuer-eket....Érdemes belevágni. Külföldi rendelés az ÁFA miatt necces. Szerviz nem sok, érdemes elvinni a WDL-be, ott nagyon segítőkészek és jól dolgoznak. Ez egy kvarcóra, nem olyan vészes a szerviz költsége. Más jobb maszekhoz is nyugodtan el lehet vinni...
-
fagyalllo
őstag
Elég zavaros, a honlapon azt írják, a precidrive hőkompenzált, pontosságot nem írnak, csak hogy megfelel a cosc követelményeinek. Viszont precidrive nem csak a Thermoline sorozatban van, hanem az összes többi kategóriában is.
Például az F07.411 preci, napi pontosságra itt -0.3 / +0.5 másodpercet írnak, ami közönséges kvarc érték.
ETA Thermoline 955.652, a shop szerint már Normflatline család, napi -0.2 / +0.2, viszont a Technical Documents fülre kattintva már Flatline... káoszTeeJay: az jó érték, az enyém pontatlanabb, de rendszertelenül hordom, valószínűleg az is jobban viselkedne ha folyamatosan rajtam lógna.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
TeeJay
félisten
válasz fagyalllo #153423 üzenetére
Majd még kiderül hogy hűvösebb időben jobban teljesít vagy többet fog sietni. Eddig nyári melegben 25+ fokban ezt hozta össze, teljesen elégedett vagyok, hozzá szoktam a gagyi Lidl Auriol kvarc órám sokkal nagyobb eltéréséhez
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
von toth
tag
Egy közepesen magas, jóképű kései harmincas férfi keresi azt a kék, elemes (menőbbek úgy mondják elllemes) vagy szolár diver típusú órát (esetleg kinetic), aki 40 mm KN maximum. Tömör szemes szíj előnyben. Kalandorok ne kíméljenek.
Ajánlatokat a "nemakarokbuszkereket viselni" jeligére várom...
-
vadászcsiga
félisten
válasz phranxinatra #153432 üzenetére
Nem tök mindegy melyiket mondják?
-
fagyalllo
őstag
válasz phranxinatra #153432 üzenetére
Fél órával ezelőtt én is így ismertem
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #153431 üzenetére
Nem olyan régi a nagy DJ, hogy örökölje. Miert ne vehette volna? Nem értelek.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
hoffman_
nagyúr
válasz vadászcsiga #153440 üzenetére
hááh, the women-repeller from the Mr. T collection, ütősebb, mint egy Seamaster
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
fagyalllo
őstag
Az új Bambino ismét kapható jó áras helyen: [link]
-
alphaville
aktív tag
válasz vadászcsiga #153445 üzenetére
Az öregasszonyon nincs bugyi!
-
vadászcsiga
félisten
válasz alphaville #153446 üzenetére
-
C0RVUS
tag
válasz alphaville #153446 üzenetére
És az is lehet, hogy az Nicole, ápdételve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest