Új hozzászólás Aktív témák

  • 1 among many

    tag

    válasz csaba951 #88320 üzenetére

    Ez nem rinya, teljesen objektíven leromlottak a steam sale-k. 2012-13 volt nekem, amikor elkezdtem nézni és kihasználni a nagy vásárokat. Összehasonlíthatatlanul jobb ajánlatok voltak. A mostani leárazások nem érik el az akkori alap engedményeket, és azokra jöttek még a napi és villám akciók. Amik a refund policy miatt már nem működhetnek. 75-90% volt minőségi címekre!

    Eleve nem volt tele szeméttel a steam, early scam, greenlight szeméthalom - van persze kivétel, de nagy része katasztrófa. Felhígult, ellaposodott nagyon a kínálat. Ez a másik gond.

    Az egy dolog, hogy eléggé megnőzz az ingerküszöböm, meghízott a fiókom, már gyakorlatilag csak bundlikban vásárolok stb. stb. de ezektől függetlenül, ha ezek mind nem lennének akkor is az a helyzet, hogy az elmúlt 1-2 vásár és főleg a mostani sehol nincs a 3-4 évvel ezelőttiektől.

    Sale felejtős. Úgy néz ki, Humble-Groupees-Stars-Gala és társaik átvették teljesen ezt a szerepet. Humble már jó ideje ad el AAA címeket is verhetetlen áron, rég nem indie üzlet a sok millió dolláros forgalmával. De a többin is akadhatnak régebbi nagyobb nevek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák